Kayınvalidesini seven var mı? Nedir bu gelin-kaynana önyargısı?

Kayınvalidemi sevmem ama saygı duyarım eşimle kan bağı var diye =)
Hatta kayınvalidesini seven insanlara da çok özenirim, keşke ben de öyle olabilseydim diye
ama olmayınca olmuyo arkadaş yapacak bir şey yok!
Biz de saygı duyarız, s e v e m e y i z . .

Bende kv artı eşinin ailesini sevenlerdenim azınlıkta olsak hepsi iyi niyetli insanlar.her sorunda beni desteklediler korudular bende hep saygımı korudum.Allah kv sağlıklı uzun ömürler versin

Bende kv artı eşinin ailesini sevenlerdenim azınlıkta olsak hepsi iyi niyetli insanlar.her sorunda beni desteklediler korudular bende hep saygımı korudum.Allah kv sağlıklı uzun ömürler versin
AMİN. ALLAH muhabbetinizi artırsın,aşkınızı daim etsin İNŞAALLAH.

Bende kV KP çok severim çok tatlidirlar aynı evde zor tabii herkesin kendi düzeni var.

Ben seviyorum hemde çok çünkü kendi annemden görmediğim destegi gördüm. Allah ondan razi olsun...Ne o benim sözüme kırılır nede ben onun...Karşılıklı saygının olduğu yerlerde sevgi her zaman yer bulur kendine.

Valla nişanşıyken şartlar öyle gerekirse aynı evde otururum diyordum ama düğün arası gördüklerim duyduklarım bebeğimi kaybettiğimde yaşadıklarım öyle soğuttu ki iki gün bile aynı yerde kalmaya dayanamıyorum en iyisi de olsa uzak olsun aman diyim

Valla ben de 8 aylık evliyim,ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz eşimle. 8 ayın içinde 2 kez davet ettim kayınvalidemi. Hiç bir rahatsızlık duymuyorum aksine memnun oluyorum. Eşim ve ben , çalıştığımız için ilaç gibi geliyor. Bana da onu alıp gezmelere gitmek kalıyor. Evlilik öncesi korkardım kayınvalidem acaba nasıl birisi olucak, acaba huzursuz mu edicek diye ama öz annemden farkı yok .Çok şükür, Allah sonuna kadar böyle götürsün inşallah.

yok. olması da imkansız.

zaten sıkıntı bizim aile yapımızda. avrupa'da, amerika'da bu kadar yakın akraba ilişkileri yok.

herkes özgürce yaşıyor. herkes kendi kazancından sorumlu.

bizde hala 30-40 yaşındaki adama ailesi yardım ediyor. o yüzden kaynanalarla bu kadar sıkıntı yaşıyoruz.

özgür olmayı öğrenmeliyiz.

Ben kaynanami cok seviyorum o da beni seviyor. Kusuzsuz degiliz ve bunun farkindayiz. Mesela benim sinirlendigim birsey yaptiginda kendi kendime diyorum ki "bunu kendi annen yalsa ne yapardın " sonra sinirim geciyor. O da benim icin aynk seyi dusunuyor. Kisinin islaminin ve insanliginin buyuk rolu var bu etkenlerde.

İçi kötü. Nesini seveyim?? Kurnazın, riyakarın önden gideni. Anne ise annelik yapsın. Biz de anne diyelim...

kaynanam iyidir ancak kendi anneme rahatca söylediğim seyleri uyarıları ona söyleyemem o bana batacak bir sey dese içimde kalır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…