Kayınvalideye gitme çağırma sıklığı

Siz asla munakasanin baslangicinin yapmayin. Kalkalim deyin mesela , size durmuyosunuz gibi bisey derlerse cok isim vardi yoruldum dinlencem deyin. Ya da isim var gitmem lazim diyin. Herseyi siz soyleyin. Ama gulumseyerek. Gorumceniz herseye burnunu sokuyor babasini bu kadar dusunuyosa elin kizindan bekleyecegine kendisi halletsin. Siz istiyorsaniz cahirin. İstemiyorsaniz asahi tabak gonderin esinizle. Ne o oyle her aksam sizde. Mesafe koyup renginizi cok belli etmezseniz nasil hamle yapacaklarini sasirirlar. Kizi arayip cahirmadin mi derse, siz telefonu alin ya da geri telefon edin esinizin onayiyla ( sen karisma ben konuscam diyin) sorna da abla kusura bakma cahiramadim bi problem mi var , diyin . O size saydirirsa sizde dokulun. Benm babamsa , senin oz baban. Gel biraz da senin hayrin dookunsun diyin. Gibi gibi. Ama o raddeye gelmeden anlsrlar umarim

Gülümseyerek söylemek çok işe yarıyor sanırım. Sinir oldunuz dimi görümceme bende oluyorum ama o kadar seviyesizki cevap vermeye bile değmez diyorum. Mesela iznin ne zaman diye soruyor görümcem eşimde savunuyor beni izinlide olsa işi oluyor falan diye aman abi sus anladık sende ya diyor. Tuhaflar anlamıyorum. Bide görümcemle abisinin konuşmasına girersem bana sana ne oluyor abimle konuşuyorum der. Öyle çirkef bi kız.

Aynı apartmanda mısınız

Abisiyle sizinle ilgili konusup ustune sana ne oluyor diye cirkeflik yapiyorsa , benm hakkimda konusuyorsun. Muhattabi kocam degil benm dersiniz. Evet cok sinir oldum gorumcenize. Bence esiniz sizi savunmasin. Sizi daha cok ezmeye kalkarlar. Sizi kendiniz savunun. Sizden cekinsinler.

Evet bunuda yapıyorlar. Eşim beni savundukça onun üstüne gidiyorlar. Bana daha çok sinir oluyorlar. Beni yardıma çağırıyorlar. Eşime karından izin kağıdı alda öyle gel diye dalga geçiyor.

Bizi ayda yılda bir gelene çağırıyorlar. Görmek istiyorlar gelin müsaitseniz diye. Bizde bize de gelmemiş oluyorlar diye uğruyoruz, bize gelmek isteyeni çalışıyor çocuklar diyip geri çeviriyorlar. Kendi ailemde de kuzenlerim yurtdışından gelince yazlığa gidiyorum sonuçta görmek için, özlüyorum çünkü eşimle beraber gidip ailemle zaman geçiriyoruz. Bunun dışında annem gelip bende uzun kalıyor, yurtdışında yaşadığı için. Normalde eşimin ailesi bize yemeğe pek gelmez zorlanmayayım diye annem bendeyken yemek hazırlar ve haftada bir gün annenlerde gelsin beraber yemek yiyelim diye ararız.

Sizinkiler müsaitseniz gelin diyorlarmış bizimkiler gelin diyor direk buna sinir oluyorum. Keşke o an müsait olursak geliriz diyebilsem. Sizinkiler anlayışlı zorlanma diye gelmiyorlarmış bizimkiler bizi neden çağırmıyorsun etmiyorsunn çağırsana sanki yemek mi yapıyorsun diye laf sokuyorlar.

burada bütün iş cidden uslup ve iyi niyetle bitiyor. Benim eşimin ailesi bu konuda inanılmaz anlayışlılar haklısınız. Anlayışsız olan arkadaş veya uzak akraba içinse ben değil eşim engelliyor. Bazen telefonu açmıyor veya bazen ters konusuyor.

