bende kayınvalidemi sevenlerdenim.evliliğimde 4 yılı bitirdim daha kayınvalidemim bana kaşının indiğini görmedim.bir tane örnek vereyim.kayınvalidemin evin önünde küçük bahçeleri var hafta sonu biz oraya gidecegimizde ordan bize sebzeler toplar beni sokmaz alerjim var çünkü.ben gireyim toplarım desemde olmaz kızım senin alerjin var hasta olursun ben toplarım der.ve ordan topladığı fasülyeyi ayıtlayıp kırıp ertesi güne hazır halde poşetşeyip bize verir.bazen eşime diyorum ya annen bukadar ince ayrıntılı nasıl düşünüp taaa fasülyeleri bile kırıp bana veriyor diyorum.oda annem seni çok seviyor diyor.bazen eşime inş.abinde hatice gibi bir kız bulur diyormuş.ama sevgi saygı hep karşılıklı.eşimin ailesi sakin bir aile yapısına sahipler.görümcemle çok iyi anlaşırım abla kardes gibiyiz nerdeyse ama sunuda belirteyim asla nekadar yakında olsam nekadar iyide anlaşsam asla onlarla lavabalı ve şaka olaylarına hiç girmedim.girmemde..kayınvalidemi çok seviyorum.bilmiyorum sanırım ben çok sanslıyım.bu konuda
bazen eşime diyorum zaten siz naSIL BİR AİLESİNİZ BÖYLE DİYE:))))))) sakin herseye ılımlı yaklasan bir aile ilk defa eşimin ailesine denk geldim.:)))))))))))))))))))))))))))))))
ama sunuda belirteyim benim canım annemin yerini hiç kimse tutamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bazen eşime diyorum zaten siz naSIL BİR AİLESİNİZ BÖYLE DİYE:))))))) sakin herseye ılımlı yaklasan bir aile ilk defa eşimin ailesine denk geldim.:)))))))))))))))))))))))))))))))
ama sunuda belirteyim benim canım annemin yerini hiç kimse tutamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz