merhaba arkadaşlar genelde eşinin veya evleneceğiniz kişinin ailesindekilerlerözellikde görümce ve eltisiyle kardeş gibi arkadaş gibi olan görmedim yada bana denk gelmedi dayımın kızı evlendi gelin görümce kavgası teyze kızımda öyle hala duyuyorum uğraşıyorlarmış çekemiyorlarmış herşeye onlarıda katmaya devam ediyorlarmış ve bende şuanda nişanlıyım nişanlımın ailesinde gördüğüm farklı birşey görümcem ve eltim kızkardeş gibiler dahada öteler birbirlerine öyle tutunmuşlarki anlatamam şaşırdım kayınvalidemlede aynı şekil anne kız gibiler hiç farkı yok görümcemden aslında doğru olanda budur hep bende istemişimdir ailesiyle iyi geçinmek bnm gibi olurlar diye inşallah ve aynı şekildede bana iyi davranıyorlar sadece bazen eltimden kötü elektirk alıyorum ama ya alışamdığımdan çok fazla bir arada bulunmadığıman baznen imalı konuşmları var gibi ama ben hep sabreden bir insan olduğum için ilerde farklı olablir düşüncesiyle pireye kızıp yorgan yakmıyorum ama hep birlikte olmamızı yanayana olmamızı çok isitiyor hevesli sizce ilerde bu durum değişirmi inşallah gördüklerim yanlış ve hayal değildir...boshayallersmile