Ve onlar ne dese haklı. Ya tamam onlar Anne kardeş baba ama biz neyiz? O zaman evlenme ailenle yaşa dimi ama..Evet canim bizimki oyle isteanasini bi gun gormese ozledim diye gider evine...burdan fazla ailesinin yaninda vakit gecirir
Ay kiz bosver ne hali varsa gorsunAy kızlar size ne anlatıcam bakın..
Eeşim benim 2 kardeş diğeri tekne kazıntısı daha 10 yaşında.Kayınvalidemde gençtir zaten.Yalnız bu çocugun yetiştirilmesi sıfır.Yaşıtlarına göre çok kilolu,10 yaşındaki çocuk 3 tabak makarna pilav yiyor,Asla sebze ve faydalı hiçbirşey yemiyor nefes alması bile hırıtltılı çocugun.Diğer bi taraftan toplum içinde nasıl davrancagını asla bilmez çok şımarık yetiştirilmiş,boyundan büyük laflar eden bi çocuk.
Eşimi uyardım dedim bak annenle konuş bunu benim dememi yanış anlar,kardeşinin gidişatı kötü dedim.10 yasındaki çocuga yemek yemiyor diye önüne 3 tabak makarna pilav konurmu dedim.Saygısız nasıl davrancagını bilmiyor dedim.Tmam haklısın bende üzülüyorum dedi.
Sonra bigün eşim dedi bak anne böyle böyle yapma ,senin elinde herşey zararlı seyler yedirme devamlı çocuga çok kilolu dedi.o Sıra çocuk yine salak mı ne dedi birine eşimde kızdı.
Annesi de eşime dedi ki sen bana,yasine laf söylemek içinmi geliorsun bu eve dedi
Kadının hiçbir eleştirye tahammülü yok . çok garip biri ya
Ben diyorum esime zaten.evlendigimizde keske bana degil de sana kina gecesi yapsaymisiz diyorumVe onlar ne dese haklı. Ya tamam onlar Anne kardeş baba ama biz neyiz? O zaman evlenme ailenle yaşa dimi ama..
Ahh canim sorma bende cok pismanim ama simdide yuva kolay yikilmiyor baba evine oturmaya gidince bile diken ustunde oturuyom oraya ait hissetmiyorum kendimi bole cekiyoruz iste kadinin cilesi bitmezEvet canim katiliyorum sana...evlendikten sonra senin tarafini bombalamaya basliyrlar...keske nisanliyken bitseymis diye cook pisman oldum ben
Ahh canim sorma bende cok pismanim ama simdide yuva kolay yikilmiyor baba evine oturmaya gidince bile diken ustunde oturuyom oraya ait hissetmiyorum kendimi bole cekiyoruz iste kadinin cilesi bitmez
Ben diyorum esime zaten.evlendigimizde keske bana degil de sana kina gecesi yapsaymisiz diyorum
Bizimde küçük kardeşimiz var. Ve eşim takıldığını söylüyor ama geçen gün dedi ki, Ali nin yeri çok başka kendi çocuğum gibi. Çok seviyorum kendi çocuğum olursa nolur bilmiyorum dedi. Nasıl yani dedim. Sever miyim Ali yi sevdiğim gibi dedi. Birde erkek olsun kız olursa hiç olmaz vs.Ay kızlar size ne anlatıcam bakın..
Eeşim benim 2 kardeş diğeri tekne kazıntısı daha 10 yaşında.Kayınvalidemde gençtir zaten.Yalnız bu çocugun yetiştirilmesi sıfır.Yaşıtlarına göre çok kilolu,10 yaşındaki çocuk 3 tabak makarna pilav yiyor,Asla sebze ve faydalı hiçbirşey yemiyor nefes alması bile hırıtltılı çocugun.Diğer bi taraftan toplum içinde nasıl davrancagını asla bilmez çok şımarık yetiştirilmiş,boyundan büyük laflar eden bi çocuk.
Eşimi uyardım dedim bak annenle konuş bunu benim dememi yanış anlar,kardeşinin gidişatı kötü dedim.10 yasındaki çocuga yemek yemiyor diye önüne 3 tabak makarna pilav konurmu dedim.Saygısız nasıl davrancagını bilmiyor dedim.Tmam haklısın bende üzülüyorum dedi.
Sonra bigün eşim dedi bak anne böyle böyle yapma ,senin elinde herşey zararlı seyler yedirme devamlı çocuga çok kilolu dedi.o Sıra çocuk yine salak mı ne dedi birine eşimde kızdı.
