Kayınvalidesinden memnun olanlar....

Bennnnnnnnn kayınvalıdemden pek memnunum ne etlıme karıs ne sutlumee aramadn gelmz dusunmedn konsmaz evıne gıderım bas koseye oturtur ne desm yapar buna karsılk benden bekledıgı tek sey bıraz tebssum bıraz saygı ve oglunu cokca sevmem:)) ALLAH ondn razı olsn cok ıyı kadındırr bır an baslıgı goruncee duygularım deprestıı yazmak ıstedım ALLAH herkese benımkı gıbı bı kaynana nasıp etsın benım annemm bır melek:)))

bende seviyorum kayınvalidemi..
allah razı olsun yanında şuyum eksik demiyeyim ertesi gün elinde görürüm..
sevdiğim yemekleri yapar,istediğim şeyleri alır,temziliğe yardıma gelmek ister ama ben buna müsade edemem çünkü boynunda fıtık var kıyamıyorum..
eşime aşırı düşkünn çok derecede ama bu mesafeyi eşim çok güzel koruyor...
o yüzden sorun olmuyor..

Kayınvalidemi kendi annemden çok seviyorum desem yeridir.Elimi bir şeye sürdürmez,görümcemle beraber reçel,domates kavurması,bakliyat haşlaması felan yaparlarki ben çalışıyorum,pratik yemek yapabileyim diye.Görümcemde evli ve 2 çocuğu var ona rağmen kendisine ne yaparsa banada yapar,kayınvalidemde aynı şekilde.Çok düşüncelidirler.Oğlundan çok beni tutar:)

Son düzenleme:
Bir ara zaten devamlı kaynanasıyla sorunları olanları okuya okuya hayal dünyam genişledi. Acaba benimkidemi böyle yoksa olacak diye. İnsan bir şey olunca kötü etkilenir ya kötü yazıları okuya okuya etkilenmeye başlamıştım.
Ama bir arkadaş demiş ya saygısızlık almış başını gitmiş diye. Bana görede öyle. Onlar saygısız diye bizlerde mi saygısız olacağız. Yaparlar yaparlar otururlar. Hiç değilse bizde onlara kötülükle yaklaşmayalım ki ailemizden aldığımız terbiyeyi görürler.
ama cidden sorun yaşayanlara Allah sabır versin. bazen çekilmez oluyorlar. Daha önceki yorumumda dediğim gibi saygı sevgi istiyorsak karşımızdakine saygı ve sevgi verelim ki karşılığını alalım.

Tamamen merakımdan soruyorum; eşiniz mesafeyi korumasa annesi ne yapacak ki acep?

bende çok memnunum kayınvalidem den Allah razı olsun bana çok yardımcı olmuştu çocuğum olduğunda öyle arada bir gelir hatta ev almak için birlikte oturcaktık kayınvalidem birlikte oturmayı istemedi ev ev üstüne olmaz dedi rahat edemezsin dedi arada bir giderim canım cicim hiç tartışmadık bile mesafeyi korumak lazım :))

benim kayınvalidemde iyidir sağolsun kendi çok çekmiş bana asla çektirmez ufak tefek sorunlar mutlaka yaşıyoruz bizde her insan gibi fakat aşılamıycak kadar değil burdaki kaynanaları okuduktan sonra bir kere daha şükrediyorum halime

amin insallah canim.

cok iyi bir kayinvaliden varmis allah bozmasin ama ne olursa olsun nekadar hizmet etmek icinde varsa evimi temizlettirmem kayinvalideme ha tamam hasta olurum yerimden kalkamam gelip yapsin ama elim ayagim tutuyorsa hicbirseyi ellettirmem sonucta benim evim.

ahh ahh neler varmış da bizlere nasip olmamış. anacım annen seni hangi hayırlı gecede doğurmuş

bende kayıvalidemi çok severdim, çok iyi bir insandı, kendi kızlarından asla ayırt etmezdi beni, onlara ne alır ne yaparsa bana da alır yapardı, ben ağlasam ağlar gülersem gülerdi, her zaman şefkatliydi, çok severdi beni, çok mutluydu oğlu benle evlendiği için ama ne yazıkkı vefat etti (((((((( torununu göremeden gitti bu dünyadan çok üzülüyorum (((((

