Kayınvalidesiyle hiç görüşmeyen var mı arkadaşlar?

ikinizde biraz sakinlesin zaman herseyin ilaci bizlerde yaslanip ogullarimizin esiyle belki surtusmelere girecegiz bosverin olumlu dunyada siz terbiyenizi ailenizi temsil ediyorsunuz bir adim onde olmak icin yinede gidin aranizdaki mesafeyi koruyun hem belki oda hatalarini anlar hem sen yanlisa dustugun yerleri anlarsin boyle yakin akrabaliklarda kuslukler senin aleyhine gelisir kayinvalideniz haksiz bile olsa unutmayin ........istisnalar elbet vardir ama herkezde bal kaymak degildir ama saygi sevgi mesafe sorunlari cozer

valla ben 5.5 yıllık evliyim. nikah günümden itibaren görüşmüyorum ve görüşmeyi de düşünmüyorum.
evlenirken bizi çok yalnı bıraktılar ne maddi ne manevi destek olmadılar. bırak maddi desteği oğlunun nikahına bile gelmedi. oğlunu aradı tebrik etti bana birşey demedi. onların cezasını bile biz bugün hala çekiyoruz.
ama eşi vefat etti evine gittim ilk kez. annesi vefat etti aradım. sağlığı ile ilgili birşey olduğunda eşime sorarım annen nasıl diye. eşim gider kalır birşey demem. aynı şehirde yaşamıyoruz.
sadece nikah evlilik değil. beni tanıdığı halde bana öyle bir iftira attı ki ölsem acısı çıkmaz. ve affedemem. beni anlayın lütfen!

her ailede zamanla sorunlar olabilir ve düzelir o eşinizin annesi eşinizin hatrına bu olayı uzatmamalısınız
birde arkadaşım sen yoluna ben yoluma denilirmi hemen yapmayın lütfen:1shok:
evlilik emek ister fedakarlık ister
eminim şu anki ruh halinizle söylediniz bu sözleri
her sorunda boşanmayı düşünürsek olmaz
umarım sorunlarınız düzelir

eşinın annesıyle görüşmeyı kesmen doğru değil bence zamanında bende aynı seylerı tattım..ama gene aynı seviyeyi ayarla..samımı olmana gerek yok tabıkıde..ama hiç görüşmemek bıraz ters gıbı..esın aynı seyı senın annene yapsa kırılırdın..bende kırılırdım..

haklısın arkadaşlar belki hiç görüşmemek yanlış ve zaten çok zor da ama şuan çok kırgınım onu görmek istemiyorum biraz zaman geçsin belki biraz olsun düzelir aramız ama çok garip bir insan ya ben bugün çıkıp gitsem eminim aferim küçüklüğünü bildi bende büyüklüğümü bileyim susayım demez daha da konuşur üste çıkar neyse biraz zaman ne diyeyim.

bende yıllardır demiyorum ama 10 aydır konusmuyorum ve bundan sonra yıllarcada konusmicam.eşim annesiyle her zaman konusur.bir iki kere benide zorladı ama baktı olacak gibi değil artık karışmıyo.çünkü oda biliyo sucun onlarda oldugunu.eşimle aramızda hiç bi sorun yok ama ne zqaman onun ailesinden bahsetsek kavga ediyoruz..bende artık agzıma almıyorum. yoklarmıs gibi yapıyorum ve gayet mutluyuz eşimle.tabi bi çok zorlugu var ama ne olursa olsun asla barışmam.bana bulaşmasınlarda ne halleri varsa görsünler.

aynı canım bizimde ailesi dışında herhangi bir sorunumuz yok ve benim eşimde suç annemde biliyorum diyor bunu kabul ediyor ne olur bundan sonra bilmiyorum allah büyük bakalım koymuştur bir yoluna ama umarım evliliğime zarar gelmez.

