- 4 Eylül 2019
- 72
- 68
- 8
- Konu Sahibi Karanfil0608
-
restin kralını çekiyorumSanırım eşinize sözünüz geçmiyor. Yoksa siz bakacaksınız diye getirmezdi ya izin alır bakardi ya onun yaşadığı şehre gider yaptırırdı. Rest cekemiyorsunuz buradar aslında sorun bakmak istememeniz değil (haklısınız cunku) bunu eşinize kabul ettirememeniz. Aslında eşinizin dediği gibi mecbur bakacaksınız.
Annem yoğun olduğumu biliyor ve ısrarlarıma rağmen rahatsız etmemeyi tercih ediyor.Annene fırsat yaratmalısın bunu istesen yapabilirsin. Kayınvaliden ne kadar kötü olursa olsun Bunu ne eşin için nede kendin icin degil, Allahın rızası için yapmalısın kalbine kin, kibir sokmamalisin. Sen evini ac gerisini Allaha bırak.
ise yaramiyor belli ki yoksa mecbursun bakacaksin demezdirestin kralını çekiyorum
Eşin izin alsin baksin o zaman. Sakin bu emrivakiye boyun egmeEşi ve kızı ile yaşıyor. Eltimle altlı üstlü oturuyorlar. Eltim ev hanımı. Bana vaktinde eşim sen onun kızı değilsin sana neden baksın diyordu şimdi mecbur bakacaksın anneme diyor. Zaten doktor ameliyat olmasına gerek yok dedi. Ama o aradı eşimi ağladı sızladı beni kimse ameliyat ettirmiyor diye oğlu da ettiriyor işte. Eşimin görevi annesi sonuçta gitsin annesinin yaşadığı şehire ameliyat ettirsin gelsin. Ama eşim de illa burada olacak diyor
Evet tuhaf ama aklımdan geçen bunlar bu dakikada malisef. Aslında eşimden bağımsız düşündüğümde üçüncü çocuğu istiyorum. Ama tabiki alınmış bir karar yok. Düşünülmesi gereken çok şey var üçüncü çocuk için. Ama en azından söylesem Kv ye. Hatasını da çaktırmadan söylemiş olurum.Hakikaten anlamadım durumu ve şaşırdım. Koca kişisi annem sana bakmak zorunda değil, öz kızı değilsin diyor utanmadan. Yani normalde adamın bu durumdan utanması, annesi adına özür dileyip gönlünü alması falan gerekir. Hani karşımızdaki adam üçüncü çocuğu yapacak kadar guvenilir mi onu düşünmek gerekir önce diye düşünüyorum.
Kayinvalideme baktım onun da karşılığında bana bakması lazım bir rahatsızlığım olmadığı için en iyisi üçüncüyü yapayım o zaman baksın da odeselim durumu gibi bir şey bu. Tuhaf.
merhaba. Kayınvalidem ameliyat olmaya ve yatmaya benim evime gelecekmiş. Ama ben çalışıyorum. Zaten yeterince yoğun bir hayatım var. İki tane küçük çocuğum var. Onlara zor bakıyorum bu yoğunlukta.
ama bunların hiçbiri benim meselem değil. Benim meselem ben sezeryan ameliyat olduğumda kayınvalidemle aynı şehirde olmamıza rağmen doğumuma gelmedi. Hamilelikte kanamam oldu.Yataktan kalkmamam lazımdı. Annem başka şehirdeydi. Geldi bana baktı giderken de kızım sana emanet dedi kayınvalideme. Kayınvalidem de bana emanet etme kızını dedi. Şimdi o kadar müsait insan varken benim yanına gelip benim bakmamı istiyor. Belki bazılarınız bana kızacak ama gelmiyor içimden. Bana çocuklarıma hiç sahip çıkmamış onunla aynı yerdeyken şimdi benden bu yoğunlukta ona bakmamı bekliyor. İçimi soğutamıyorum kayınvalideme karşı
O desin. Asla bakmam istemezsem. Evden giderim bir bahane bulup. Bir şey yaparım zaten. Problem onun bu tarz konuşabilmesi. Vaktinde bana dediklerini annesine de desinise yaramiyor belli ki yoksa mecbursun bakacaksin demezdi
İzin alsa da problem değil mi benim evimde olduğu sürece. Gündüz işte çalışıcam. Akşam iki çocuk üstüne bir de onlara bakıcam. Ben çocuklarıma akşamları sırası geliyor krep yapıyorum. Sırası geliyor makarna yoğurt yiyoruz. Ama şimdi o evdeyken yemek bile sıkıntı geliyor bana. Her şey de gidecek oğluna şikayet edecek.Eşin izin alsin baksin o zaman. Sakin bu emrivakiye boyun egme
Ederse etsin gelmeseydi, senin rızan yok ki gelmelerine. Sen cocuklarinla kendi hayatina devam edeceksin, oglu doyuracak anasini. Resti cekmissin anlamamis, boyle yaparsan anlar esin.İzin alsa da problem değil mi benim evimde olduğu sürece. Gündüz işte çalışıcam. Akşam iki çocuk üstüne bir de onlara bakıcam. Ben çocuklarıma akşamları sırası geliyor krep yapıyorum. Sırası geliyor makarna yoğurt yiyoruz. Ama şimdi o evdeyken yemek bile sıkıntı geliyor bana. Her şey de gidecek oğluna şikayet edecek.
Olur mu evde huzurumuzu kaçıracak. Çocuklardan şikayet edecek. Bana laf sokma çabaları. Diğer gelinlerin dedikoduları.Utanmaz oylelerikimse yoksa bakılır ama evde yatması ile sizde kalmasj aynı sey. Sonuçta calışıosun.
Eşiniz de anası gibi merhametsizmiş.Eşi ve kızı ile yaşıyor. Eltimle altlı üstlü oturuyorlar. Eltim ev hanımı. Bana vaktinde eşim sen onun kızı değilsin sana neden baksın diyordu şimdi mecbur bakacaksın anneme diyor. Zaten doktor ameliyat olmasına gerek yok dedi. Ama o aradı eşimi ağladı sızladı beni kimse ameliyat ettirmiyor diye oğlu da ettiriyor işte. Eşimin görevi annesi sonuçta gitsin annesinin yaşadığı şehire ameliyat ettirsin gelsin. Ama eşim de illa burada olacak diyor
Klasik kaynana benimkide oyle boş boş işi gucu yok anca cene gecen sene ölümden döndü hala akıllanmamış. Bir hafta brn evinde ilgilenmiştim burnumdan getirmiş ti buraya gelse nelere karışır ne yapar bilinmez.Olur mu evde huzurumuzu kaçıracak. Çocuklardan şikayet edecek. Bana laf sokma çabaları. Diğer gelinlerin dedikoduları.
Gündüz kendi mi bakacak annesine peki siz iştesiniz.Söyledim tabiki. Git yaşadığı yerde ameliyat ettir diyorum. Burada hastanede çalıştığı için burada ettireceğim diye tutturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?