Kayınvalidesi ile tatile giden var mı?

Eşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?
Ben bir hafta kv görümcelerimle bir hafta eşim kv ve görümcemle toplam 2 hafta tatil yaptım. İkisinde de çok eğlendim. Çocuk konusunda da epey yardımcı olmuşlardı çok rahat etmiştim. Bu sene bizimle gelmek istemiyor bende kara kara düşünüyorum ne yapsam diye ;)

Eşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?
Hiç tereddüdüt etmeden annemi de çağırırım. Aaa ask olsun ben hiç dert etmedim senin yaptığına bak derim. Bidaha yapmaz bu sayede ;)

öncelikle eşinin kulağını çekmelisin. bugün 2 gün, yarın 2 hafta olur. ayrıca tatil planından vazgeç ki hem eşin ders alsın hemde kaynanan bazı şeyleri anlasın.

Ben ama hep değil bir iki kere denk geldi. Otelde odalarını ayrı olacağı için sorun etme...
Yada esin annesine bir bahane bulup onun gelemeyecegini söylesin. Çok tuttu oda yokmuş anne eşimle baş basa gidrlim seni sonra götürürüm gibi??

Yuh!
Sen ne yaptın peki?
Ne yapiyim 3 gun bekledim. Herkes o gun gidecekti iyi dedim dedolup gidiyorlar ugurlamaya ciktigimda bi baktim kayinvalide gidenlerin arkalarindan el salliyor! Esime dedim manyak misiniz siz ya anan niye kaliyo burda ne ayip sey dedim. O da gitti annesine anne sen de bugun git istersen biz birakalim dedi. Ay zaten benim ne isim var ki burdaaa diye ogluna rol yapti. Sonra biraktik geldik. Tabi yine iki kisi donmedik. Aptal kardesi ve yilisik sevgilisyle. Onlar da yarin gitcekler bu ne bicim is ya burasi gelin evi dedim cingar cikardim da oyle defolup gittiler. Saka gibiydi hepsi gercekten.

:oha:
Çok fenaymış! Hiç bir şey yapamadınız mı o zaman? Eşiniz? Büyük konuşmayayım ama bırakıp dönerdim ben sanırım balayını:110: Tekrarları olmuyordur umarım.
Tekrari olacak tabi ev tutarsak. Kvgiller her daim hazir. Otel ayarliyorum gelemiyolar. Yoksa hepsi yapisak. Kv ile omurluk kustuk zaten artik. Benim icin rahmetli oldu geberesice:)

kayınvalidenizin denize sıfır bir villası olsa ordan çıkmassınız size demiyorum genel konuşuyorum ama aynı otelde istemessiniz :D

O gittiğin yere bağlı, ben kv ile muhteşem geçinirim çokta severim, Kapadokya turu yapmıştık beraber süperdi ama mesela sahil tatili yapmazdım zaten kendiside bunu kabul etmez. Yinede eşin sana annesine duyurmadan danışmalıydı bu biraz emrivaki olmuş hiç hoş değil

yok artik ben olsam bu tatil isinden vazgecerim esimle de bir guzel kavga ederim.Oldu olacak ucuza gelir diye ayri odada acmaz esin annem de bizim odada 3 kisi olarak kalsin der ben sana diyim

Kv ile anlasamiyorsaniz asla ve asla gitmeyin vallah bendd gitmem. Kaynanam basladi araba yolculugu sevmiyorum bilmem ne felan esim de söyledi bende sevmiyorum hic cekilmez falan. Sonra bende dedim vallah ben seviyorum arabaylan gitmeyi esim de tamam dedi arabaylan da gideriz birdaha ki sefer kaynanam da atladi hemen. Ayy bende seviyorum aslinda diye. Esim de söyledi iyi hep beraber gideriz arabaylan. Aman allahim ölerim herhalde iki gün boyunca o kadinla o adam la allahim

Gorumcemle gittim maalesef bende napim katlandim mecburen keşke size sorsaymis önceden ama yapacak birşey yok bu sefer istemeyen gelin olursun öbür türlü

Geçen sene kayinvalidem gorumcem kaynım la 10 günlük bi tatil yaptık eşim bizi bıraktı sonra almaya geldi bebegim var benim sağolsun gayet güzel yardım etti bebisle ilgili şeylere hep beraber güzel bi tatil yaptık geldik , bu sene de beraber gideceğiz alışverişleri beraber yapıyoruz fln bu kadar katı olmayın gidin gezin keyfinize bakın.

sakin aranız da yatar vallahi o kaynana.ne düşüncesiz bir es ve kv.ben olsam sen annenle git derdim eşiniz gerçekten daha adam olamamış....

Annemle kayınvalıdemı tatıle goturdum evet ama hıc memnun olmadı kayınvalıdem kı bende olmadım. Cunku habersız mısafır cagırmıs ben mecburmuyum onun mısafırının yemegını ıcmesını yoluu odemeye
ödedim de . Bu sene annemı goturecegım sadece

benim annem melek gibidir bana faydası bile dokunur. ama eşimle 2 güncük bir tatil yapacakken başbaşa olmaya isterim. yani düşün kv bile değil öz annem.
hoş kv de kötü değildr. hiçbir şeye karışmaz ama yine de eşimle başbaşa olsun isterim. eşim bir kere ablasına dedi. ben de ablan çok uyumsuz burnumuzdan gelir dedim ki kendi de biliyor öyle olduğunu. hiç teklif etmemiş gibi ikimiz gittik. dönüşte hiç olmadık yere tartışma çıkardı ablası tabi hiç takmadık.

Göreve gittiğim yerlerde kayınvalidemi ağırladığım ve onunla gezdiğim oldu tabi ki. Ama tatile gidecek olsam zaten kayınvalidem çok ince bir kadın olduğu için asla gelmek istemez.

Back
X