vallahi ben de artık eşime ben gelip gitmek istemiyorum bunu bil yok ben öyle istemem mecbursun gitmeye gibi laflar ederse allah biliyor eşimi çokı sevmeme ve kayınvalidem dışında bir sorunumuz olmamasına rağmen sen yoluna ben yoluma diyeceğim eşime zaten çocuğumda yok henüz ama yok tamam çok sık gidip gelme ben arada giderim filan derse tamam bilmiyorum artık ne olur.
sen nasıl yapıyorsun canım çocukların filan nasıl görüşüyor bayramlarda düğünlerde nasıl yapıyorsunuz?
bende yıllardır demiyorum ama 10 aydır konusmuyorum ve bundan sonra yıllarcada konusmicam.eşim annesiyle her zaman konusur.bir iki kere benide zorladı ama baktı olacak gibi değil artık karışmıyo.çünkü oda biliyo sucun onlarda oldugunu.eşimle aramızda hiç bi sorun yok ama ne zqaman onun ailesinden bahsetsek kavga ediyoruz..bende artık agzıma almıyorum. yoklarmıs gibi yapıyorum ve gayet mutluyuz eşimle.tabi bi çok zorlugu var ama ne olursa olsun asla barışmam.bana bulaşmasınlarda ne halleri varsa görsünler.
Eşinizin annesiyle hiç görüşmemeyi başarabilecekmisiniz bilemem ama bence aradaki küslüğü kesin. Tamam samimi olmayın ama sonuçta o eşinizin annesi, Allah kısmet ederse çocuklarınızın babaannesi olacak. Akraba bağlarının kopmaya başladığı bir toplumdayız, lütfen akrabalarımıza sahip çıkalım. Samimi olmak zorunda değiliz ama bağlarıda kopartmayalım.
gorusmemek mi o benim annem gibidir cok severim onun icin cok degerliyimdir heran hissettirir bende ona sevgimi gosteririm telepatik anlastigimi dusunuyorum canim sutlac cekmistir onu ararim ruyamda benden sutlac istedin sabah karanliginda kalkip yaptim aksama gel gelemezsen ben getiririm der konusmasakta anlasiriz iyiki var iyiki annem olmus bu iliskimize oz annem bile imrenir ama boyle kayinvalide sorunlarini okuyunca gercekten uzuluyorum Allah kolaylik versin biz istisnayiz
neler neler yazmıştım bit tek o yüz ifadesi çıkmış ama......neyse şunu ndiyorum bende kayınvalidemle görüşmeyi isterdim ama o kadar kırılmışım ki kalbim bunu hiç istemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?