- 20 Ağustos 2021
- 43
- 71
- 3
- Konu Sahibi LittleBird
İyi akşamlar kızlar benim problemim kvdem çok anlaştığımız söylenemez eşimin hatırına gidip geliyorum. Ama önceleri çok iyi anlaşırdık sonları benden yüz buldukça coştu iyice herşeyime karışır laf söyler oldu bende araya mesafe koydum kendisi köyde oturuyor bizden 2.5 saat uzaklıkta. Neyse bir kaç gün önce düşüp ayağını kırmış bı kaç yerden dizine kadar alçıya almışlar eşim gitti tabi. Şimdi kim bakacak mevzusu dönüyor. Kocası ben bakmam valla çenesi yer bitirir beni alın ananızı götürün olmadı eşine söyle gelsin burada baksın demiş. Bende hiç gidemem okullar açılacak zaten nasil gideyim dedim. (1.5 ay alçıda kalacakmış bir de) eşim de o zaman bende gelirken annemi alır gelirim dedi. Tabi ki annesi atamam satamam kadını sevmesem de Allah rızası deyip bakarım.
Ama normal zamanda arkamdan milletle atıp tutarken dedikodumu yaparken hiç bu günlerini düşünmüyorlar. Ben gelin değil hizmetçi aldım tabiki bana bakmak sorunda diyen bir kadın. Şimdi böyle olunca zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardınız acaba eşim daha köyde getirme anneni demeli miyim?
Ama normal zamanda arkamdan milletle atıp tutarken dedikodumu yaparken hiç bu günlerini düşünmüyorlar. Ben gelin değil hizmetçi aldım tabiki bana bakmak sorunda diyen bir kadın. Şimdi böyle olunca zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardınız acaba eşim daha köyde getirme anneni demeli miyim?