- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
gecici bi surwligine ayni evde yasiyoruz bi yere gittigi zaman en fazla bir gun konusmadigimiz olur ikibci gun o arar eger o aramazsa ben ararimArkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
O da arar ben de,2 gün gorusmediysek özler ben ararım.çok şükür kv değil annedir benim için o
Ne konuşuyorsunuz mesela ? Aynı ilde misinizHer gun konsrz gunde 2 3 kez hatta
Uzun sürmüyor iyi olduğunu duyuyorum. Biraz kızımdan bahsediyoruz. Yemek tarifi falan da alır veririz. Bazen izlediği bir şeyden bahseder. Yanında kimse yok muhabbet edeceği neskafesini içerken eşlik ediyorum. Yarın obur gün torunundan haber almak için telefonun basında bekleyen ben olacağım için. Nasıl bir muamele bekleyeceksem öyle olmaya çalışıyorum.Her gün ne konuşuyorsunuz ki? Merak ettim
Aranızda sorunlar yaşandaydı da eşinle aranı sürekli bozsaydı yine bunşkeilde devam eder miydin peki ?Uzun sürmüyor iyi olduğunu duyuyorum. Biraz kızımdan bahsediyoruz. Yemek tarifi falan da alır veririz. Bazen izlediği bir şeyden bahseder. Yanında kimse yok muhabbet edeceği neskafesini içerken eşlik ediyorum. Yarın obur gün torunundan haber almak için telefonun basında bekleyen ben olacağım için. Nasıl bir muamele bekleyeceksem öyle olmaya çalışıyorum.
Evet ayni ildeyiz sabah mutlaka arar kizlarini beni napysn diye akşama dogru arar yemeginiz yoksa gelin burda yiyin Yemek yaptm diye bsy olduysa onu anlatr torununu sorar onemli bsy konstgmz yok yaniNe konuşuyorsunuz mesela ? Aynı ilde misiniz
Çok şükür canım şans işi o, Allah yukarda melektir benim annem.arkadaş gibidir.Allah herkese nasip etsiniyi bari boyle gelinler de varmis gormeden kv fobisi olacam ya herkes mi anlasamaz diye sasip kalmistim
Etmezdim. Ilişkiler 2 kişiye bağlıdır. Dedikodu yapan fesat bir insan olsa idi mesafe koyardım.Aranızda sorunlar yaşandaydı da eşinle aranı sürekli bozsaydı yine bunşkeilde devam eder miydin peki ?
Haftada bi arar hal hatir sorar kapatirim kendi hayatimda ev meselerinden kesinlikle bahsetmem bi yere gitsemde deme sounucta herkesin kendi hayati var bu gun herseyimi önüne koyarsam yarin surekli karisir hayatima size tavsiyemmm hal hatirdan baska fazla detaya girmemeniz:)Arkadaşlar merak ediyorum kv nizle ne kadar aralıkla konuşursunuz? Sizmi ararsınız hep o mu arar? Dengeyi nasıl saglarsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?