Bu kadın ne etti sana he ne etti minikSenede bir gorsem bende iyi olurum
Eş hatırı neden eşlere geçiyor anlamıyorum. Maden eşin hatırı var anası sussun dimi?Önyargısız ve güzel başlamıştı yaklaşık 5 sene önce. Zaman içinde herşeye karışması, çok bilmiş halleri sürekli arayım sorayım istemesi bıktırdı. Hamilelikte iyice sinirimi bozdu. Doğumdan sonra kendinden nefret ettirdi. Katlanarak artıyor, lohusa halimle sürekli bunalttı beni bi meme muhabbeti tutturdu kapatmadı çenesini. Çok zıtlaştık, şimdi eşimin hatırına susayım diyorum yine deli ediyor. Daha az önce telefonda konuşurken laf soktu, geçenlerde söylediği bişeyi inkar etti söylemedim sen yanlış anlamışsın dedi. Sözün özü gölge etmesin başka ihsan istemem.
Ben geleceğe bakıyorum calciBu kadın ne etti sana he ne etti minik
Anasında o kapasite olsa keşke. Kaldı ki benim eşim hep arkamdadır annesine karşı, laf söyletmez annesi eşimin yanında bişey derse benden önce cevabını verir. Ama tabiki laftan anlamayan insan olunca karşında çok zor..Eş hatırı neden eşlere geçiyor anlamıyorum. Maden eşin hatırı var anası sussun dimi?
Yahu uzak anama gitmiyorum okadar kayınvalideme nasıl gideyimSenede bir gorsem bende iyi olurum
Demek ki seninkiler halden anlayan insanlarmış. bu zamanda kaldı mı böyle kv kp.Yahu uzak anama gitmiyorum okadar kayınvalideme nasıl gideyim
Yakın olduğumuz zamanlarda oldu.. ben oturur eğriyi doğruyu konuşurum kayinpederime de söylerim kaynanama da Eşime de, diyolog kurduğumuz sürece bir problem yok.. illaki herkesin kendine göre tersi düzü vardır farklı fikirleri veya.. esim bana yol olursa bende ona yolcu olurum yani kavga gürültü pek sevmem
Zaten ya ama imtihan dünyası herkes bir değil yapcak birşey yok
Hangi grup :))Demek ki seninkiler halden anlayan insanlarmış. bu zamanda kaldı mı böyle kv kp.
gözüm üzerinde seni de alacağım gruba
Bakma sen ona calci poğaça gibi yimisacik koca bulmuş da ondan benim gibi annomo lof soylomo diyen biri olaydı o da kötü olurduDemek ki seninkiler halden anlayan insanlarmış. bu zamanda kaldı mı böyle kv kp.
gözüm üzerinde seni de alacağım gruba
onon bono lof soyloyor deseydın sonra ağzına kürekle vursaydınBakma sen ona calci poğaça gibi yimisacik koca bulmuş da ondan benim gibi annomo lof soylomo diyen biri olaydı o da kötü olurdu
Aman iyi oldaH M
Anlasabilmek için gercekten iyi konuşabilmek lazım ...alttan alttan iş yurutulunce yüzüne de gülünce insan elin kolun bağlı kalıyor
Poğaça gibimiBakma sen ona calci poğaça gibi yimisacik koca bulmuş da ondan benim gibi annomo lof soylomo diyen biri olaydı o da kötü olurdu
Aman iyi oldaH M
Anlasabilmek için gercekten iyi konuşabilmek lazım ...alttan alttan iş yurutulunce yüzüne de gülünce insan elin kolun bağlı kalıyor
Topik açacağım KV iyi olanlar diye. Sonra topiktekiler nazara gelip araları bozulacak. BDV konu açacaklar ve planım mükemmel şekilde işleyecek
Takılmadan olur mu o ne öylePoğaça gibimiAA teeseuf ederim esim le ben takılmayız kafa yapımız öyle ben takılsam o takılmaz sonraa bende takmam kapanır gider
Valla ben her bildiğimi yasadigimi anlatsam kaynana kayinpederle yaşadığımı merakla beklersiniz sonraki konu ne olacak diyeLoca tayfa onlar
Abbbaww (Şahika)H M bu topik
aminnAbbbaww (Şahika)
Hayatta herşey olabilir Calciim ben garantici bı insan değilim balık genellikle kokacaksa kokar yıllarca beklemez.. valla kötü kokular gelirse burnuma burnumu tikamam kokan yeri hallederimşaka bı yana kötü gün göstermesin Rabbim ne diyelim
Takacak daha mohom meseleler var :))Takılmadan olur mu o ne öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?