Çok hoş tabiki birbirinizin tavrından ve niyetinden bu kadar emin olmanız, maşallah :))) sanırım sen de olgun ve ılımlkı birisin ama :)) herşey karşılıklı çünkü

bende kayınvalidemi severim her zaman beni oğlundan üstün tutmuştur kadınların ezilmesine asla tahammül edemeyen bir kadın kayınvalidem eşimle her konuşmasında sakın eşini incitme kırma diye uyarır arada tabiki kırdığımız kırıldığımız anlar oluyordur ama büyütmeyiz sonuçta kendi annelerimizide kızdırdığımız kızdığımız oluyor

Bende çok severim kayınvalidemi, hem eşim gibi birini doğurup büyüttüğü için
hemde sağolsun beni kızlarından hiç ayırt etmedi, eltimle aynı şekilde,
her sorunuma koşmaya çalışıyor, güzel sohbetiyle beni her konuda rahatlatmayı başarıyor,
malesef çok uzağız birbirimize o İstanbulda biz Almanyadayız,
bazen belkide böyle olması daha iyi diye düşünüyorum ama yinede özlüyorum tabiki.
İnşallah Ekimde buraya gelecek babaannemiz torununu görmeye

benim canım annem de öyledir ben ağlayınca ağlar gülünce güler, memlekete tatile gidince hiç iş, yemek yaptırmaz, tüm yıl çalışıyorsun yat dinlen kızım der

eşime kızar yardım et tüm işi kızın üstüne yıkma diye

bize geldiği zamanda yatılı, yemeğimi hazır eder ortalığı toplar, dönmeden önce dolaba yemek stoklar ben rahat edeyim diye

eve gelince, yorgunsundur kızım ben çocuğa bakayım azıcık uzan der.

allah uzun ömür versin çoook seviyorum onu, şükürler olsun Rabbime böyle bi kayınvalidem olduğu için

ben de gözünün içinin bakarım, annemmmm derim daha çok mutlu olur

benim kayinvalidemde cok iyidir 5 yildir ayni evde oturuyoruz hiç bi kotu lafimiz sozumuz olmadi birbirimize

ah birde hastalik hastasi olmasa surekli hasta surekli birsey cikariyor buram agriyo suram agriyo ama aslinda psikolojik bunu bende gorumcemde soyluyo fakat iste naparsin gorumcem deyince ALLAH ondan da binkere razi olsun birkere kotu gunumuz olmadi nere gitse neyapsa ne alsa mutlaka beni dusunur ayni sekilde bende onu dunya tatlisida bir kizi var kayinvalidem bakiyor tabi bende ilgileniyorum

kayinbabam desem agzi var dili yok hiç birseye karismaz sessiz sakin bir adam birkere ozlem dedigini duymadim hep kizim der

bence hersey karsilikli ben kotu olsam onlar 1 altan alir 2 altan alir ucuncude patlarlardi ayni sey benim içinde gecerli kerci benimlede anlasamayan kimseyle anlasamaz

benim de kayınvalidem de kayınpederimde yok maalesef.ıyı mı kotu mu bilemedim???ama herkes çok rahat oldugumu soyler

güzel bir konu , allaha şükür bende küçük ayrıntıları düşünmezsem sorun etmeyı bırakırsam çok iyi bir kayınvalidem var. tabi kırgınlıklarımda var zoruma giden şeylerde var artık yaşlılığına veriyorum seviyorum kadını fakat kırıldıgım zamanlarda adım atmak bıle ıstemıyorum normalde çok iyi yedirmez yedirir bişiileri tek başına yapmaya çalışır yani gördüğüm o benim fakat bazende ufak lafları alınmama sebep oluyor . cok yakın degılız calıstıgım ıcın hafta sonları gidebiliyorum eltilerimde çok iyi herhangi bir yanlışlarını hareketlerini görmedim alah raz olsun hepsinden fakat ddiğim gibi kırılganlıklar oluyor bazen ben

Benim kayınvalideciğimde çok iyidir,canım benim.ayrı şehirlerde yaşıyoruz,3-4 ayda bir gider geliriz.tel de sık sık görüşürüz,konuşmanın başından sonuna kadar dua eder bize Allah ağzınızın tadını bozmasın diye sağolsun.hiç bir kötülüğünü,olumsuzluğunu görmedim,görmeyeceğimi de biliyorum.ruhu,kalbi güzel benim anneciğimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…