kayınvalidesini sevenler!!!

bende kayınvalidemi sevenlerdenim.evliliğimde 4 yılı bitirdim daha kayınvalidemim bana kaşının indiğini görmedim.bir tane örnek vereyim.kayınvalidemin evin önünde küçük bahçeleri var hafta sonu biz oraya gidecegimizde ordan bize sebzeler toplar beni sokmaz alerjim var çünkü.ben gireyim toplarım desemde olmaz kızım senin alerjin var hasta olursun ben toplarım der.ve ordan topladığı fasülyeyi ayıtlayıp kırıp ertesi güne hazır halde poşetşeyip bize verir.bazen eşime diyorum ya annen bukadar ince ayrıntılı nasıl düşünüp taaa fasülyeleri bile kırıp bana veriyor diyorum.oda annem seni çok seviyor diyor.bazen eşime inş.abinde hatice gibi bir kız bulur diyormuş.ama sevgi saygı hep karşılıklı.eşimin ailesi sakin bir aile yapısına sahipler.görümcemle çok iyi anlaşırım abla kardes gibiyiz nerdeyse ama sunuda belirteyim asla nekadar yakında olsam nekadar iyide anlaşsam asla onlarla lavabalı ve şaka olaylarına hiç girmedim.girmemde..kayınvalidemi çok seviyorum.bilmiyorum sanırım ben çok sanslıyım.bu konuda:nazar:
bazen eşime diyorum zaten siz naSIL BİR AİLESİNİZ BÖYLE DİYE:))))))) sakin herseye ılımlı yaklasan bir aile ilk defa eşimin ailesine denk geldim.:)))))))))))))))))))))))))))))))
ama sunuda belirteyim benim canım annemin yerini hiç kimse tutamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:nazar::nazar::nazar:

Ben kocamı cok sevdiğim icin annesini de seviyorum .
Uzak olmak avantaj, kayınvalidem hic bir seye karışmaz, yanıma geldiginde ya da ben gittiğimde hic bı is yaptırmaz, beni yormaz. Evime geldiginde evin temizliğini bile yapar ben isteyken bana bırakmaz.
Bizim kararlarımıza saygı gösterir, ayrı bir aile oldugumuzu kabul eder. Oğlunun karşısında hep beni tutar , savunur:)
Allah razı olsun ondan

bende severim kayınvalademi oda beni sever. Gerçi uzağız biraz ama 1 ay sonra gelicek konuşurken zor oluyo demim eve gel yemek temizlik diye. sen meraak etme ben geliyorum san bi iş kalamaz diyo. dört gözle bekliyorum. altlı üstlü oturuyoruz. burdayken yemek yapar çağırırdı bulaşığı bile zorla yıkardım yıkama giti evinde kendi işini yap işin yoksada dinlen ben yıkarım derdi.:nazar: :1:

ben de çok şükür kayınwaldesini sevenlerdenim hiç üzmez beni...laf sokmaz,iş yaptırmaz,surat yapmaz,biz aramasak o arar ve neden aramıyorsunuz demez....
hep güleryüzlüdür,tatlıdillidir bana karşı...öyle konu komşuya gidelim diye tutturmaz..her gittiğimizde bi ton yemek verir bizeki bn yorulmayayım diye:))) ( ya da oğluşu yesin diye) ayy fesatlığıma bakın:)))

bende kayınvalidesini sevenlerdenim. biri benim yaşımda, biri benden 3 yaş küçük görümcem var, birisi benim için gelin diyecek olduğunda "napolyanna nın onlardan ne farkı var" der:) ayrıca benim annem biraz düşüncesiz bir kadın. evime geldiğinde ağır misafir gibi hemen yemek öncesinden gelir,ona hizmet etmemi bekler, yardım etmek pek içinden gelmez. ama kayınvalidem gelirken bir çeşit yemekle gelir, aman sen otur yoruldun filan diye kendisi yapmaya çalışır, ağzından hiç hayır duaları eksik olmaz. annemde eksikliğini hissettiğim bazı şeyleri sağolsun kayınvalidemden görürüm.

Öyle çok sevmeyen var ki bizde bari burayı boş bırakmayalım.

çok şükür 2 yıldır hayatlarındayım. tabi onlarda benim hayatımda 1 yıldırda evliyiz hiç sıkıntı yaşamadım.

Bazen anlaşılmazlıklar olsa bile mutlaka çözüm yolu bulunuyor. :16::16:

Back
X