Kaç yıllık evlisiniz. Daha önce tatil yaptınız mı eşinizleMerhaba kızlar eşim annemle babamla 3 günlüğüne kısa bir yere gidelim dedi. Babası yıllardır gurbette çalışıyor annesi de hep evde bu yaşına kadar hiçbire yere gitmemiş. Hem eşimle baş başa gitmek istiyorum hemde günahım geliyor ikisine bu yaşa kadar evden başka bir yer görmemişler diye üzülürüm siz olsaydınız naparıbız onlarla mı baş başa mı giderdiniz
Bu sorunun cevabı önemli evet.Kaç yıllık evlisiniz. Daha önce tatil yaptınız mı eşinizle
Bu sorunun cevabı önemli evet.
Zaten eşinizle baş başa çok tatil yapan bir çiftseniz bir defalık olabilir. Ama evlenir evlenmez anam danam demeye başladıysa bi cacık olmaz ondan
Neden insanlar kendilerini bu kadar kasıyor bu konuda anlamıyorum gidilse noluyor yani. Tatile illa çekirdek aile mi gidiliyor.Lafını sözünü bilen canınızı sıkmayan insanlarsa gidin tabi onlarda dünyaya bir kere gelmiş. Dişini sık 3 gün falan yazmışlar sanki cehennem ateşine gidiyosunuzMerhaba kızlar eşim annemle babamla 3 günlüğüne kısa bir yere gidelim dedi. Babası yıllardır gurbette çalışıyor annesi de hep evde bu yaşına kadar hiçbire yere gitmemiş. Hem eşimle baş başa gitmek istiyorum hemde günahım geliyor ikisine bu yaşa kadar evden başka bir yer görmemişler diye üzülürüm siz olsaydınız naparıbız onlarla mı baş başa mı giderdiniz
Siz olsaydınız ne yapardınız sorunuza cevabenMerhaba kızlar eşim annemle babamla 3 günlüğüne kısa bir yere gidelim dedi. Babası yıllardır gurbette çalışıyor annesi de hep evde bu yaşına kadar hiçbire yere gitmemiş. Hem eşimle baş başa gitmek istiyorum hemde günahım geliyor ikisine bu yaşa kadar evden başka bir yer görmemişler diye üzülürüm siz olsaydınız naparıbız onlarla mı baş başa mı giderdiniz
Ay bu teklif benim eşimden gelse kV'nin bavulunu bile ben hazırlarımMerhaba kızlar eşim annemle babamla 3 günlüğüne kısa bir yere gidelim dedi. Babası yıllardır gurbette çalışıyor annesi de hep evde bu yaşına kadar hiçbire yere gitmemiş. Hem eşimle baş başa gitmek istiyorum hemde günahım geliyor ikisine bu yaşa kadar evden başka bir yer görmemişler diye üzülürüm siz olsaydınız naparıbız onlarla mı baş başa mı giderdiniz
3 yıllık evliyim evet her sene tatil yaparız bu sene bebeğimiz küçük diye pek uzun kalamayız eşim de 3 gün olduğu için öyle bir teklif ettiKaç yıllık evlisiniz. Daha önce tatil yaptınız mı eşinizle
Ben gitmem. Ama ben bizim ilişkilerimize göre cevap verdim.
Aile buna değerse, yeni evli değilseniz neden olmasın. 3 günden ne çıkar. Hem onlar da hiç böyle şeyler yaşamadıysa, mutlu etmiş olursunuz.
Sınırını bilen, sevgi dolu insanlarsa, sizi bağrına basan seven insanlarsa gidi
Kaynanam da kayınbabam da gerçekten beni çok seven değer veren insanlar şimdiye kadar hiçbir zararları dokunmadı aksine gebelik ve doğum sürecimde kaynanam çok destek oldu önüme yemeğimi koydu evimi 40 gün boyunca temizledi misaiflerimi ağırladıKaynananız eğer buna değecek bir karakterde ise 3 gün çok da uzun değil, ben eşime destek olurdum bu fikrinde. Ama tekrar vurguluyorum buna değecek bir kaynana ise. Sonra her sene istemesin yüz bulup astarını sorgulamasın.
böyle bir kayınvalide ile tatile gitmeye değer,size o kadar yardımcı olmuş,sizde güzellik yapmış olursunuz..kötü niyetli olanlar gelinlerine bir çöp kaldırmıyor emin olun..Kaynanam da kayınbabam da gerçekten beni çok seven değer veren insanlar şimdiye kadar hiçbir zararları dokunmadı aksine gebelik ve doğum sürecimde kaynanam çok destek oldu önüme yemeğimi koydu evimi 40 gün boyunca temizledi misaiflerimi ağırladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?