kayınvalidesini sevenler!!!

ben de çok seviyorum kayınvalidemi oda beni cok sever saygıda kusur etmem ama annem gibi olamaz arayı mesafeli tutuyorum ne olur ne olmaz

Kendi annemden ve kayınvalidemden biliyorum; tek istedikleri bir güleryüz ve saygı.. Unutmayın bayanlar geleceğin kayınvalideleri de bizler olacağız inşallah :)

süpermişşşş.... kayınvaldelerimiz bu konuyu görmeli yazılanları okumalı yafttt....:46::46::46:

:)) bir kayınvalide sevgiliside benim saolsun kendi oğlundan daha çok sever sayar benii bende ona aynı şekilde hatta geçen gün yemekte dedi ki kendi çocuklarımı kendıme benzetemedim ama Allah gönlüme göre kendim gibi bi gelin verdi dedi aboowww nişanlıma bi baktım ortadan ikiye çatladı kıskançlıktan :p

bende bende:21:
kendi kızından oğlundan ayırt etmez asla beni. gözümün içine bakar bir isteğim var mı diye.bende annecim derim büyük bir içtenlikle kendi annemden daha yakınızdır dertlerimi çekinmeden paylaşabiliyorum onunla.kesinliklede karşılıklı bir art niyetimiz yoktur.aklıma geldikçede sorarım anne bir yanlışım olursa söyle alınmam tam tersine öğrenirim derim oda buna bayılır.
geçen gün eşime söyleniyordu bu kızı en ufak üzersen analık hakkımı asla helal etmem bende affalladım baya ama çok hoşuma gitti.
oğlundan hiç kıskanmaz daha çok eşim bana yanaştımı hoşuna gider, siz böyle olun daha ne isterimki ben der.
ayrıca kayınpederimide çok ama çok severim adamın gözlerinin içi güler beni görünce, normalde ters aksi bir adam, eşimde hep şaşırır bu adam nasıl böyle oluyor diye bu yüzden hep beni atar öne senin istediklerini ikiletmiyor diye:90:

Son düzenleme:
Allah cümlemize hayırlı kayınvalide nasip eylesin

Son düzenleme:
bende bende:21:
kendi kızından oğlundan ayırt etmez asla beni. gözümün içine bakar bir isteğim var mı diye.bende annecim derim büyük bir içtenlikle kendi annemden daha yakınızdır dertlerimi çekinmeden paylaşabiliyorum onunla.kesinliklede karşılıklı bir art niyetimiz yoktur.aklıma geldikçede sorarım anne bir yanlışım olursa söyle alınmam tam tersine öğrenirim derim oda buna bayılır.
geçen gün eşime söyleniyordu bu kızı en ufak üzersen analık hakkımı asla helal etmem bende affalladım baya ama çok hoşuma gitti.
oğlundan hiç kıskanmaz daha çok eşim bana yanaştımı hoşuna gider, siz böyle olun daha ne isterimki ben der.
ayrıca kayınpederimide çok ama çok severim adamın gözlerinin içi güler beni görünce, normalde ters aksi bir adam, eşimde hep şaşırır bu adam nasıl böyle oluyor diye bu yüzden hep beni atar öne senin istediklerini ikiletmiyor diye:90:

ewettt yaaa!!! bu kayınpederler dahah daha sevimliler... çok tatlılar... hele hele benim ki... kayınpederim üzülse benim canım yanıyorrr... ona bakmak bile mutlu ediyor beni.. ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İKİSİNİDE ŞİRİNLERİN!!!!!:21::21::21::21:

yaaa!!! kayınpederleri seven daha çookk galibaaa...onlar bizim kadın işleriyle pek ilgilenmiyor... ondan mı???:34::34::34:

kızlar kayınvalidesinden çekenler topiği 250 sayfaya yakın siz 10 sayfayı geçememişsiniz

demek ki ne diyoruz iyi kayınvalide yoktur varsa da 2 elin parmağı kadardır :52::52::1::3:

Bende nadir kişiler arasına giriyorum galiba:1: hemde kayınvalidemle aynı binada oturmama rağmen çok seviyorum kendilerini. Bana bir komşu, bir arkadaş gibi sağolsun. Allah aramızı bozmasın. Herkes imreniyor dostluğumuza:29:

kızlar kayınvalidesinden çekenler topiği 250 sayfaya yakın siz 10 sayfayı geçememişsiniz

demek ki ne diyoruz iyi kayınvalide yoktur varsa da 2 elin parmağı kadardır :52::52::1::3:

vardır vardırr iki elin 8 parmağı kadar vardır daaaa.... inatlaşma,iletişimsizlik,belki bizim eşimizi annesiyle paylaşmak istememiz yada kayınvalidenin oğlunu paylaşamam problemiiii 250 sqayfaya çıkmasına neden oluyorrrr.... :34::34:

yorumları çok fazla okuyamadım ama ben gerçekten kayınvalidesini çok seven gruba dahilim :)) burda çok yazı okudum kayınvalidelerle ilgili çok korktum acaba ilerde bzimdemi aramz kötü olcak falan diye ... bilmiyorum zaman ne gsterir inş. bozulmaz hiç ama biz inanlımaz iyi anlaşıyoruz ... tek gelinim ben o o yzden olsa gerek çok üstüme düşüyolar kızları gbi görüyolar bunu hssediyorum mesela kayınvalidem evine bişi aldı mutlaka bana ve kızınada alır ama herşeyi en basiti sıvı sabun almış banada almış, biblo almış banada almış daha gzelini,, geçen yeni çıkan bi bulaşık tableti almış 1 kutuyu 3 e böldü kendisine bana kızına:)) bz çok iyi anlaşıyoruz brlikte fal baktrmaya gderz, cafeye gderz, eşimle nişanlıyken eşim askerdeyken tatile bile gtmiştik kayınvalidemle... yani arkadaş gbiyiz ... beni çok korur geçenlerde bara gdcez ben mini elbise gydim kocam braz laf sokmaya çalıştı daha kısası yokmuydu falan diye:)) sus ne karışıyosun bnm kzım nerde ne gyceğini bilir yakışıyo bnm kızıma falan ddi... kayınpedermde öyle birlikte dsarı çıkarz arada içki içeriz... çok iyi aramız inş hiç bozulmaz tabi...

Kayinvalidem yardimsever, caliskan ve hamarat bir insandir.
Kendisine karsi büyük bir saygim var.
Ama sunuda asla unutmam, oglu ile gelini arasinda bir tercih yapacak olsa
elbette oglunu secer. Onun icin daima saygili ama mesafeliyim.
Bana kalirsa bir insanla iyi bir iliski sürdürmek icin onu cok sevmek gerekmiyor,
ama saygi iyi bir iliskinin olmazsa olmazi.

Kayinvalidem yardimsever, caliskan ve hamarat bir insandir.
Kendisine karsi büyük bir saygim var.
Ama sunuda asla unutmam, oglu ile gelini arasinda bir tercih yapacak olsa
elbette oglunu secer. Onun icin daima saygili ama mesafeliyim.
Bana kalirsa bir insanla iyi bir iliski sürdürmek icin onu cok sevmek gerekmiyor,
ama saygi iyi bir iliskinin olmazsa olmazi.

kesinlikle sana katılıyorum canım :)
saygı ve mesafeyi koruduğumuz için çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum :)
Kayınvalidemi bu yüzden seviyorum

Boşuna kalabalık etmeyeyim ama kaç kişisiniz merak ettim :53: MAşallah diyorum yine de Allah ağzınızın tadını bozmasın.:nazar:

Back
X