Kayınvalidesinden memnun olanlar....

ah ya benim zavallı kayınbabamda öle çcouk gibidir huysuz ama ben konu olunca herşeyi unutur azıcık hasta olduğumu duysa
kavlidemin hiçbiryere gitmesini istemez yeryer kan kusturur önceden kavlideme acıyodum yazık kadına falan diye ama bakyım ki
kayınvalidem adamı hiçbirşeye saymıyor sonra adamı izledim baktım haklı hiçbirşeyde fikri aLINMAZ hatta eltimin ettiği lafı duydum onun hakkında çok sinirlendim yaa -o bişey anlamaz demiş ya nedemek bu bee kayınvalidem gülüo hoşuna gidiyor
ama admcağız bana hayran gderim öylece bakar bana onu halini hatrını sorayim diye bende geçiyorum onun odasdına saatlerce sohbet ediyoruz kaynanm amN GEL İÇERİ boşver o otursun bende olurmu dedim ben onla daha çok iyi hisseiyorım diyorum bişey demiyor 66 yaşındaki adamın ayakları çikinmiş v.s eşim bile duyarsız babsına karsı bilmiyorum benim yok diyemi ben kayınbabamı çok seviyorum Allah onu kaynanama kimseye muhtaç etmesin işallah doğum gününde pST ALDIM KAZAK ALDIM KAYNANAM AA ONUN DOUM GÜNÜ MÜ OLUMUŞ AYOL DİYOR YARIM SAAT SONRA BENDE İSTERİM BANADA BANADA YAPIN DİYOR SES ETMEYİNCE OZAMAN bende öbür gelinime sölerim dir bende siz bilirsiniz dedim bakalım doum günü yaklaştı nolcak

Baska bir topicte de yazmistim kayinvalidemle ilgili.
Allah bin kere razi olsun bir seylerini gormedim duymadim.
En son olani paylasmak istedim burada.
Kayinvalidem tansiyon hastasi.
Kendisi Turkiyede yasiyor, biz yurtdisindayiz.
Gozlerinde kanlanma olmus, goz anjiyosu olacakmis.
Hastanede tarih olarak, benim Turkiyeye gelecegim gune randevu vermis.
Canim kayinvalidem benim, onceki aksam konustugumuzda, sen hangi gun geliyordun diye sordu.
Soyledigimde ayni tarihe denk gelecek, baska hastaneden randevu alayim ben o zaman demisti.
Dun esimle konusmuslar, 1ay sonrasina almis randevuyu.
Elbette saglik daha onemli, bende asla sorun etmedim, esime de herhangi bir sey demedim ama kendileri boyle dusunmusler.
Kalacagim topu topu 1hafta zaten, boyle ince dusunmesi cok hosuma gitti:))

bende bazı huylarına kızyorum ama. k.validemin hakkını yiyemem.

evinde hiç iş yaptırmadı bana. kalkıyorum bulaşık yıkamak için yeminlerle beni mutfaktan gönderiyor. yemek dağıtılırken bile kendi yapıyor. ne bana ne görümceme yaptırmıyor. arada evde yemek yapıp yolluyor. dün işten çıkıp fatura yatıramadım onu bile yatırdı sağolsun. rahatsızlanıp hastaneye kaldırılsam koşarak geliyorlar. (artık üzülmesinler diye eşime dedirtmiyorum)

arada zıtlaşma tabiki yaşıyoruz. kendi annelerimizlede yaşamıyormuyuz zaten.....

allahım bozmasın bende kayınvalidemide kayınpederimide çok severim
5senedir evliyim ne devamlı gelip giderler ne rahatsızlık verirler genelde devamlı biz gideriz haftada bir
iş yaptırmaz kimseye söz söyletmez allahım herkese böyle bir eş ve aile sorunsuz dertsiz geçinmeyi nasip etsin

Bende binkere razı olsun çok memnunum gercı bız ayrıyız ama yapacak olan uzaktanda yapıor benım kayınvalıdem eşi çok erken vefat ettiği için 3 yetim büyüttü ve topluma kazandırdı bu eli öpülesi kadınla nasıl kötü olunur mutlaka fıkır ayrımına gırdıgımız konular olmustur cokta önemlı olmayan sorunlar ben kendı annemle daha az anlasırım kayın valıdemle kahvelerımızı yaparız bır fal bakar supeerr allah bugunumuzu aratmasın ben memnunum...bırde konu sahıbıne bır dıyecegım var eskıler derkı KAYNANA PAMUK OLMUŞ RAFTAN DÜŞMÜŞ GELİNİN BAŞI YARILMIŞSen o gelinlerden olmadıgın ıcın tebrıkler..

