Kayınvalidesi ile anne kız Görümce ve eltisiyle kız kardeş gibi arkadaş gibi olanlar?

limongirl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
360
0
316
İstanbul
merhaba arkadaşlar genelde eşinin veya evleneceğiniz kişinin ailesindekilerlerözellikde görümce ve eltisiyle kardeş gibi arkadaş gibi olan görmedim yada bana denk gelmedi dayımın kızı evlendi gelin görümce kavgası teyze kızımda öyle hala duyuyorum uğraşıyorlarmış çekemiyorlarmış herşeye onlarıda katmaya devam ediyorlarmış ve bende şuanda nişanlıyım nişanlımın ailesinde gördüğüm farklı birşey görümcem ve eltim kızkardeş gibiler dahada öteler birbirlerine öyle tutunmuşlarki anlatamam şaşırdım kayınvalidemlede aynı şekil anne kız gibiler hiç farkı yok görümcemden aslında doğru olanda budur hep bende istemişimdir ailesiyle iyi geçinmek bnm gibi olurlar diye inşallah ve aynı şekildede bana iyi davranıyorlar sadece bazen eltimden kötü elektirk alıyorum ama ya alışamdığımdan çok fazla bir arada bulunmadığıman baznen imalı konuşmları var gibi ama ben hep sabreden bir insan olduğum için ilerde farklı olablir düşüncesiyle pireye kızıp yorgan yakmıyorum ama hep birlikte olmamızı yanayana olmamızı çok isitiyor hevesli sizce ilerde bu durum değişirmi inşallah gördüklerim yanlış ve hayal değildir...boshayallersmile

kayınalidemle hergün telefonlaşırım görüşürüm. gözümün içine bakar. çok severiz birbirimizi..
ama ne o beni kızı gibi görür ne ben onu annem gibi..
herkes olması gerektiği yerde dursun.
eltim ve görümcemle de iyiyizdir. ama abartmam samimiyeti.
güler yüz tatlı dil yeterli. her hatalarını yüzüne vurup kavgada çıkarmam.
gerektikçe görüşürsün olur biter. çok görüştüğünde olur ama samimiyetin dozunu kaçırmamak gerek.

benım hepsi benı kabullenemedı
eltım hep kıskandı ben ne yaptıysam benımlen muhattap olmadı
bnde evlendıkten sonra hıc bırını koymuorum evıme
kayınbabam cok sever
kaynanam ısı dusunce arar
hayattta aramaz
gormcem domuzun tekı
allh onu bıldıgı gıbı yapsın

kayınvalidem ile anne kız gibiyizdir. yanında çok rahatım..
Görümcem 2 tane birisi evli onunla da çok samimiyizdir biriside benden küçük bekar aynı şekilde onunlada öyleyim. 7 aydır ailelerine girdim ama ilk girdiğim günden bugüne hep öyleyiz.

eltim şimdilik yok.
kayınvalidemlede iyiyiz şimdiye kadar hiç bir sorun çıkmadı..hatta bana iş bile buyurmaz kendi işini kendi yapar..çok samimi değil çok resmi de değiliz tam arayı bulmuş durumdayız.çok şükür allahıma
:Saruboceq:

kayınvalidem le de her gün görüşürüm hemen hemen. ama herkes yerini bilmeli bence de. görümcem var.çok üstüme düşer hepsi allah razı olsun. ben de öyle ama her zaman bir sınır vardır. benim kendi annemle de aramda her zaman bir sınır vardır.ben yapı gereği böyleyim belki ama hiç zararını da görmedim.çok samimiyeti pek onaylamıyorum.

bendede su anda eltı yok ınsallah yakın zamanda olmasını ıstıyorum ama eltı degıl arkdas dost ıstıyorum
kayınvalıdeme gelınce onunlada aramızda barız sorunlarımız sıkıntılarımz yok ama kendıısı bıraz kaprıslıdır bır gunu bır gununu tutmayabılır yıne ne oldu dıye otururu kara kara dusunurum neye bozulacagı bellı olmaz eften puften.
hanı bırbırımızı sevmıyor degılız tabıkı ama nedense bırbırımıze tam ısınamadık kaynasamadık yanımızda bırılerı varken ıyı konusuruz yanlız kaldıkmı hıc konusamıyoz ıletısımımız bıraz zayıf neden ole bılmıyorum cozemedım.
ama onun dısında gıttıgıme geldıgıme gıyındıgıme karısmaz ben ararsam arar 3-4 gune bı gorusuruz
bellı bı sorunumuz yok ama en barız huyu herseye hemen bozulmasıııı............

