Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çok seviyorum kayınvalidemi oda beni cok sever saygıda kusur etmem ama annem gibi olamaz arayı mesafeli tutuyorum ne olur ne olmaz
bende bende
kendi kızından oğlundan ayırt etmez asla beni. gözümün içine bakar bir isteğim var mı diye.bende annecim derim büyük bir içtenlikle kendi annemden daha yakınızdır dertlerimi çekinmeden paylaşabiliyorum onunla.kesinliklede karşılıklı bir art niyetimiz yoktur.aklıma geldikçede sorarım anne bir yanlışım olursa söyle alınmam tam tersine öğrenirim derim oda buna bayılır.
geçen gün eşime söyleniyordu bu kızı en ufak üzersen analık hakkımı asla helal etmem bende affalladım baya ama çok hoşuma gitti.
oğlundan hiç kıskanmaz daha çok eşim bana yanaştımı hoşuna gider, siz böyle olun daha ne isterimki ben der.
ayrıca kayınpederimide çok ama çok severim adamın gözlerinin içi güler beni görünce, normalde ters aksi bir adam, eşimde hep şaşırır bu adam nasıl böyle oluyor diye bu yüzden hep beni atar öne senin istediklerini ikiletmiyor diye:90:
kızlar kayınvalidesinden çekenler topiği 250 sayfaya yakın siz 10 sayfayı geçememişsiniz
demek ki ne diyoruz iyi kayınvalide yoktur varsa da 2 elin parmağı kadardır![]()
Kayinvalidem yardimsever, caliskan ve hamarat bir insandir.
Kendisine karsi büyük bir saygim var.
Ama sunuda asla unutmam, oglu ile gelini arasinda bir tercih yapacak olsa
elbette oglunu secer. Onun icin daima saygili ama mesafeliyim.
Bana kalirsa bir insanla iyi bir iliski sürdürmek icin onu cok sevmek gerekmiyor,
ama saygi iyi bir iliskinin olmazsa olmazi.