- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi Karanfil0608
-
Tam yeri gelmiş annem beni sana emanet ettiğinde ben bakamam demiştin hatırladın mı, oğlun da annemden bir şey bekleme o senin annen değil demişti. Kimseyi çekmek zorunda değilim. Beni saymayını saymam. Bakın başınızın çaresine deseydiniz. Eşinizin ve kayınvalidenizin o sözleri olmasaydı idare edin sayılı gündür denirdi ama o laflar yutulur cinsten değil.Eşim gece 12 de anneme mesaj çekmiş. Kızın annemi istemiyor diye. Annemin tansiyonu 17 lere çıkmış. Ben de sabah aradım kv yi. Oğlun böyle böyle yapmış diye. Niye yapmış dedi. Dedim ki burada zaten ben çalışıyorum. Çoluğu çocuğu idare ederim ben. Sen git annenin ameliyatını yaptır dedim. Bana sen de kaynana olacaksın demesin mi. Kötü bir şey söylemiyorum ki ben. Burada perişan olursun sen de dedim. Senin gelinin de seni istemese dedi. Ben ona git yaptır diyorum dedim. Benim o lüksüm de yok. Çoluğu çocuğu ona bırakıp annemi doktora götüremiyorum dedim.
Evet ,kendi evladi bakmak zorunda ,gelinler ya da damatlar zorunda degil.Konu sahibini anliyorum.Benim kv de bana hicc bir zaman destek olmadi.Lohusaligimda kacacak delik aradi adeta.simdi benim kv m boyle olsaydi ,iki kizi var oncelikle onlarin ilgilenmesini beklerdim eger illa ki bize gelmesi gereken mücbir bir sebep olursa yapacak bir sey yok kabul ederdim.Allah cok buyuk derdim.Ama konu sahibinin iki kucuk cocugu varmis bir de çalışıyormuş, nasil ilgilenir bilemedim.Ben de istemezdim ama neticede o ev eşiminde evi. O yüzden isterse alır anasını yanına kendi bakar. Oğlu bakmak zorunda. Sizin öyle bir zorunluluğunuz yok
E yuh ya. Eşiniz ne biçim bir adam. Kusura bakmayın ama. Şu an sok içindeyim.Eşi ve kızı ile yaşıyor. Eltimle altlı üstlü oturuyorlar. Eltim ev hanımı. Bana vaktinde eşim sen onun kızı değilsin sana neden baksın diyordu şimdi mecbur bakacaksın anneme diyor. Zaten doktor ameliyat olmasına gerek yok dedi. Ama o aradı eşimi ağladı sızladı beni kimse ameliyat ettirmiyor diye oğlu da ettiriyor işte. Eşimin görevi annesi sonuçta gitsin annesinin yaşadığı şehire ameliyat ettirsin gelsin. Ama eşim de illa burada olacak diyor
Evet ,kendi evladi bakmak zorunda ,gelinler ya da damatlar zorunda degil.Konu sahibini anliyorum.Benim kv de bana hicc bir zaman destek olmadi.Lohusaligimda kacacak delik aradi adeta.simdi benim kv m boyle olsaydi ,iki kizi var oncelikle onlarin ilgilenmesini beklerdim eger illa ki bize gelmesi gereken mücbir bir sebep olursa yapacak bir sey yok kabul ederdim.Allah cok buyuk derdim.Ama konu sahibinin iki kucuk cocugu varmis bir de çalışıyormuş, nasil ilgilenir bilemedim.
Canım yazdıklarında haklısın kimse bakmak istemezdi ama birşey anlatmak istiyorum 2 gündür aşırı etkilendim ve birçok huyum değişti bu sayede 2 gün önce eşimin teyzesi vefat etti ben severdim bize karşı çok iyi bi insandı 2 gelini vardı ikisinide sevmezdi onları öyle ezerdiki anlatamam canım acır çok üzülürdüm her gidişimde kaynanamın eve geldi cenazesi sabaha kadar odada kefenli yattı baktım kapıdan sık sık ve hayatımda birçok şey değişti 2 gün önce dedim ne uğruna bunca dedikodu kötülük fesatlık bak işte bitti herşey ne kaldı geriye koca bi hiç bırakın napan yapsın bakın siz büyüklük sizde kalsın herkes yaptığı şeyin bedelini ödüyormerhaba. Kayınvalidem ameliyat olmaya ve yatmaya benim evime gelecekmiş. Ama ben çalışıyorum. Zaten yeterince yoğun bir hayatım var. İki tane küçük çocuğum var. Onlara zor bakıyorum bu yoğunlukta.
ama bunların hiçbiri benim meselem değil. Benim meselem ben sezeryan ameliyat olduğumda kayınvalidemle aynı şehirde olmamıza rağmen doğumuma gelmedi. Hamilelikte kanamam oldu.Yataktan kalkmamam lazımdı. Annem başka şehirdeydi. Geldi bana baktı giderken de kızım sana emanet dedi kayınvalideme. Kayınvalidem de bana emanet etme kızını dedi. Şimdi o kadar müsait insan varken benim yanına gelip benim bakmamı istiyor. Belki bazılarınız bana kızacak ama gelmiyor içimden. Bana çocuklarıma hiç sahip çıkmamış onunla aynı yerdeyken şimdi benden bu yoğunlukta ona bakmamı bekliyor. İçimi soğutamıyorum kayınvalideme karşı
Çok doğru aslındaCanım yazdıklarında haklısın kimse bakmak istemezdi ama birşey anlatmak istiyorum 2 gündür aşırı etkilendim ve birçok huyum değişti bu sayede 2 gün önce eşimin teyzesi vefat etti ben severdim bize karşı çok iyi bi insandı 2 gelini vardı ikisinide sevmezdi onları öyle ezerdiki anlatamam canım acır çok üzülürdüm her gidişimde kaynanamın eve geldi cenazesi sabaha kadar odada kefenli yattı baktım kapıdan sık sık ve hayatımda birçok şey değişti 2 gün önce dedim ne uğruna bunca dedikodu kötülük fesatlık bak işte bitti herşey ne kaldı geriye koca bi hiç bırakın napan yapsın bakın siz büyüklük sizde kalsın herkes yaptığı şeyin bedelini ödüyor
İzin alıp bakacak zaten ama ne yapacak. Akşama kadar tv izleyip ben gelince benim elime bakacaklarSiz çalışıyorsunuz. Zorunluluğunuz da yok. Bir zahmet eşiniz izin alsın da baksın o zaman annesine.
Sakin oyle birsey yapmayin, zaten bakmayacak belli ama siz de ona bakmayin, esiniz getiriyorsa kendi baksinTeşekkür ederim aynısını söyledim. Ama insanlar işlerine geldiği gibi davranıyor. Üçüncü çocuğu yapıp bana bakma sözü alıcam bu gidişle. Yoksa hiç içimden gelmiyor
İzin alıp bakacak zaten ama ne yapacak. Akşama kadar tv izleyip ben gelince benim elime bakacaklar
bence kendinide yormadan elinden geldiğince yardımcı ol derim tabi son karar seninÇok doğru aslında
İzin alıp bakacak zaten ama ne yapacak. Akşama kadar tv izleyip ben gelince benim elime bakacaklar
esinin bu hareketinden sonra ben olsam asla ama asla yemek yapmam. yada anca iste kahvaltilik makarna hazir corba disardan söyleme ile gecistirirdim ama o mutfaga giripde menü hazirlamazdim hic bir sekildeİzin alıp bakacak zaten ama ne yapacak. Akşama kadar tv izleyip ben gelince benim elime bakacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?