Kayinvalidenizle araniz nasil

Çok şükür kaynanadan sansliyimdir arada kıskançlığından laf soktuğu olur ama o kadar kusur kadı kızında da olur sonuçta oğlu elimde şakadan anlar insan halinden anlar dert dinler gezer eder , gezerken 1 lira harcamaz ama neyse neyi varki ne versin 3 buçuk senelik gelinim daha bir sorunumuz olmadi nazar değmesin

Önyargısız ve güzel başlamıştı yaklaşık 5 sene önce. Zaman içinde herşeye karışması, çok bilmiş halleri sürekli arayım sorayım istemesi bıktırdı. Hamilelikte iyice sinirimi bozdu. Doğumdan sonra kendinden nefret ettirdi. Katlanarak artıyor, lohusa halimle sürekli bunalttı beni bi meme muhabbeti tutturdu kapatmadı çenesini. Çok zıtlaştık, şimdi eşimin hatırına susayım diyorum yine deli ediyor. Daha az önce telefonda konuşurken laf soktu, geçenlerde söylediği bişeyi inkar etti söylemedim sen yanlış anlamışsın dedi. Sözün özü gölge etmesin başka ihsan istemem.

Eş hatırı neden eşlere geçiyor anlamıyorum. Maden eşin hatırı var anası sussun dimi?

Eş hatırı neden eşlere geçiyor anlamıyorum. Maden eşin hatırı var anası sussun dimi?
Anasında o kapasite olsa keşke. Kaldı ki benim eşim hep arkamdadır annesine karşı, laf söyletmez annesi eşimin yanında bişey derse benden önce cevabını verir. Ama tabiki laftan anlamayan insan olunca karşında çok zor..

Senede bir gorsem bende iyi olurum
Yahu uzak anama gitmiyorum okadar kayınvalideme nasıl gideyim
Yakın olduğumuz zamanlarda oldu.. ben oturur eğriyi doğruyu konuşurum kayinpederime de söylerim kaynanama da Eşime de, diyolog kurduğumuz sürece bir problem yok.. illaki herkesin kendine göre tersi düzü vardır farklı fikirleri veya.. esim bana yol olursa bende ona yolcu olurum yani kavga gürültü pek sevmem
Zaten ya ama imtihan dünyası herkes bir değil yapcak birşey yok

Demek ki seninkiler halden anlayan insanlarmış. bu zamanda kaldı mı böyle kv kp.
gözüm üzerinde seni de alacağım gruba

Demek ki seninkiler halden anlayan insanlarmış. bu zamanda kaldı mı böyle kv kp.
Hangi grup :))
Ya bende anlarım onlarda çok şükür halimize..
Kayınvalidem mesela hızlı hızlı.konusur bitince derim ki dur anne şimdi biraz susuyor ve beni dinliyorsun anlatayım. Öncelikle bı merhabani alayim hani hal hatir nerde? :d

Bakma sen ona calci poğaça gibi yimisacik koca bulmuş da ondan benim gibi annomo lof soylomo diyen biri olaydı o da kötü olurdu

Aman iyi olda H M

Anlasabilmek için gercekten iyi konuşabilmek lazım ...alttan alttan iş yurutulunce yüzüne de gülünce insan elin kolun bağlı kalıyor

onon bono lof soyloyor deseydın sonra ağzına kürekle vursaydın

Poğaça gibimi AA teeseuf ederim esim le ben takılmayız kafa yapımız öyle ben takılsam o takılmaz sonraa bende takmam kapanır gider

aminn

bana hiç inandırıcı gelmiyor anne kız gibiyiz vs lafları.
bence kv gelin ilişkisinde iki seçenek var
ya açıkça savaş ilanı ya da stratejik davranmak
savaş ilanında kazansan da kaybetsen de eşinle aran bozulur.
stratejik davranırsan kv ile anne kız gibi olursun kocanla da aran bozulmaz
ama şunu unutma stratejik yöntemde her iki tarafta diğerinin ayağının kaymasını bekler.
biraz acımasız oldu belki ama hayat bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…