Kayınvalideye gitme çağırma sıklığı

Msspare bak naptım az önce dün yemekleri indirdi herkese dedi ki birlikte yiyoruz zaten ama yemiyoruz izin vermiyorum. Aradı eşimi gelsenize yemekleri indirdim ya birlikte yicez diye dedi eşimde yiyesim yok benim kanaryada yemicek dedi bozuldu hemen. Kimse ona yicez gelicez demedi anlamıyorum ya. Sırf kendi kendine karar verdi diye gitmedim. İyi yapmışmıyım

Ben sana diyorum,cann benim
sen çalışan birisin alsam evde.kocanla otucan tv bakıcan dizine uzuncan bir.ozelin olucak yeni evlisin tadını cikarican

kv düşüncesiz,iyi yapmisin aynen tavrını yap
herles durması gereken yeri bilsin

Bi de diyorki ben size karışmıyorum yiyip çıkın yavrum. Ama en sonda bana laf soktuğunda evde yemekmi yapıyorsun sanki dedğinde bitti benim için. Şuan onu toparlamaya çalışıyor. İftarda nasıl olucak acaba mssparem ya düzenim bozulursa.

aaa evet ramazan geliyor..

bahaneler bulucan daha eşini yeni yola koydun bozma
kafam ağrıyor de oruc basima vurdu de
hiç kalkipta gelicek halim yok de bul birşeyler
hiç gitmem de deme eşini de üzme hafta da iki sefer gidiyorsan diğer günler evde ol

idare et ben gitmem dersen eşinde oruç haLıyle sıkıntı çıkarabilir

dengeyi koru kanaryam

Mesela izliyorum kayınvalidemi ben olsam bi tabak koyar veririm illa gelin birlikte yiyelim demem. Kesin iftarları yaparız birlikte dicek bende anne oğlunu aç koymuyorum ben evimde yemek oluyor derim. Ne bileyim benim annem kızım evinde yemek yoksa geçerken alsanda olur der yani kayınvalidem yemekbile bölmüyor yeriz birlikte diyor. Bende baş kaldırıyorum

gitmemeye calisirdim. bunun icin de planlar yapardim. acikogretim veya uzaktan egitimle uni falan okuyor musunuz? "ders calisiyorum" bahanesiyle gitmezdim ben olsam. arkadasimin eltisi 2011 den beri kpss calisiyorum bahanesi ile kayinvalidesine gitmiyor

Sevdim bunu güzelim haha bahanem var çalışıyorum izin günüm tek izin günüm ama anlamıyorlar.

Sevdim bunu güzelim haha bahanem var çalışıyorum izin günüm tek izin günüm ama anlamıyorlar.
benimkiler de baslarda cok darladilar. gel git gel git evlililigimn baslarinda protokol yemeklerimiz oluyordu hatta buralarda konu ustune konu actim. sonra hafta sonlari icin oncelerden planlar yaptim. su gun film gunumuz olsun su gun sahilde gecirelim vs diye. iyi geldi bu planlar. sonra benim yogun calisma tempom basladi zaten. simdi yasaklar da oldgu icin gitmiyoruz onlar da gelmiyorlar. kayinvalideler 20 dk uzaklikta oturuyorlar. ben yemek yapamiyorum aksamlari bazen. kayinvalideden esim yemek istiyor sizin madem 1 gun izniniz var. bahar temizligi, ramazan temizligi vs planlar yapip kayinvalideye soyleyin ki cagirmasin. pazar gunu kahvaltiya gelin diyorsa yarin dip kose temizlik yapicam veya ders calisicam tarzi bahaneler bulun. bir de pek guler yuzlu olmayin tepenize bindikce binerler.

Temizlik bahanesini sunuyorum yer çıkarsınız diyor bende iyi tamam diyor bazende hiç gitmiyorum. Elimde değil hep güleryüzlü insandım kullanıyorlar bunu. Pandemi var heryer yasak plan yapamıyorum

Temizlik bahanesini sunuyorum yer çıkarsınız diyor bende iyi tamam diyor bazende hiç gitmiyorum. Elimde değil hep güleryüzlü insandım kullanıyorlar bunu. Pandemi var heryer yasak plan yapamıyorum
temizlik yaparken is arasinda gelip burda yemek mi yiyecegim? deyiverin siz de.. diş gostermedikce olmuyor malesef. yumusak huylulugun yeri yok.