kayınvalidemi çok severim o da beni.gelinim lafını hiç duymadım ağzından ,kızım diye dolanır etrafımda. 3 senedir bu böyle.yeni evliyim ve çalışıyorum aynı apartmandayız her akşam yemeğim hazırdır iş buyurmaz.oturup sohbet ederiz hiç bizaman canım sıkılmadı yanlarında kayınpederim desen o da çok sever beni bende onu bide ilk gelinleri olduğum için çok hevesli kızım da kızım der.eltim şimdilik yok inş onunlada bu şekilde geçiniriz hepimiz.Allah kimsenin ağız tadını bozmasın

inşallah hepimiz için öyle olur arkadaşlar bu sevgilerinden korkuyorum ilerde beni şaşırtmazlar hiçbiriyle şuan bir sorun yok aşırı bir sevgi seli var umarım bozulmaz dediğim sadece eltimle yada olacağız ilerde öyle söyleyim bazen imalı konuşmalar kendisi bana ne oluyorsa onada o oluyormuş gibi konuşmaları ve benim hiç birşey söylediğim imada bulunduğum yok tersine gayet sakin ve anlayışlıyım o benden büyk diyerek susuyorum belki yanlış anlıyorumdur acaba aramızdaki sorun eğitim iş ve benim ondan daha çok tutulur olmammı ailemde ve çeveremde tutulan sevilen biriyim yani öyle düşünüyorum öylede söylerler Allah hepsinden razı olsun?..inşAllah ilerde herşey daha iyi olur..

haniiii nerdeeeeeeeee

sadece eltimle kardeş gibiyimdir ama tek bir eltimle öbürünü görmem bile uzak şehirde zaten

belki eltinizde tatlı bi rekabet doğmuştur:) yada her güzelin bi kusuru vardır huyu böyledir ilerde emin olmak için görümcenize bahsedersiniz belki içinde bi kötülük yoktur yada vardır herşeyin hayırlısı

öyle tabi ama emin olun benim hiç bir şekilde rekabete girdiğim yok yapamam böyle şeyler yaa kıskançlık gibi bir huyumdurda yoktur nişanlımı bile nerdeyse hiç kıskanmam ya sen nasıl bir insansın hiçmi kıskanıyorsun der bende ya nebilim hiç öyle aşırı bir kıskançlık hissi duymuyorum diyorum tuhaf ama neyapayım ben böyleyim..bilmiyorumkismile elitimi yaptığı aynı yerlerde olmadığımız halde öyleymiş gibi konuşması hiç alakası yok ama gelin görünki bnm öyle şeyler düşündğümde yok okumakl adam olunmaz insan olması yeterli başka birşey istememyerimseniben

kayın validem tek alt katımızda oturuyo melek gibidir iyi anlaşırız
bi tanede eltim var onlada iyiyiz
görümce 2. elti neyin yok ..bizbize iyiyiz

kayınvalıdemle çok iyi anlasıyoruz..5 senelik evliyim allaha şükür hiç bir problem olmadı.herşeyi kendı yapmaya calısır bize bışey yaptırmaz pek..mesafeliyiz ne cok samımı ne cok uzak..
görümcem yok..1 eltım var onunla da cok ıyıyız haftanın 2-3 günü beraberiz..hiç bir problem yasamadık..
bence karsılıklı anlayıs ve saygı olduktan sonra sorun çıkmıyor...

Bende 4 senedir beraberim erkek arkadasımla abisiyle zaten tanısıyorduk .. Yengesiyle tanıstırdı beni bayıldım eltücüme 3 senedir birbirimizi tanırız telefonda falan görüşürüz ara sıra ben onlara giderim .. Aslında ben 4.elti olacagım ama digerleri o bildigimiz eltilerden oldugundan onlarla mesafeleyim ..

Ailesi de cok iyi bugüne kadar annesinden kaynaklanan bir sorun cıkmamıs eltilerin arasında hatta bunu büyük eltim anlattı .. Büyük eltim ailesiye uzaktır ya daha dogrusu kendi annesi ve babası kaynana ve kayınpederi gibi sevmemis,ilgi göstermemis ona .. Kayınpederinin omzuna yatar resimlerde kolundadır mesela :)

kayın validem tek alt katımızda oturuyo melek gibidir iyi anlaşırız
bi tanede eltim var onlada iyiyiz
görümce 2. elti neyin yok ..bizbize iyiyiz

Ay ne güzel yaa bende 3 elti bir de görümce olacak allahtan görümcem öyle herseye karısan bir tip degil .. Eltilerden de sadece bir tanesi melek digerleri..kötükedihüso

1 senelik evliyim kayınvalidemle iyi anlasırım ben saygısızlık yapmam oda sevgisini eksik etmez a.s
iki tanede görümcem var biri evli benden büyük onunlada iyi anlasarım digeri bekar benimle yasıt cok iyi anlasırz ama öle hiçbiriylede cok samimi olmam arada bi seviye vardır ama gayet iyi anlasırız allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…