- 20 Ocak 2015
- 9.591
- 14.010
- 448
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef bir aramız bile yok eşimde görüşmüyor. Ha hoşuma gidiyordu asla kızım 1 yaşına girecek 12 gügünlükkegörmüşlerdi.esim uzman çavuş tehlikeli işi 1 kez dahi aramazlar o yüzden hayatımızda yok gibilerKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
18 yıldır neyin hırsı bu ya18 yıldır bitmedi benimle savaşı. Hayalindeki geline hiç uymuyorum. Tüm gelinlerinin bir eksiği var ona göre. Gelin dediğin çalışıp para kazanacak. Oğlunun parasını yemeyecek. Aynı zamanda yazın köyde kalıp bağ bahçe işlerinde çalışacak, hizmetçilik yapacak. O yüzden eşimin bir öğretmenle evlenmesini çok istemiş. Yaz tatilinde çalıştırmak için :)
İstediği gibi olmayınca yıllarca bunlar yüzünden uğraştı benimle. Sadece bir kere ağladım onun yüzünden. 28 yaşında bel fıtığı ameliyatı olacaktım. Ameliyat parasına müdahale etmeye kalktı. Bu arada bende öğretmenim. Kazanıyorum yani :) Bende sınır koydum ondan sonra. Bayramda seyranda ararım. Fırsat buldukça benimle yine uğraşır ama daha çok çekinir artık benden. Çünkü ben onun o hallerine, sahte göz yaşlarına asla prim vermiyorum. Bir ay önce burdaydılar. Kayınpeder kanser. O sebeple ona karşı tam kalbim yumuşamıştı ki, eşimle babası hastanedeyken, eşim babasının metastaz haberini verdi bana ve annesine söylememi istedi. Ben uygun bir dille söyledim. Sakinleştirmeye çalışıyorum. Derken benim abilerimi aldı ağzına. Önce konuyu kapamaya çalıştım. Susmadı. Sinirlendim, susturdum sonra. Saatlerce ağladı. O ağladıkça başımdan üç geçmeyen bir ağrı saplandı. Tedavi için yarın geliyorlar yine. Ama ben buz gibi soğuğum.
Bazen karşındakinin niyetine göre mesafe koymaya mecbur kalıyorsun.Benim kayınvalidem yok, rahmetli olmuş uzun yıllar önce. Ama ailemde gayet güzel kayınvalide gelin ilişkileri var. Annemle yengem güzel anlaşırlar. Ablam boşandığı eşinin annesi ve kardeşiyle hala görüşür. Diğer ablam daha resmidir kayınvalidesiyle ama saygı sınırını aşmazlar ikisi de.
Hayat yankı gibidir derdi rahmetli babam, ne verirsen onu sana geri verir. Bu düsturla büyüdüm ben. O yüzden karşınızda hasta bir insan yoksa siz iyi olursanız o da iyi olur diye düşünüyorum. Kayınvalide gelin sorunlarının tek taraflı olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle olamaz gidip gelme. Karşılaşsak bile suratına bakmıyorum şeytan görsün yüzünüAyni apartmanda ve küssunuz hic karsilasmiyor musunuz gidip gelme falan olmuyor mu
Maşallah ne güzelÇok severim kayınvalidemi çok şükür daha bir tane iğneleyici laf bile duymadım.
Birbirimize saygı duyarız öyle aşırı samimi değilizdir ama severiz zararımız dokunmamıştır mesafeli güzel ilerledik senelerdir. Şimdi toruna da bakıyor oğluma iyi baktıkça daha da yaklaşmaya başladım Allah razı olsun annemden sonra gönül rahatlığıyla artık ona da verebiliyorumKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Benim kv de de o potansiyel var evlenince ortaya çıkar bakalım nasıl olcakK.validen oglumla mutlu olun deyilde benimle mutlu olun diyen bir kadin o yuzden 6 ay konusursak 6 ay kusus...kizina geince yerinde mutlu olsun der... ogluna gelince benimle mutlu olun der
Allah herkesin yüreğine merhamet versin iki günlük dünya da olması gereken bu aslında ama bize anormal bir durum gibi geliyor.Kötülük yapanlar Neye güveniyor acaba yaşlılakta bakacak olan bizleriz yine.Maşallah ne güzel
İyi olduğunuza göre demek ki sen kazandın güç savaşınıİlk başlarda aramızda güç savaşları vardı ama şimdi çok iyidir aramız. Severiz sayarız birbirimizi
Yani kaçar mı minikİyi olduğunuza göre demek ki sen kazandın güç savaşını
Başlığa cvp im hayır :))
Aramız çok çok iyi anne kız gbiyiz bna hiç kötü lafı sözü olmadı tartışmalarda hep beni tutar allah razı olsun yemeği bile kendisi yapıyor altlı üstlü oturuyoruz bir yatmaya aşağı iniyoruz 2 tane çocuğum var bj zamana kadar hangi konu olursa olsun hiç birşekilde bana lafı olmadı çocuklara kendisi bakar sabah ben uyurum 1 tane götümcem var evin tek geliniyim görümcemde kızkardeşimden hiç farkı yok çook severim görümcemi kardeştende öte benim içinKv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Senede bir gorsem bende iyi olurumİyiyiz hamdolsun.
Ne kadar iyi olması.gerekirse..
Zaten senede 1 kez görüyorum:)