gorusmemek mi o benim annem gibidir cok severim onun icin cok degerliyimdir heran hissettirir bende ona sevgimi gosteririm telepatik anlastigimi dusunuyorum canim sutlac cekmistir onu ararim ruyamda benden sutlac istedin sabah karanliginda kalkip yaptim aksama gel gelemezsen ben getiririm der konusmasakta anlasiriz iyiki var iyiki annem olmus bu iliskimize oz annem bile imrenir ama boyle kayinvalide sorunlarini okuyunca gercekten uzuluyorum Allah kolaylik versin biz istisnayiz

bende şu sıralar görüşmüyorum eşimde beni zorlamıyor zaten onlara çok kırgın olmama ragmen ama bayramdan bayrama gidiyorum fazla muhattap olmuyorum küsmektense bayramdan bayrama giderim yeter oda eşimin hatrına sonuçta bu yaşına kadar büyütmüşler ne kadr şimdi ilgilenmeselerde

:1no2:

neler neler yazmıştım bit tek o yüz ifadesi çıkmış ama......neyse şunu ndiyorum bende kayınvalidemle görüşmeyi isterdim ama o kadar kırılmışım ki kalbim bunu hiç istemiyor..

ay canım inan çook imrendim allah bozmasın ve herkese nasip etsin inşallah.

ah güzelim biz düğünün ertesi günü kavga ettik. küstük tekrar barışıldı. sonra tekrar kudurdu kayınvalidem yine kavga. 7 ay konuşmadım görüşmedim. ama o kayınvalide eşinin annesi olduğu sürece yani ebediyyen bir gün olup barışacaksın bizim gibi. benim kayınvalidem o kadar pis ağızlıdırki ne alt kaldı ne üst ona rağmen haftada birde olsa gidiyoruz maalesef. sen mesafeni koru yeter görüşmemek çare değil. allah hepimize sabırlar versin

valla ben görüşüyorum rabbim o bagı koparmasın ne olursa olsun eşimi ailesinden koparamam günah çünkü nasıl ben annemi görmek için gidiyosam göresim geliyosa eşimin de gitmesi görmesi lazım eşimle ailemin arasında sorun çıktıgında nasıl ben rahatsız oluyosam eşimde rahatsız olur barçmanın dedigi gibi lütfen akraba baglarını koparmayalım lütfen biraz olsun kendi aileniz gibi görmeye çalışın gelin gelinliğini bilirse görümce görümceligini bilirse kaynanada kaynanalılıgını bilirse bu sorunlar çıkmaz ve bunun üçüde kendi cinsiyetimizden bayanız lütfen biraz anlayış dikkat annem bana bi fıkra anlatmıştı o aklıma geldi
gelinin biri kaynanasından hiç hoşlanmıyomuş aynı şekilde kaynanada gelinden birbirlerini hiç sevmeyen bi ikili gelin falcıya hacı hocaya gitmiş hatta bi cadıya gitmiş demişki ben bu kaynanamdan kurtulmak istiyorum bana kısa yoldan nasıl kurtulurum bana yardımcı ol demiş o gittiği falcıda buna bi su vermiş okumuş su bunu her akşam kaynana yemek yap götür güzel dille tatlı dille yedir demiş o sana kötü davransada sen ona çok iyi davranacaksın demiş 1 ay da kaynanan ölücek demiş ve gelin 1 ay boyunca sevgiyle şevkatle ymek yapıp götürmüş ve tam bi ana kız gibi olmuşlar gelin demiş ki ben ne yaptım bu melek gibi insanı öldürmeye kalktım demiş pişman olmuş falcının yanına gitmiş falcıya böle böle ben lmesini istemiyom ana kız gibi olduk demiş falcıda demişki benim amacımda buydu demiş tatlı dil ve hizmet yılanı deliginden çıkarırmış kendi ailenize verdiginiz degeri eşinizin tarafına verseniz bu sorunlar çıkmicak ((( ama anlayan gelin var anlamayan kaynana var

güzelkızMS çk güzel demişsin cnm anlayan gelin var anlamayan kaynana var
benim kaynanam kızından görmediği ilgiyi görür bende ana yinede yaranamıyorum. el kızıyız nede olsa. ailemle düğün akşamı ipleri kopardı şimdi bin pişman ama nafile.

