Kayınvalidesi ile tatile giden var mı?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Eşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?

Eşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?
Bence de çok gereksiz olmuş :işsiz: ben bu konularda eş aileleriyle biraz mesafeden yanayım, böyle bir durumda bir bahane çıkarıp ikisini bile yalnız gönderebilirim, madem annesinin de tatilden eksik kalmasını istememiş baş başa gitsinler derdim. Altı üstü iki günlük romantik bir kaçamağa da kv girecekse, ben tatili paylaşmaz evde kalırdım sanırım. Ha tabi benim bu tutumumun sonucu huzursuzluk demektir, onun da farkındayım, ama en azından sonrasında bu davetlerin tekrarı olmaz diye tahmin ediyorum :KK51:

Sizin de fikrinizi almadan davet etmesi kötü olmuş. Aynı şekilde siz de ona sormadan pat diye babanızı davet etseniz hoş olmazdı. Romantik tatili geçtim, görgü kuralı olarak sormak lazım.

İstemiyorsanız gitmek zorunda değilsiniz. Huzursuzluk çıkar derseniz, o zaman siz de annenizi davet edebilirsiniz. Anneniz farklı şehirdeyse de o geldiğinde yapabilirsiniz.

Çıkmadim 2 yildir gorusmuyorum ztn gorusseydim de cikmazdim:) Tatil eşler birbirleriyle vakit geçirsin konuşsun eglensin an gelsin rahatça yakın davranabilsinler birbirlerine demek bence..Yani bu durumda götürülmesi gereken son kişiyi götürmek saçma. ..Ama siz bu tatili cok defa tekrarlayabilecek iseniz aranızda iyiyse bir keresinde de bulunabilir yanınızda. .

Aranızda bir küslük yoksa 2 gün sonuçta gidin ne olacak ki, hem eşin annesine söylemiş, geri dönemez ayıp olur, başka bi hafta sonu da başbaşa gidersiniz. 2 gün için kalpler kırılmasın

bi defa gittim, bi sorun olmadı fakat bi daha asla gitmem... büyük konuşmayayımda yok tatil denince o rahatlık huzur yalnız değilsen asla yaşanmıyor...hep bi anne yermısınız anne oturun bilmem neeee...
ben bi daha yapmam valla...

Back
X