Kayınvalideye bakmak

restin kralını çekiyorum

Annem yoğun olduğumu biliyor ve ısrarlarıma rağmen rahatsız etmemeyi tercih ediyor.

Konuyu sanki ben yazmisim)))
Ayni evde yaşiyorduk. Annem kizim hamile ,sana emanet ona iyi bak dedi, o da cevabinda o bana baksin ben hastayim dedi)))(hastalik hastasi)
Hamileyken de bir bardak su vermedi, sezeryandan sonra da.
Benim zor zamanimda yardim etmedi ( cok istememe ragmen).
Zor zamanimda yardim olmayanin zor zamaninda yaninda olmam.

Eşin izin alsin baksin o zaman. Sakin bu emrivakiye boyun egme

Evet tuhaf ama aklımdan geçen bunlar bu dakikada malisef. Aslında eşimden bağımsız düşündüğümde üçüncü çocuğu istiyorum. Ama tabiki alınmış bir karar yok. Düşünülmesi gereken çok şey var üçüncü çocuk için. Ama en azından söylesem Kv ye. Hatasını da çaktırmadan söylemiş olurum.

Hatırlatın bu yaptıklarını. İnsanlara hatalarını söylemeyince kendilerini kusursuz sanıyorlar. Rahmetli babaannem annemin zor zamanlarında sırtını dönmüştü. Sonra hastalanınca gel ben ölüyorum bak bana demişti. Annem Allah için diyip yapmıştı. Ben olsam yapmazdım. Kin iyi birşey değil ama yapım bu. Yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmuyorum

Eşin izin alsin baksin o zaman. Sakin bu emrivakiye boyun egme
İzin alsa da problem değil mi benim evimde olduğu sürece. Gündüz işte çalışıcam. Akşam iki çocuk üstüne bir de onlara bakıcam. Ben çocuklarıma akşamları sırası geliyor krep yapıyorum. Sırası geliyor makarna yoğurt yiyoruz. Ama şimdi o evdeyken yemek bile sıkıntı geliyor bana. Her şey de gidecek oğluna şikayet edecek.

Ederse etsin gelmeseydi, senin rızan yok ki gelmelerine. Sen cocuklarinla kendi hayatina devam edeceksin, oglu doyuracak anasini. Resti cekmissin anlamamis, boyle yaparsan anlar esin.

2 cocuklu calisan kadina benim bildigim yardima gelinir, hani normal misafirlige bile gelsen bir iki isin ucundan tutarsin ki ev sahibi ekstra yorulmasin. Bunlar bekar kizi, ev hanimi gelini gecip sana geliyor. Madem boyle yapiyorlarsa sonucuna katlanacaklar. Evin huzuru bozulmasin, tadimiz kacmasin diye hep kadinlar mi ezilecek?

Eşiniz de anası gibi merhametsizmiş.
Benim annem değil ben bakmam, sen nasıl bakarsan bak deyin.

Benim kv de gelmemisti dogumuma 10 gun sonra geldi. Rahatsiz etmemek icin gelmemis premses. Sonra bir gun dusmus kolu kirilmis, esimi aradilar sabah. Esim hastaneye goturdu. Esim cikista aradi " Annem kahvaltiya gelmek istiyor ." dedi. Benim isim var dedim. Kestirip attim. Asla bakmam yani. Benim zor zamanimda yanimda olmayan insanin ben niye yaninda olayim ki ?
Esiniz isin ciddiyetini anlamamis galiba. Illa bakacaksin dedigine gore...

Safra kesemden ameliyat oldum 6. Gunumdeyim şuan. kv usulen de olsa kizim yapilcak biseyin var mi diye sormadi, hastane ziyaretime gelme lutfunde bulundu ve gitti. Kucuk de bi bebbegim var hem ona hem bana 6 gundur annem bakiyor. Benim de bundan sonra yapacagim sey bi sekilde kv bole bi durum yasarsa usulen hastane ziyareti yapip evime donmek olacak. Verdigin kadar alirsin maalesef. Size sonuna kadar hak veriyorum.

Olur mu evde huzurumuzu kaçıracak. Çocuklardan şikayet edecek. Bana laf sokma çabaları. Diğer gelinlerin dedikoduları.
Klasik kaynana benimkide oyle boş boş işi gucu yok anca cene gecen sene ölümden döndü hala akıllanmamış. Bir hafta brn evinde ilgilenmiştim burnumdan getirmiş ti buraya gelse nelere karışır ne yapar bilinmez.

Eşinize bir sorun su "bakmak zorundasın" nerden çıkıyor. Hocalar bile "gelinler bakmak zorunda değil" derken, bu "bakmak zorundasın" hangi kanunda yazıyormuş? Baksanız kendi merhametinizdwn bakarsınız o kadar. Madem esiniz o kadar merakli annesinin olduğu sehire gidip orda ameliyat ettirip baksin. Siz isteyken kadının bakımını kim yapacak?

İyiliğe iyilik her kişinin, kötülüğe iyilik er kişinin harcıdır. "O kadar iyi değilim" demişsiniz ya o kadar iyi olmak için ele geçecek nadir fırsatlardan aslında. Hem ameliyat iyileşmesi ne kadar sürer ki, bir iki hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…