Kayınvalideye bakmak

İşin buralara gelmesine hiç gerek yoktu, eşiniz getirsin, ameliyatını yaptırsın siz hiç kendi rutininizi bozmayacaktınız ha size eşiniz bir şey mi dedi bunun böyle olacağını bilmiyormuydun ben hem çalışıyor hem çocuklarla yoruluyorum ben de insanım bundan daha fazlasına istesem de yetemem diyecektiniz gerisi ona kalmış.

Ben anlamıyorum. bu ülkede bakım sorumluluğu neden hep kadınlardan bekleniyor.Kızı varken yazanlar var da bir kere de gerçekten oğulları baksın.

Iste anlatmak istedigim buydu benide o silahla vurmaya cakistilar ama artik yemiyorum.esim ister sogusun ister sogumasin.bana sen bu dunyalik yasiyorsun dediler evet aynen oyle yaoiyorum 3 gubluk dunyaya gelmisim sizin o kadar imkaniniz varken beni hizmetci olarak kullanmassiniz dedim.annene msj atip tansiyonunu cikarmis birde terbiyesiz.kendi annesine sen boyle bisey yapsan heralde kiyametler kopardi

Ben anlamıyorum. bu ülkede bakım sorumluluğu neden hep kadınlardan bekleniyor.Kızı varken yazanlar var da bir kere de gerçekten oğulları baksın.

Sorsan oğullara "Biz çalışıyoruz akşama kadar ev geçindiriyoruz nasıl bakalım" derler...
Çalışmasalardıda o fedakârlığı yapmazlardı çoğu yapmazdı eminim zor gelirdi çünkü

Iste bu durumda ne okuyor anlatayim ben senin demek istedgini anladim aslinda ama soyle bis durum var.hani o senin o da kadin dedigin o kizlar varya yani gorumceler.onlar boyle durumda diyorki abimler baksin yada erkek kardesler baksin.yani bunun icerigi abicim sen eve gotur nasilsa her turlu gelin bakacak essek gibi sen yeterki goturde hallolur.aslinda bunlar kaynana ogul gorumce uclusu hep isbirligindeler.

Eşiniz işine geldiği gibi konuşabiliyor ve hareket edebiliyor, acaba bu rahatlığı siz mi ona veriyorsunuz ?
Büyük ihtimalle eşinizin dediği olacak, o kayınvalide gelecek, siz hizmet edeceksiniz ve başka olaylarda da size danışılmadan istendiği gibi hareket edilecek.

bende öyle düsünüyorum
sanirim su n evde kiyamet kopuyordur.
büyük konusmayayim ama bu durumda kocayi kapiya koyar git bak anana derdim, kv yi de arayip saldim oglunu gelsin doya doya baksin artik derdim

Yatalak olmadığı sürece vicdani yönü de umrumda olmaz istemezdim ben ki çok geçerli sebepleriniz var.
insanlar yaşadıkça kırıldıkça yumruk atana gül atmaması gerektiğini öğreniyor..
Zaten hiç bir şeyi çıkmayacak. Hep böyleymiş şimdi de böyle. Sürekli hastayım diye geziyor ortalıkta. Ama asıl suçlu eşim tabiki. Diğer kardeşleri huyunu bildikleri için nokta kadar umursamıyorlar. Eşime nazlanıp duruyor

Öyle olmaması için fikir almaya çalışıyorum. Bunlar her geldiğinde bana bi stres geliyor zaten

Haklısınız size yapılan hiç hoş olmamış, sanki başkasının çocuğunu doğuruyorsunuz kendi oğlunun çocuğunu doğuruyorsunuz hemde kanamanız var ve gelmediyse benimde asla içimden gelmezdi kim ne derse desin! Başka kardeşleri var mı eşinizin? Yoksa mecbursanız da tavrınızı belli edin evinde hemşire tutun o baksın gerekirse, gıcık oluyorum bu tip kv lere

Evet bu güzel bir seçenek

Oğlunun biriyle altlı üstlü. Kızı yanında bekar. Bana da diğer gelininden dert yanıyor. Gidemiyom hiç o gelinin yanına diye. Çocukları dövüyor hep diyor. Babasını arayacam da hastaneye yatırsın diyor. Ama diğer oğulları öyle nazlanmalarını falan dinlemez

Yanında bekar kızı varsa iki çocuğunuz var ve size gelmesi çok saçma, kızı kaç yaşında? Gün içinde yardıma gidilebilir kız için ama size komple gelmesi aşırı saçma

Ben de de var böyle bir kaynana. Oğluna ve bana yedi yabancı gibi davranıyor. Beklentisi büyük. Rahmim ince tüp bebek tedavisi gördüm kaç kere. Rahim ince diye transfer sonrası korkuyorum. Çok dikkat ediyorum kendime. Nasılsın bir yardıma ihtiyacın var mı diye bir kez bile aramış sormuş değildir. Kendisine söylediğimde kızım annen sana baksın diyor. İnşallah bir hastalık durumu olmaz da bana bulaşmaz.

Evet bu güzel bir seçenek
Cidden böyle arsız, istediğini yaptıran eşinizin evet ya sen demiştin niye sana önceden danışmadım ki diyeceğini mi sanıyorsunuz.
Siz hakkınızı aramayıp, ciddi bir şekilde masaya vurmadan bu olaylar hep kendini tekrarlayacaktır.
Biraz çirkef olun onlar sizden korksun, böyle insanlar ancak bu şekilde size saygı duyar.

İşler bu raddeye geldiyse eşinize söyleyin bekar görümceniz de gelsin annesiyle beraber yemeğini bakımını yapsın annesinin, siz hiç karışmayın. Bunlar nasıl evlat ki abilerine biz de burdayız annemize bakarız diyemiyorlar, işlerine gelince tek evlat kim üstleniyorsa o oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…