yorumlari okuyunca cok sasirdim mslh Allah bozmasin cok iyi kaynanalara sahipsinz hayret normalde ne yapsa yaranamaz k.valideler..aslindagenel olarak iyi olmalarin sebepi uzaklik ..uzakta oluncaa tatli geliyo gelin torun ogul.ama ne mutlu size iyi anlasiyosunz.bende k.validemle uzagim evlendm iki gun ancak kaldik yan yana ..yuzunu goren kim ararsam konusuyoruz..onun icin ben bisi diyemiycem .bu yaz turkiye gidiyorum bakalim ne olcak normalde kotu caadi bi kkadin degildir ama gelin olunca isler degisir belki

ben de kv memnun olanalrdanım. k babamla pek aram yok ama kv biyanedir. 12 saat uzakta ayrı şehirlerdeyiz. yazdan yaza gideriz o da kışın fırsatını bulursa gelir 10 gün kadar kalır. 2 doğumuma geldi gül gibi baktı bana. Allah bi yerden alıyo bi yerden veriyo. benim de annemden daha candandır kv. allah razı olsun. hiç bir kötülüğünü kötü sözünü görmedim. tek sıkıntım maddi anlamda bizden destek bekliyorlar ve biz yardım edemiyoruz imkanlarımız şimdilik kısıtlı. buna çok üzülüyorum. hep onlara karşı kendimi mahçup hissediyorum.

Bu başlığı ne zaman görsem "KAYINVALİDESİ MEMUR OLANLAR" diye okuyorum ve her seferinde de şaşırıp sonra şaşırmama şaşırıyorum.

kayınvalidemi ben de severim, bi kötülüğü olmaz bana, iyiliği de olmaz ama
kızları cadılık yapıp ortalığı karıştır, hiç çeneleri durmaz, uzak olsalar da aynı yakın olsalar da aynı
mafederler bazen hayatımı, eşimi sinir krizlerine sokarlar yeri gelir, sürekli para dilenirler vs
o ona bile ses etmez, hiçbişeye ses çıkarmaz
yani zararı da olmaz yararı da
sanırım zararı olmasından iyidir

ağlamak istiyorum...

Benim kayın validemde cok iyi Allah bozmasın. Bir sorunumuz yok.baslarda heryere onla gitmemi istiyordu ama onada gitmeyende ben alıştı artık çağırmıyor. Aramızda gayet iyi. Allah bozmasın.

Sizinki super kaynanaymis canim :))
Bnim kv de cok iyi sagolsun,iyi gecinmek gibisi yok

Bizimkide aynı..Geleceği günü saati bile hesaplar acaba rahatsız etmesem mi diye..markete gider gelirim bi bakarım bulaşığımı yıkar bişeyler hazırlar.evde boş durmaz..birisi benim hakkımda konuşsa ağzına tıkar lafları sinirden elleri titrer.sanki öz kızıyım onun..bende onun yanında rahatım.çok şükür ki..işte herkesin de bi sorunu oluyor benim mükemmel anlayışlı bir kayınvalidem varken berbat bir kayınpederim var.oda tam tersi işte lüzumsuz arar gelir rahatsız eder saatini bilmez..durumlarıda iyi değil bize alışveriş falan yapmazlar.aksine adam der bana bu lazım şu lazım diye.tüm sülalem gördü tanıdı adamın dangalaklığını..birinden olmasa birinden çekiyor insan.Ben eşimle defalarca konuşmaya çalıştım ama bağırıp üstüme yürümesinden artık konuşmuyorum sadece yüzyüze gelmemeye çalışıyorum ..erken saatte onlara gidersem gider kaynanamla otururp film izler sohbet ederiz.akşam o gelmeden kaçarım ben hemen..kal falan deselerde hep bahane bulurum..

bende nişanlıyım. Allah razı olsun kayınvalidem çokkkk iyii ben kayınvalide lafını sevmiyorum. annecim derim hep kendi anneme de annecim derim. bana asla gelin demedi adımı söylemedi hep kızım dedi sağolsun. bitane benim annemmmm yaaa

Kayınvalidem gerçekten en yakın arkadaşlarımdan biridir Allah bozmasın. Her zor durumumda yardımcı olur. Çok iyi anlaşırız, inşallah herkese kayınvalidem gibi bir anne nasip eder :)

Kızlar şu kayınvalidesine çok iyi markete gidince işimi yapar yazan veya konuyu açan arkadaşım sende veya sizlerde onun evine gittğinizde işleri yapıyo musunuz en başından beri yoksaa kendiliğinden mi yapıyolar gerçekten karşılık beklemeden ???

ben hiç memnun değilim ama merakettim okudum epey yazılanları şuanda kıskançlığımdan çatlayacağım:) işin şakası çok imrendim Rabbim herkese böyle kaynana nasip etsin.(benden geçti de) ah ah diyerek iç çekiyorum :)

benim kaynanam da iyi, biraz cins huyları var ama onu da ben tolere ederim. geçinir gideriz :13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…