- 4 Eylül 2019
- 72
- 68
- 8
- Konu Sahibi Karanfil0608
-
Ben de öyle diyorum git yaptır diye. Normal olan da o. Annesi ne dediyse illa burada olacak ameliyatı.Eşinize bir sorun su "bakmak zorundasın" nerden çıkıyor. Hocalar bile "gelinler bakmak zorunda değil" derken, bu "bakmak zorundasın" hangi kanunda yazıyormuş? Baksanız kendi merhametinizdwn bakarsınız o kadar. Madem esiniz o kadar merakli annesinin olduğu sehire gidip orda ameliyat ettirip baksin. Siz isteyken kadının bakımını kim yapacak?
İyiliğe iyilik her kişinin, kötülüğe iyilik er kişinin harcıdır. "O kadar iyi değilim" demişsiniz ya o kadar iyi olmak için ele geçecek nadir fırsatlardan aslında. Hem ameliyat iyileşmesi ne kadar sürer ki,
O kadar iyi olmayı tercih de etmiyorum aslında. Herkesin haddini ve yerini bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ne kadar güzel yazmışsınız. Ama bunlar öyle şeyleribilmez. Hep bana derler2 cocuklu calisan kadina benim bildigim yardima gelinir, hani normal misafirlige bile gelsen bir iki isin ucundan tutarsin ki ev sahibi ekstra yorulmasin. Bunlar bekar kizi, ev hanimi gelini gecip sana geliyor. Madem boyle yapiyorlarsa sonucuna katlanacaklar. Evin huzuru bozulmasin, tadimiz kacmasin diye hep kadinlar mi ezilecek?
Ben de öyle diyorum git yaptır diye. Normal olan da o. Annesi ne dediyse illa burada olacak ameliyatı.
Allah yardımcın olsun bacım dusmüssun bir mengeneye. Yuzsuzluk edip gelırse de hiç ilgılenme kotu davran surekli laf sok. Uzun kalmaz gider belki. Nıye insanlar boyle anlayıs sız bencil dusuncesızmerhaba. Kayınvalidem ameliyat olmaya ve yatmaya benim evime gelecekmiş. Ama ben çalışıyorum. Zaten yeterince yoğun bir hayatım var. İki tane küçük çocuğum var. Onlara zor bakıyorum bu yoğunlukta.
ama bunların hiçbiri benim meselem değil. Benim meselem ben sezeryan ameliyat olduğumda kayınvalidemle aynı şehirde olmamıza rağmen doğumuma gelmedi. Hamilelikte kanamam oldu.Yataktan kalkmamam lazımdı. Annem başka şehirdeydi. Geldi bana baktı giderken de kızım sana emanet dedi kayınvalideme. Kayınvalidem de bana emanet etme kızını dedi. Şimdi o kadar müsait insan varken benim yanına gelip benim bakmamı istiyor. Belki bazılarınız bana kızacak ama gelmiyor içimden. Bana çocuklarıma hiç sahip çıkmamış onunla aynı yerdeyken şimdi benden bu yoğunlukta ona bakmamı bekliyor. İçimi soğutamıyorum kayınvalideme karşı
Eşim vardiyalı çalışıyorSiz evde olmayınca anneye kim bakacak?
Eşim vardiyalı çalışıyor
Sen ne diyorsun peki? Malum bu dunya esin ve kızı olmadıgın kayınvalıde etrafında dönmüyor. Insallah boyun eğip bakmazsınEşi ve kızı ile yaşıyor. Eltimle altlı üstlü oturuyorlar. Eltim ev hanımı. Bana vaktinde eşim sen onun kızı değilsin sana neden baksın diyordu şimdi mecbur bakacaksın anneme diyor. Zaten doktor ameliyat olmasına gerek yok dedi. Ama o aradı eşimi ağladı sızladı beni kimse ameliyat ettirmiyor diye oğlu da ettiriyor işte. Eşimin görevi annesi sonuçta gitsin annesinin yaşadığı şehire ameliyat ettirsin gelsin. Ama eşim de illa burada olacak diyor
Iyilık yap denıze at.Samımı olma ama elınden gelenı yap.Allah ıcın yap.Kinini one surmemerhaba. Kayınvalidem ameliyat olmaya ve yatmaya benim evime gelecekmiş. Ama ben çalışıyorum. Zaten yeterince yoğun bir hayatım var. İki tane küçük çocuğum var. Onlara zor bakıyorum bu yoğunlukta.
ama bunların hiçbiri benim meselem değil. Benim meselem ben sezeryan ameliyat olduğumda kayınvalidemle aynı şehirde olmamıza rağmen doğumuma gelmedi. Hamilelikte kanamam oldu.Yataktan kalkmamam lazımdı. Annem başka şehirdeydi. Geldi bana baktı giderken de kızım sana emanet dedi kayınvalideme. Kayınvalidem de bana emanet etme kızını dedi. Şimdi o kadar müsait insan varken benim yanına gelip benim bakmamı istiyor. Belki bazılarınız bana kızacak ama gelmiyor içimden. Bana çocuklarıma hiç sahip çıkmamış onunla aynı yerdeyken şimdi benden bu yoğunlukta ona bakmamı bekliyor. İçimi soğutamıyorum kayınvalideme karşı
Eşimden kaynaklı aslında. Diğer oğullarının umurunda bile değil. Ev hanımı olan eltime gerek bile yok. Eşimin asıl amacı bildiği yerde ameliyat ettirmek. Burada hastanede çalışıyor. Hastaneden çıkınca direkt yola çıkamayacağına göre iyileşme sürecinde bizim evde kalacak. Benim teklifimse eşime sen git yaptır orada ben bu sürede çocukları idare ederim. Uğraşamam oralarda diyor. O uğraşmasın diye ben uğraşacağım. Ayrıca artık ailesinin bütün ameliyatları burada olacakmış. Bana sormadan böyle bir karar almış.Bazı kaynanalar özellikle sevmediği geline yapışıyor, maksat eziyet etmek midir nedir? Hadi eltiniz de bir gelin sonuçta, o da bakmak zorunda değil diyelim bekar kızı ne güne duruyormuş, tabi kendi kızı ya rahatsız olmasın o.
Açık açık söyle ben çalışıyorum bakamam bukadar!!merhaba. Kayınvalidem ameliyat olmaya ve yatmaya benim evime gelecekmiş. Ama ben çalışıyorum. Zaten yeterince yoğun bir hayatım var. İki tane küçük çocuğum var. Onlara zor bakıyorum bu yoğunlukta.
Bana yaptırır işten gelince yemekleri. Önüne koyar gündüz. O bakmış olur bir de ben bakmamış olurımKadın evde ameliyatli tek başına kalamaz. Sizde çalışıyorsaniz ne anladi bundan?bakici mi tutacak esiniz?
Eşimden kaynaklı aslında. Diğer oğullarının umurunda bile değil. Ev hanımı olan eltime gerek bile yok. Eşimin asıl amacı bildiği yerde ameliyat ettirmek. Burada hastanede çalışıyor. Hastaneden çıkınca direkt yola çıkamayacağına göre iyileşme sürecinde bizim evde kalacak. Benim teklifimse eşime sen git yaptır orada ben bu sürede çocukları idare ederim. Uğraşamam oralarda diyor. O uğraşmasın diye ben uğraşacağım. Ayrıca artık ailesinin bütün ameliyatları burada olacakmış. Bana sormadan böyle bir karar almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?