Kayınvalidesiyle hiç görüşmeyen var mı arkadaşlar?

görüşmeyenlere hak veriyorum keşke olmasa böyle şeyler ama oluyor malesef ve bazı insanlar görüşülmemeyi hak ediyor

Bende görüşmüyorum .eşimde ailesinin ne olduğunu gördü ve görmeye devam ediyor .altlı üstlü oturuyoruz slm bile vermiyorum.yakın zamandada yüzlerini görmemek için taşınmayı ümit ediyorum.Bu kadar kötü insanlar olucaklarını tahmin etmezdim başıma geldi ama çekmeye hiç niyetim yok .Ne kadar uzak o kadar iyi

Bir erkek gördüm sanki....

bende 3 yıllık evliyim. başından beri küsüz zaten son dönem bi araya gelelim dedik beceremedik hamileyim diye eşim arayı düzeltelim dedi daha bok oldu. şimdi ne kaynana ne babası ne bilmem nesi evimede almam gitmem dedim eşime ama şimdi eşimlede aramız bozuluo ister istemez onu görüştürmemeye çalışıorum henüz başaramadım ama başarcam bütün kozları kullanıyorum sizin önerilerinizede açığım arkadaşlar eşimi tahrik için ailesine karşı neler yapabilirim :)) ?

Boşver canım bence,sana görüşmen için ısrar etmiyosa kendi görüşsün,zaten neyaparsan yap engel olamazsın buna. :umursamaz:

Aksine yoktan yere huzurun bozulur,sen eşinle bu konuları gündeme getiripte hiç huzurunu bozma bence. buyrunnnnnnnnn

Çünkü iyisiyle kötüsüyle o onun ailesi

aynen canım bende bayrandan bayrfama giderim ondada 10dk fazla değil ayrıca eşimde gitmez her seferinde ben söylüyorum git annenelere bir uğra bak diye anlayın artık kendi oğulları bile gitmiyorsa hatanın kimde olduğunu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aslında çok haklısın çünkü bunu yapmaya çalıştıkça huzurum bozuluo bide hamileyim boşuna bebeimide kendimide strese girdiriorum. eşim ne yaparsa yapsın bana faydaları olmayan insanların zararınıda bulaştırmasın yeter. çok tşk ederim :)

bende cok nadir giderim.fazla da yakin olmamaya calisirim.zamanin da ne laflar yedik .bir keresinde bir küfür küfür .üc ay evine yerine gitmedim.araya girenler oldu. simdi ölesine konusuyom. kendine iyi bir insan mlek derler.icini bilseler.esimin hatirina cocuklarmin hatirina iy oluyom.sinirli se kendiogluna bagirip cagirsin ben senele mi ugrasacam.ogluna kizina damadina tek laf yok .benle ugrasiyo.hic oralali olmuyom,temelli küslük ds olmuyo.cocuklar var

ben 2 yıldır nısanlıyım kayınvalıdem benı ılk gordu ıstemedı her geldıgınde mutlaka laf sokuyordu nısanlımın eskı kız arkadasına benım numaramı verıp benı arattılar bıtmesı ıcın ellerınden gelen herseyı yaptılar ben hep nısanlımın hatrı var dıyıp bosverdım ama doldum ve en sonunda patladım nısanı attım nısanlıma ya ben ya onlar dedım o benı sectı ve devam edıyoruz 1 yıldır aılesıyle gorusmuyorum ve gorusmeyecegımde nısanlımada hıcbı zaman gıtme demedım dememde benden kuracagım yuvamdan uzak olsunlarda ne yaparsa yapsınlar....

kesinlikle görüşmüyorum görüşmeyeceğimde
eşimde görüşmüyor 2 ay öncesine kadar görüşmesini istiyordum ama öyle bi hata yaptılar ki oğullarında bile en ufak bi sevgi bi merhamet bırakmadılar
şimdi diyiyorum rabbim her şeyi görüyor bi gün bizim çektiğimiz eziyetlerin aynısını onlar çekecek
işte o zaman evladıma ve gelinime yaptığım kötülüklerin c ezasını çekiyorum diyecekler

Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve kaynanamın yüzünü hiç görmedim.Çünkü eşim annesiyle görüşmüyor.İlk başlarda garip gelmişti ama şimdi halimden gayet memnunum.Hiç eksikliğini aramadım. :teytey:

ah ah keşke benide eşim anlasa 9 aylık evlym 9 in asır gb geld neler çektrd neler kaynanam yalan pislik menfeat herşey ondaa eşimide hastalıgıyla andırıo merhametini saflıgı kullanıo i türlü inandırıramıorum eşimin önünde bile ana yaptkları halde eşm onlardan vazgeçmio sözlerinden çıkmıo onlar için en kırıo ana sert davarnıo ne yapacam lmiom boşnmaya bile kalktım ama eşim bırakmadı beni ama annesinden vazgeçmio en vzgeçsin demiorum sadece hayatımıza karıştırmasn yalanlarına inanmasın stiorum her türlü fedakrlıgı yaptım hasta oldu elleimle yedirdim daha ne yapım kapılarında köpekmi oluyum

valala bana kufur eden bırının evıne gıtmek bır yana adını bıle agzıma almak ıstemıyorum

çok can sıkıcı bır durum cok zor karsılasmak zorunda tabıkı kalacaksınız ben her gun gorusuyorum ve sevıyorum onun ıcın bılemıyecem ama sunu soyleyebılırımkı kusmek asla cozum degıl ıslerı dahada zorlastırır cunku esının annesı sonucta bence gorus konus ama mumkun oldugunca karsı karsıya gelme esınde uzulmesın

ben 2 yıl görüşmedim ama olmuyo bi şekilde eşim çok üzülüyodu tek başına gidiyodu
ne kadar sevmesekte anlaşamasakta eşimizin annesi bahsettiğimiz bizimde evlatlarımız var ben yaptıklarını sineye çektim arada gidiyorum yenilir yutulur şeyler degildi ama her şey eşim için seviyorum çünkü hüzünlü olmasını istemiyorum

özlemcim aklına bişey gelirse banada söyle lütfenn..annesi değil kim olursa olsun bana o lafları söyleyen birisiyle eşminde mesafeli olmasını istiyorum..aşkk sevgii bunu gerektirir..mantıklı olmak gerekirse tabi annesidir sonuçta kopmak olmaz ama msafe istiyorum sadece eşimle aralarına..yoksa huzurumuz kaçmaya devam ediyor..klava:

Eşinizin annesi sonuçta ne bilim uzun süre konuşmamak yada ilelebet konuşmamak zor olsa gerek.

İlla bir düğünde,nişanda,oturmada biraraya gelinecek e hiç konuşulmucak mı bu gibi ortamlarda.

kayınvalidemle görüşmek istiyorum eşim için. vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden görüşmüyorlar diye. eşim de bensiz gitmiyor, zor durumda kalıyor. ama eşimin ailesine çok içerlemiştim evlenirken hala da geçmedi o yüzdende görüşmek istemiyorum. son gittiğimizde de saçma sapan bir ima da bulundular sağolsunlar ben de artık gitmicem dedim. 1 ay oldu sanırım. gerçi biraz zaman geçer ben yine yaşlıdır annedir derim giderim heralde. eşim tek başına gitse hiç problem olmaz benim için ama gitmiyor o da:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…