Annesi de eşime dedi ki sen bana,yasine laf söylemek içinmi geliorsun bu eve dedi
Kadının hiçbir eleştirye tahammülü yok . çok garip biri ya
Ay cok hossun canimbenim kaynanam bizim dugunumuzde dugun boyunca salya sumuk aglamassa bende ismimi degistiririm o derece eminim
planini bile yaptimresmen kotu insane donusturuyor kaynana beni yaa hic boyle degildim dugunde gidip yanina o habire aglarken hayirdir annecigim cenaze mi var oglun olmuyor yeni bir aile kuruyor sadece diyecegim
Bu aklıma gelmemişti iyi fikir oldu bana bunu derim :))Ben diyorum esime zaten.evlendigimizde keske bana degil de sana kina gecesi yapsaymisiz diyorum
Bizimde küçük kardeşimiz var. Ve eşim takıldığını söylüyor ama geçen gün dedi ki, Ali nin yeri çok başka kendi çocuğum gibi. Çok seviyorum kendi çocuğum olursa nolur bilmiyorum dedi. Nasıl yani dedim. Sever miyim Ali yi sevdiğim gibi dedi. Birde erkek olsun kız olursa hiç olmaz vs.
Dedi.
Ben şok.. gözlerim doldu zaten çocuk istiyoruz olmuyor o öyle dedi kaç gündür huzursuzum.
Sole kiz valla ince msj olur ama sole ve kac pistte bide gobek at ona bakip kudursun bisey de diyemz donar kalirbenim kaynanam bizim dugunumuzde dugun boyunca salya sumuk aglamassa bende ismimi degistiririm o derece eminim
planini bile yaptimresmen kotu insane donusturuyor kaynana beni yaa hic boyle degildim dugunde gidip yanina o habire aglarken hayirdir annecigim cenaze mi var oglun olmuyor yeni bir aile kuruyor sadece diyecegim
Yani çocuk olmasa çok dert değil nasılsa kardeşi var çocuğu gibi her türlü masrafını karşılıyor vs.Canim ya kiyamam...bosver takma..kim ne hali varsa gorsun..sen kendine iyi bak.Allah buyuk..herkes er yada gec ektigini bicecek
Evet canim Allah korusun gerci benim daha cocugum yok olmuyor Ama asla uvey anneye bende birakamam cadi kari esim varikoselden ameliyat olmasi gerektiginde oglumu sen hasta ettin diyip gelip vurdu bana esim yanimda olmasaydi Allah yaratti demicektim ama neyseki oglu bi guzel kalayladi ama benim bu ofkem onun sacini basini yolmadan nsl gecer bilmiyorum Allah buyuk elbet elime dusecek o zaman ona insanligimla aglatarak ozur dileticemMalesef canim.kac kez gittim.kalsam kalinir belki ama..sonrasi korkuttu.birde son zamanlarda uvey anne dehsetleri var...Allah korusun cocuklarimi dusunuyorum...
patavatsız kız bunlar dillerini tutamıyorlarBizimde küçük kardeşimiz var. Ve eşim takıldığını söylüyor ama geçen gün dedi ki, Ali nin yeri çok başka kendi çocuğum gibi. Çok seviyorum kendi çocuğum olursa nolur bilmiyorum dedi. Nasıl yani dedim. Sever miyim Ali yi sevdiğim gibi dedi. Birde erkek olsun kız olursa hiç olmaz vs.
Dedi.
Ben şok.. gözlerim doldu zaten çocuk istiyoruz olmuyor o öyle dedi kaç gündür huzursuzum.
İnanmıyorum ya sizle ne alakası var. Allah ıslah etsin.Evet canim Allah korusun gerci benim daha cocugum yok olmuyor Ama asla uvey anneye bende birakamam cadi kari esim varikoselden ameliyat olmasi gerektiginde oglumu sen hasta ettin diyip gelip vurdu bana esim yanimda olmasaydi Allah yaratti demicektim ama neyseki oglu bi guzel kalayladi ama benim bu ofkem onun sacini basini yolmadan nsl gecer bilmiyorum Allah buyuk elbet elime dusecek o zaman ona insanligimla aglatarak ozur dileticem
Evet canim Allah korusun gerci benim daha cocugum yok olmuyor Ama asla uvey anneye bende birakamam cadi kari esim varikoselden ameliyat olmasi gerektiginde oglumu sen hasta ettin diyip gelip vurdu bana esim yanimda olmasaydi Allah yaratti demicektim ama neyseki oglu bi guzel kalayladi ama benim bu ofkem onun sacini basini yolmadan nsl gecer bilmiyorum Allah buyuk elbet elime dusecek o zaman ona insanligimla aglatarak ozur dileticem
Bu denecek laf mı ama..patavatsız kız bunlar dillerini tutamıyorlar
Valla canim bende cozemedim yanlis yapmisim oglunu herhalde bileydim nsl yapilir die once ona sorardim damarlarina parmak soktum bilmeden galibaİnanmıyorum ya sizle ne alakası var. Allah ıslah etsin.
Benimde yok çocuğum ve bir kaç aya başlarlar sorun sende vs demeye
Canim birak solesin simdi cocugu oldugunda kimseyi gozu gormez emin ol cocugunla ayni kefeye bile koyamaz erkekler cocuklari olup baba diyene kadar babalik ne anlayamazlar bizim gibi degillerBu denecek laf mı ama..
Kıskanıyor muyum kardeşini acaba bu yüzden mi Allah bana nasip etmiyor çocuk bilmiyorum.
Ama bu kıskançlık değil ya sinir oluyorum insan kardeşi ile çocuğunu nasıl bir tutar. Ya da onun kadar sevebilir miyim der..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?