- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Sessizim kv sevilir mi yavv
Sevilmez sevilmez bir kv sevilmez verilmez uğruna bir ömür verilmezSessizim kv sevilir mi yavv
AMİN. ALLAH muhabbetinizi artırsın,aşkınızı daim etsin İNŞAALLAH.Bende kv artı eşinin ailesini sevenlerdenim azınlıkta olsakhepsi iyi niyetli insanlar.her sorunda beni desteklediler korudular bende hep saygımı korudum.Allah kv sağlıklı uzun ömürler versin
aşk demeyelim de karşılıklı saygı sevgi diyelim darısı herkesin başınaAMİN. ALLAH muhabbetinizi artırsın,aşkınızı daim etsin İNŞAALLAH.
Yok yok aşk olsunaşk demeyelim de karşılıklı saygı sevgi diyelim darısı herkesin başına
ALLAH razı olsun,sağolasınızSizi mi kırıcam aşk olsun:-D :-D
Ben seviyorum hemde çok çünkü kendi annemden görmediğim destegi gördüm. Allah ondan razi olsun...Ne o benim sözüme kırılır nede ben onun...Karşılıklı saygının olduğu yerlerde sevgi her zaman yer bulur kendine.Arkadaşlar sürekli duyuyoruz "Kaynanam şöyle kaynanam böyle. Beni sevmiyor. Onu sevmiyorum. Nişanlıyım evlenince onunla oturmak istemiyorum yada evliyim kaynanama dayanamıuyorum"
Nedir bu kaynana-gelin önyargısı? Özellikle sevgili, sözlü ve ya nişanlı olanlara daha çok şaşırıyorum tanımadan etmeden "yok ben ileride evlenince kaynanamla asla oturmam" filan diyorlar.
Sonuçta ister gelin olsun ister kaynana. Herkes insan. Herkesin iyisi kötüsü var. Kaynananın kötüsü olduğu gibi gelininde kötüsü var, gelinin iyisi olduğu gibi kaynananın da iyisi var. Değil mi?
Merak ediyorum var mı aranızda kaynanasını seven, çoğu insanın aksine "Kaynanam iyi biri, ya kayınpederim iyi biri. Severim kendisini ve ya kendileriniş" diyen biri?
Not: Konuyu buraya açtım. Çünkü genelde buraya açılan konular diğer kategorilere taşınıyor, ve o kategorilerde açılan sorular arka sayfalarda kalıyor ;-)
Bayildimmmm... Allah bozmasin..Ben varım . Pamuğum Kaymağım diye severim. çok duyarlı hassas , görümcem de aynı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?