Aile apartmanında oturmuyorum kv farklı şehirde benim ama ben olsam her defasında gitmezdim bana geleni ağırlar ekstra görümce kv çağırmazdım herzaman değil müsait olduğumda olabilir ama pandemi var birinde corona çıksa hepiniz güme gideceksiniz ayrıca bu alışkanlık yapar sonra görevin gibi görerler kv koca kişisi bu sefer kabul etmezssen demezler müsait değil mecbur değil istemiyor derler en iyisi baştan alıştırma yeri gelince rahatsızım demesini de bil

Ben genelde hep sitem ediyorum çünkü kayınvalidem kanarya izinli şunu yaparız şuraya gideriz hep birlikte diyor. İstiyorum ki gidelim mi yapalım mı işiniz varmı.
O öyle dediğinde o gün beni ararsın o gün bi gelsin bakarız deyin kabullenmeyin hemen.
Yavaş yavaş çalıştığınızı işleyin beynine , birden söylerseniz kıskançlığı artabilir kadının o gün geldiğinde de yatak döşek yatın oluyorum sıtma tuttu her yanımı diye çıkmayın yataktan

Bunu eşime nasıl anlatıcam peki ? Eşimin annesi teyzesi akrabası geldiğinde kayınvalidemi kızını soruyorlar neden gelmediler diye çağırmadım diyemem ki. Bilmiyorum yani ben kendi akrabam geldiğinde zaten çağırmayı düşünmüyorum çağırmam da ama onların akrabası geldiğinde ? Aile yapıları öyle sürekli birbirlerini soruyorlar ayrılmıyorlar. Eşimede neden çağırmadın abi beni diye baskı yapıyorlar. Eşime bunu nasıl anlatabilirim ?

Mesela dünde yaptığı yemekleri aşağı indirdi (misafir vardı bende) yarın birlikte yiyorız zaten dedi milletin içinde indireyim yeriz dedi sormadan etmeden. Akşam aradı diyorki gelsenize neden gelmiyorsunız yemek indirdim ya yicez diye dedi eşime ama inmedik yiyesimiz yok dedik. Bana kesin dicek gelmediniz diye. “ anne sen kendin yeriz dedin ben demedim ki bizim işimiz belli olmuyor “ desem saygısızlıklık olurmu ?

Misafirin içinde bir şey diyememissiniz demeyin de zaten , ama arar niye inmediniz derse kendin yeriz dedin ben demedim ki demek yerine yorgundum evde vakit geçirmek istedim ben bir şeyler hazırladım yedim dersiniz . Ufaktan kulağına suyu kaçırmaya başlayın ki kavga çıkacaksa o başlatsın o dert yansın o şikayet etsinki siz kendinizi hakli olduğunuz yerden ifade edip işi kendi istediğiniz hale evirin çevirin. Eşinizin bile haberi olmasın ki size hak vermek zorunda kalsın dinsizin hakkından imansız gelir

Hahahahah bunu az önce farklı şehirde bulunan kaynanama yaptım bayramda gel torunla dedi ders çalışmam lazım ders olmasa ah ah ne güzel olurdu gelirdim yine dedim hayallerini yıktım ama napalim o da çocuğa ben bakarım sen ders çalışırsın diye yalan söylemişti zamanında ben yememistim tabi o numarayı hatta eşimle birbirimize bakıp gülmüştük biliyor annesinin lafta olduğunu elini versen kolunu alamazsın çünkü naparsan yap sen o kadından çıkmadın öz evladı değilsin bu gerçeği er ya da geç en iyisi bile olsa yüzüne bir gün çarpar.

Benimki çabuk pes etti çagırmıyor artık

Çok haklısınız evet öyle söylemiyim sonra ben haksız sorun çıkartan istemeyen olurum

Evet benimki kızım kızım derdi ilk durumda gelinsin sen yemek yapcan tabi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…