bende bu pazar gunu gorusmeme kararı aldım zaten zar zor barısmıstık
benım cabalarımla
konustum kaynanamla derdımı anlattım anladı bu sefer hersey ıyı olucak derken
pazar gunu gorumcemın iş yerıne gıttık
yenı iş yeri bize yakın
eve davet etmemısım
daha ıse baslayalı 1 gun olmus cagıracaktım ama ordan baska bı ayere gıtcez dıye bısey soylemedım
gece 12 de kaynanam tel actı once eşime beddualar sonra ben aldım telefonu
ALLAH SIZIN BELANIZI VERSIN ALLAH GUN YUZU EVLAT NASIP ETMESIN BU EVLAT MESELESI BEBEK ICIN TEDAVI GORUYORUZ DIYE dusununkı boyle beddua dahı edebılıyor
neymıs kızını eve davet etmemımıs
bende bundan sonra ne olune ne dırıne
sen ANNE DEGILSIN OLAMAZSIN BUNDAN SONRA BIZI RAHAT BIRAKIN DEDIM
kapadım telefonu eşim herseyı gordu kendısıne de soyledı zaten BEN SILDIM ONLARI ASLA NE OLUSUNE NE DIRISINE GITMEM BITMISTIR
eşime de soyledım haklsın bişey dıyemıyorum artık dedı

zor bu durumlar benim ailemle eşimin aileside en son bizim dugunumuzde göruştuler 2 yıl olcak:)bu arada ölümler oldu nişanlar oldu kimse kimseyi aramadı allah var annem hep git çagır evine der.bende pek gitmem 15 20 gunde bir 10 dk mesafedeyiz gitmem bende pek işim olmaz onlarla..hele geçen hafta çok kızdım onlara birdaha gitmeyi düşünmüyorum.eşimede dedim istiyorsan sende benim ailemle görüşme ben senin ailenle dedim.herkes özgurdur kimse kimseyi sevmek zorunda degil dedim.ama eşim benim ailemi hatta kuzenlerime falan bayılır.bende daha eşimin halasını amcasını tanımam.ama eşim her bayram teyzeme dayıma amcama gider.isteyince oluyor.karar sizin görüşmezsiniz olur biter..saygının olmadıgı yerde görüşsen ne olur ki.

kayınvaldemın annesını yani eşimin anneannesını sureklı ararım,o tatlı diline kurban olurum onun ama Allahım gücüne gıtmesın kayınvaldemde bı okadar bencıl ve suratsız..Bende hıcc aramıyorum,bayramda kandilde sadece..O da eşimin annesı oldugu ıcın..Eşimde aynı sekılde mecbur kalmadıkca aramaz..Cunku bıze yasattıkları affedılemez..Haksız yere Aıleme sahsıma kadar dil uzatanların yüzüne hıcbırsey olmamıs gıbı davranamam..Cok sans verdım zamanında ama kredılerını tükettiler..Iyı bırer bırey olsalardı zaten tüm akrabalarla küs olmazlardı..Kayınvaldemın erkek kardeslerı,annesı koca ınsanlar bıle sız kendı yolunuza bakın onlar degısmez bööle gıderler,sız bırbırınıze ıyı bakın dıyorlar..Yarın birgün elden ayaktan düşeceklerini unutuyorlar..

alalh herkesi olduğu yerde mutlu mesutt etsinnn eşimle bize dokunmasınlrrr bizde görüşmüyoruzz hem eşimee hem banaaa çok yanlış yaptıllarrrr gerisi uzun hiakyeee
yanlız şunu bilirim öleee anne baba olamazzzzz klava:
lütfen kmsee içeriği bilmedenn yorum yazmasınnn mesajıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…