Kayınvalideye bakmak

Tam yeri gelmiş annem beni sana emanet ettiğinde ben bakamam demiştin hatırladın mı, oğlun da annemden bir şey bekleme o senin annen değil demişti. Kimseyi çekmek zorunda değilim. Beni saymayını saymam. Bakın başınızın çaresine deseydiniz. Eşinizin ve kayınvalidenizin o sözleri olmasaydı idare edin sayılı gündür denirdi ama o laflar yutulur cinsten değil.

Ben de istemezdim ama neticede o ev eşiminde evi. O yüzden isterse alır anasını yanına kendi bakar. Oğlu bakmak zorunda. Sizin öyle bir zorunluluğunuz yok
Evet ,kendi evladi bakmak zorunda ,gelinler ya da damatlar zorunda degil.Konu sahibini anliyorum.Benim kv de bana hicc bir zaman destek olmadi.Lohusaligimda kacacak delik aradi adeta.simdi benim kv m boyle olsaydi ,iki kizi var oncelikle onlarin ilgilenmesini beklerdim eger illa ki bize gelmesi gereken mücbir bir sebep olursa yapacak bir sey yok kabul ederdim.Allah cok buyuk derdim.Ama konu sahibinin iki kucuk cocugu varmis bir de çalışıyormuş, nasil ilgilenir bilemedim.

Ameliyat gerekmiyor ve ameliyat ettiriyor bu işin içinde maddiyat var gibi gibi. Bizimle haledilecen konu degil sadece esinle kavga etmeden konusmaniz gereken bir konu.

E yuh ya. Eşiniz ne biçim bir adam. Kusura bakmayın ama. Şu an sok içindeyim.

Bas kaldırın. Itiraz edin.

Kv ye bakıp bakmama konusunda değil. Esinizin bu tavrına bas kaldırın.

Herkes anasina baksın. Brn kendi annemi kocama baktırmazken o neden anasını bana baktırıyor.

Nasılsın sorusundan öteye gitmem ben olsam. Evladı bakacak eşinden talep etmeye hakkı yok

Ne kadar ayıp etmisler.. analı ogullu ! Sizi çok iyi anliyorum.. Benim kayinvalidem ve Gorumcelerim hastalıkta sağlıkta yanımda olmadılar.. eşime saygımdan susuyorum Yarın birgün hasta olsalar eşimin anneme emekleri için der belki susarım.. ama eşim mecbursun dese.. hiç bilemedim

Bakmam annesini cok seven kocama derim otur annene sen bak ben sezaryen oldugumda anneme bana emanet etme diyen kadinla ben gorusmezdim bile kaldiki ameliyat olacakda bakicam

Siz çalışıyorsunuz. Zorunluluğunuz da yok. Bir zahmet eşiniz izin alsın da baksın o zaman annesine.

Canım yazdıklarında haklısın kimse bakmak istemezdi ama birşey anlatmak istiyorum 2 gündür aşırı etkilendim ve birçok huyum değişti bu sayede 2 gün önce eşimin teyzesi vefat etti ben severdim bize karşı çok iyi bi insandı 2 gelini vardı ikisinide sevmezdi onları öyle ezerdiki anlatamam canım acır çok üzülürdüm her gidişimde kaynanamın eve geldi cenazesi sabaha kadar odada kefenli yattı baktım kapıdan sık sık ve hayatımda birçok şey değişti 2 gün önce dedim ne uğruna bunca dedikodu kötülük fesatlık bak işte bitti herşey ne kaldı geriye koca bi hiç bırakın napan yapsın bakın siz büyüklük sizde kalsın herkes yaptığı şeyin bedelini ödüyor

Çok doğru aslında

Ben de tercih etmem gelmesini ama sonucta esimin de evi burasi,esim mecbur anasina bakmaya.

Bizler de yaslanacagiz bunu unutmadan yasamak gerekiyor. Evet kayinvalidenin bunca yaptigina, kocanin sacma sapan sozlerine karsin bakmak nefsine agir gelir mutlaka. Bu cok normal.
Cok haklisin ama insanlik yine de sende kalsin derim ben.

Ben senin yerinde olsam ekstra caba sarf etmezdim. Isten geldigimde nasil bir rutinim varsa buna devam ederdim. Yuzune de sen boyle boyle yaptin ama ben insanlik bende kalsin dedigim icin seni kabul ettim diye soylerdim ki utansin.

Ayrica gorumceniz de gelsin.. Annesinin bakimini yemegini o yapar. Annesi ameliyat olacak o orada keyif catacak ne munasebet..

İzin alıp bakacak zaten ama ne yapacak. Akşama kadar tv izleyip ben gelince benim elime bakacaklar

Tamam iste isten cikincs arayacaksin, yemek yaptin mi diyeceksin, yok yapmadim derse ya disaridan alip gideceksin, ya da cocuklari restorana sokacaksi. Ertesi gun yine aynini yapacaksin.
Ay amma kinli ciktim ya, ama hep diyorum i san zor gununde sirtini doneni unutamiyor, sizin de kinlenmeniz normal.

İzin alıp bakacak zaten ama ne yapacak. Akşama kadar tv izleyip ben gelince benim elime bakacaklar
esinin bu hareketinden sonra ben olsam asla ama asla yemek yapmam. yada anca iste kahvaltilik makarna hazir corba disardan söyleme ile gecistirirdim ama o mutfaga giripde menü hazirlamazdim hic bir sekilde

Istemezdim boyle bi kadini evimde..terbiyesiz yuzsuz be suratka gelecek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…