Kayinvalidenizle telefonda sık sık konusurmusunuz?

Hiç aramam oda aramaz. 7 aydırda evlerine gitmiyorum problemler oldu. Ha ama öncedende aramazdim ne rahat ya dünya varmış

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Cok sk aramamktan yanayim arada bi resmiyet olmali az cok..ozel gunlerde ararim bazen yada hastalikta fln oda ole..arada guder gelriz o kadar cok ski fiki olammak lazim yüz goz olmadan

11 yıllık evliyim toplam 10 kere telefonda konuşmamışımdır

Küs vs değiliz

Aynı şehirdeyiz ama en son yıl başında gördüm

Evlenmeden önce haftanın 2 günü konuşurduk karşılıklı arardık ben çok yaptıklarını alttan aldım aradım ben aradığım sürece iyiydik.

Evlendikten sonra baktım ben aradıkça aranıyorum haftada bir aramaya başladım.

Doğum yaptıktan sonra arama sayım üçü geçmez.
Kızım 19 aylık. Sesini duymasam hayat daha güzel.

Herkesin ilişkisi kendinedir ama haftada 1-2 defa yeter.

Mesafe candır gerisi heyecandır.

Doğumdan sonra noluyor ki anlatın tecrubelerinizden faydalanmak isterim
Anlatılmaz yaşanır diyeyim bazı kvlerin içinden doğumdan sonra hulk çıkıyor

Ama sen bunları düşünme tabi şimdi. Sadece şunu unutma eşinin annesi diye kırıldıklarının üzerini kapatma alttan alma olanı anında söyle.

Sağlıklı doğumlar dilerim

Beni ortalama günde 2 kere arardı ısrarla caldirirdi uzun uzun acmazsam tekrar arardi o yüzden benim aramaya firsatim olmadı hiç :) çok şükür kavga ettik numarasını sildim oh be huzur varmış bu dünyada

Haftada 1 aramaya çalışırım o pek aramayı sevmez.. aramız iyi aslında ama konuşacak bişey yok..

.
Şu ana kadar hiç kirmadi en ufak kötü bişey söylemedi yapmadı ben kayınvalidemin iyiliği altında eziliyorum hatta. Umarım böyle devam eder dediğiniz gibi olmaz umarım
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin.

Mutluluğunuz daim olsun
Benim önerim genel bir öneri. Aklınızda bulunsun:)

Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Ben 1 ararım 2.ye o arayana kadar anormal bişey olmadığı sürece aramam. Bir gelirse bir giderim iki gelirse gene bir giderim.

Beni ortalama günde 2 kere arardı ısrarla caldirirdi uzun uzun acmazsam tekrar arardi o yüzden benim aramaya firsatim olmadı hiç :) çok şükür kavga ettik numarasını sildim oh be huzur varmış bu dünyada
Israrla çaldırma olayı beni de bezdirdi telefonu gerçekten duymuyordum kapıya gelir zili çalardı. Aradım duymadım derdi pişkin pişkin.

Kızım oldu aramadan gelmeye başladı her gün geliyordu eşime dedimki bak tatlı dille söyle aramadan kafasına estikçe çıkıp çıkıp geliyor bazen günde iki kere eşim diyemedi tabiki

Bir keresinde gene kapıya gelmiş ben kızımla dışarıdan dönüyordum karşılaştık evde değilsiniz kızın yemek saati diyor bana

Bak dedim her zaman arayarak gelmekte fayda var. Cevabı olsun farketmez buradan alışverişe gidiyorum. Ben ne dedim senin için değil kendim için diyorum. O günden beri gelmiyor.

İlla bu noktaya mı gelmek gerekiyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kvdemle iyi anlasiriz annem kadar olmasa da haftada 2 3 kez gorusuruz
O arar ben ararim fark etmez

7-8-9-10 gün olur aralıklar .. bazen ben aramayı unuturum o arar beni ; dakikaları az olduğu için o aradığında açmam, ben ararım konuşuruz.

Aramızda sen aradın ben aradım muhabbeti hiç olmaz.Şanslıyız karşılıklı olarak . Takıntılı biri değilim ve takıntılı bir kayınvalidem yok

Nerdeyse hergün telefonda görüşüyoruz. Ben aramasam o arar. Bi fark yok

Illa o noktaya gelmek gerekiyor canım benim kayinvalidemde sürekli geliyordu ama hep hazır sofraya lohusalığimda bile hep yanlız kaldim 2 gün geldi ben yaslandim deyip kaçtı ama gorumcemin çocuklarına bakıyor. Beni ariyodu disardayim dersem hemen kapatip eşimi arayıp yasemin disardaymis diyordu 1 sene filan böyle devam etti bakti ki dışarda olmam sorun çıkarmıyor vazgeçti bunu yapmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…