İnsan neden evlenir ? Ev sahibi sorumluluk sahibi olur bir yaşam alanı olur eşiyle sadece ikisinin. Zamanında bu dediklerini yaşadım aynı benim annem babamda böyle dedi kırk yılda bi gelirlerdi kv kp cagirmadinizmi derlerdi hemen onlar aranirdi kv bize gelecek olduğu zaman benden habersiz gorumcemede söylerdi ben onu davet etmeden gelirdi kvme ne zaman misafir gelse beni arardı araba ile 10dk mesafe var gel bana yardım edersin ikramlarda diye bir gün hiç ummadığım bı şekilde eşim bı patladı sana her biri gelince bizi cagiriyorsun madem ayrı ev alacağına yanıma evlen diye baştan deseydin fln dedi bu olaydan snra kv bize gelince gorumcemi kendi cagiramaz oldu bize siz arayın siz aramadan gelmek pek istemiyor fln demeye başladı bende daha snra ararız yada musaitsem tamam oda gelsin diye arardım bu ev benim benim alanım istediğimi çağırırım birini cagirirkende anasını danasini toplamam toplu görüşülecek zaman var görüşülmeye ek zaman var yıpratma kendini derim

Canım o kadar iyi anlatmışsın ki. Eşime söyledim sürekli olmuyor ki olur arada diyor. Kalkıpta annesne patlamaz. Bilmiyorum nasıl çözülücek. Kaynanam benden habersiz çağırmıyor eşime kardeşini çağırcaksın diyor eşimde bana soruyor tatsızlık çıkmasın diye tamam diyorum. Bir dahaki konuda konuşssam eşime ? Ben farkındayım sürekli çağırmak konusumda yönlendiriyorlar ama burası bizim evimiz düzenimiz karışmasınlar biz biliyoruz ne yapıcağımo nereye ne zaman gideceğimizi desem ?

Yok o şekilde de söyleme hayatim onları da sonra cagirirz yada biz gideriz bende evde sıkılıyorum falan diyin direk istemiyorsun sen onları konumuna sokmayacaklarsa seni eşinle konuş ama bı tık yanlış anlayabilir diyorsan kardesini bidahakine cagiririz geç oldu fln yada sohbet muhabbet havamda değilm smdi başka zaman onunlada toplanirz gibisinden uydurun kv ye her biri geldiğinde kendini oraya gitme mecburiyetinde asla hissetme canın istiyorsa çağır git vs insanız hepimiz bazen canm laf söz istemiyor

Eşinizi siz tanıyorsunuz biz değil. Anlamasını beklerseniz işiniz zor. Bu şekilde olmasını istiyorum deyip geçeceksiniz. Kendi özel misafiriniz varken kayın aileyi çağırmak gereksiz. Kendi kendinize konuşacağınız olur veya olmasa bile yapışık ikiz gibi hayat çok sıkıcı.

Ben severim hep beraber oturur sohbetin de cayin da dibini görürüz gayet normal benim için akrabayla görüşme komşuyla görüşme arkadaşla görüşme ee duvarları mi izlicez . Sevmedigim yere kv ye ben gelmesem olur mu biliosun sevmiyorum diye açık açık söylüyorum o da ona göre yol yordam yapıyor bu sekilde çözüyoruz biz.

Bende severim tabi ama çalıştığımdan sanırım kısıtlı zamanımı bana sormadan doldurdukları için sinirleniyorum.

Evet eşim anlamıyor gelsinler ne varki 2 3 kişi fazla diyor. Gidelim ne güzel işte otururuz kalkarIz diyor. Ne yapıcağımı bilmiyorum.

Mecburiyetinde hissediyorum çünkü kesin gidicekmişiz gibi konuşuyor. Neden gelmedin diye hesap sorar. Herkesin içinde bayılıyor hava atmaya.

Bende severim tabi ama çalıştığımdan sanırım kısıtlı zamanımı bana sormadan doldurdukları için sinirleniyorum.
O mesafe önce sizin duruşunuza sonra eşinize bağlı herkes calisiyor kuzum bi tek siz değilsiniz tabi bazen kendinize göre işleriniz olabilir ama bunu tüm zamana sitem olarak yaymak problem .

O mesafe önce sizin duruşunuza sonra eşinize bağlı herkes calisiyor kuzum bi tek siz değilsiniz tabi bazen kendinize göre işleriniz olabilir ama bunu tüm zamana sitem olarak yaymak problem .
Ben genelde hep sitem ediyorum çünkü kayınvalidem kanarya izinli şunu yaparız şuraya gideriz hep birlikte diyor. İstiyorum ki gidelim mi yapalım mı işiniz varmı.

Ben genelde hep sitem ediyorum çünkü kayınvalidem kanarya izinli şunu yaparız şuraya gideriz hep birlikte diyor. İstiyorum ki gidelim mi yapalım mı işiniz varmı.
kanaryacim
bu söyle diyebilirsin,ben çalışıyorum bir haftasonu var ev işleri alışveriş temizlik
Ancak hakkindan geliyorum birazda dinlenmek evde vakit geçirmek istiyorum
Litfen kv cim benden habersiz plan yapma!!!

net ol sen.onlara değil onlar sana uysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…