- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Cok sk aramamktan yanayim arada bi resmiyet olmali az cok..ozel gunlerde ararim bazen yada hastalikta fln oda ole..arada guder gelriz o kadar cok ski fiki olammak lazim yüz goz olmadanArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Doğumdan sonra da beklerizBiz hergün konuşuruz kayinvalidemle. 1 yıldır evliyim
Konuyu sabote etmek istemem ama sizin durumunuz ne oldu iyi misinizİşimiz olmadıkça konuşmuyoruz son 6 aydır
Doğumdan sonra noluyor ki anlatın tecrubelerinizden faydalanmak isterimDoğumdan sonra da bekleriz
Anlatılmaz yaşanır diyeyim bazı kvlerin içinden doğumdan sonra hulk çıkıyorDoğumdan sonra noluyor ki anlatın tecrubelerinizden faydalanmak isterim
.Anlatılmaz yaşanır diyeyim bazı kvlerin içinden doğumdan sonra hulk çıkıyor
Ama sen bunları düşünme tabi şimdi. Sadece şunu unutma eşinin annesi diye kırıldıklarının üzerini kapatma alttan alma olanı anında söyle.
Sağlıklı doğumlar dilerim
Mutluluğunuz daim olsun.
Şu ana kadar hiç kirmadi en ufak kötü bişey söylemedi yapmadı ben kayınvalidemin iyiliği altında eziliyorum hatta. Umarım böyle devam eder dediğiniz gibi olmaz umarım
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin.
Ben 1 ararım 2.ye o arayana kadar anormal bişey olmadığı sürece aramam. Bir gelirse bir giderim iki gelirse gene bir giderim.Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
Israrla çaldırma olayı beni de bezdirdi telefonu gerçekten duymuyordum kapıya gelir zili çalardı. Aradım duymadım derdi pişkin pişkin.Beni ortalama günde 2 kere arardı ısrarla caldirirdi uzun uzun acmazsam tekrar arardi o yüzden benim aramaya firsatim olmadı hiç :) çok şükür kavga ettik numarasını sildim oh be huzur varmış bu dünyada
Ne güzelmiş öyle formülü var mıdır kiEn son 2 sene once aramıstım
Hıc gorusmem
Illa o noktaya gelmek gerekiyor canım benim kayinvalidemde sürekli geliyordu ama hep hazır sofraya lohusalığimda bile hep yanlız kaldim 2 gün geldi ben yaslandim deyip kaçtı ama gorumcemin çocuklarına bakıyor. Beni ariyodu disardayim dersem hemen kapatip eşimi arayıp yasemin disardaymis diyordu 1 sene filan böyle devam etti bakti ki dışarda olmam sorun çıkarmıyor vazgeçti bunu yapmaktanIsrarla çaldırma olayı beni de bezdirdi telefonu gerçekten duymuyordum kapıya gelir zili çalardı. Aradım duymadım derdi pişkin pişkin.
Kızım oldu aramadan gelmeye başladı her gün geliyordu eşime dedimki bak tatlı dille söyle aramadan kafasına estikçe çıkıp çıkıp geliyor bazen günde iki kere eşim diyemedi tabiki
Bir keresinde gene kapıya gelmiş ben kızımla dışarıdan dönüyordum karşılaştık evde değilsiniz kızın yemek saati diyor bana
Bak dedim her zaman arayarak gelmekte fayda var. Cevabı olsun farketmez buradan alışverişe gidiyorum. Ben ne dedim senin için değil kendim için diyorum. O günden beri gelmiyor.
İlla bu noktaya mı gelmek gerekiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?