kayınvalideye gitme sıklığı

arkadaşlar burda okadar kayınvalidesinden dert yakınan varkı.merak ediyorum.kayınvalidesine yakın oturupda eşinizin kayınvalidenıze gitme sıklığı nedir acaba?
Ben cok yakınım haftada 1 gunumuz var belirli .

ben de yakınım. haftasonu bir gün görüşüyoruz mutlaka, bazen haftaiçi çaya gelirler.

Biz de çok yakınız.
Hafta da 1-2 kere gidiyoruz veya geliyorlar.
Akşam yemeği de olabiliyor, yemek sonrası çay da olabiliyor.
Daha sık görüşmek istiyorlar ama ben mesafeyi bu şekilde koruduğuma inanıyorum. Yani daha sık görüşsek bu sefer o şekilde alışacağız ve her zaman o sıklıkta görüşmek gerecek. Siz kendiniz ayarlayın ne zaman görüşeceğinizi karşı tarafa bırakmayın yani gidilmesi gerekiyorsa siz söyleyin zaten zamanla düzene girer.

Yalnız şimdi farkettim de ilk zamanlar hafta 2-3 kere görüşüyorduk. Demek ki zamanla azalıyor. Ben çalışmıyorum tabi, çalışmaya başlasam belki daha da azalır fakat şuan bu görüşme sıklığından memmunum.

Alt ust oyuruyoruz 5 yilim bitti,2 aydir hic cikmiyorum onlarda gelemiyo,konusmuyorum gorusmuyorum,apt da karsilasirsam merhaba o kadar!!

Kvdemler merkezde,biz ilçesindeyiz. Yarım saat-40 dkk mesafe var aramızda. 3-4 haftada bir gidiyoruz. Tabi bazen 2 hafta üst üste gittiğimizde oluyor istisna olark. Kaynım gelıyor memlekete,onun için gidiyorz. Ama sıkta gitsek,seyrekte gitsek,daha gitmeden 3 haftabile olsa gitmemize 'off 3 hafta sonra gtcez,1 hafta geçti kaldı 2 hafta,ay bu hafta gidiyoruzz offff ' aynen böyleyimmmm. Paranoya bağladm :( :@@

ya inanmıyorum.bizdede var o muhabbet.otele gitsek akrabalarına ailesine söylemeye neredeyse utanıyor.bir şey alsak fiyatını söleme boşver diyor.ben buna anlam veemıyordum bir türlü üzerindede durmadım hiç.ama gerçekten bunlarınki sevgi deil bağımlılık.hafta sonu olur yada akşam olur anası hemen arar napıyorsunuz diye.bi yere gideriz defalarca arar.kendini saydırmakmı istiyo unutturmamak ıstıyor anlamadım.

Canim o laf olmasin diyedir. Biz de mesela annemin ailesine hic biseyden bahsetmeyiz. Annem bizi de oyle yetistirdi kimin ne yorum yapacagi ne hadsizlik yapacagi belli olmaz. Ben bunda bi kotuluk gormedim bence her seyi soylemesi garip. Mesela yengemin de bi sekilde yurtdisina gittigini ogrendik annemle. Sulaleden kimsenin haberi yok biz ortak tanidiktan duyduk. Ama cok takdir ettik soylememelernim bi ton yorum yaparlar ne gerek var. Biz yengemn kocasinin ailesiyz buna ragmen oyle dusunduk. Buna takilmayn bence o yuzden bakis acisi.

Bu arada ben evliyken benim ex de surei annesine gidiyodu bagimlilik halindeydi.

arkadaşlar burda okadar kayınvalidesinden dert yakınan varkı.merak ediyorum.kayınvalidesine yakın oturupda eşinizin kayınvalidenıze gitme sıklığı nedir acaba?
Bizde yakın oturuyoz ama hiç gitmiyoruz eşim o mahlukatı reddettiği için:) bence fazla gitme baştan alıştırma. Yoksa her tatil gününde gelmeni isterler aile hayatın kalmaz

ya ben bunu bir türlü sindiremiyorum.onlara okadar normal geliyorki bu hayat.ama ben bir türlü alışamadım.bir türlü aklını tam olarak bize veremıyor.hep aklı anasında babasında.yanı başımıza buyruk hiç birşey yapamıyoruz.anne babanın istek ve ihtiaçları hep en önde.ya artık geçen gece çıldırdım.nedemek ya.evde misafir varken annemi bırakıp geliyim nedemek.hemde 2 sokak ötededeki bir yere.hemde bırakabilecek bir sürü kişi varken.ya benmi çok abartıyorum.ama sindiremiyorum.madem anası bukadar kıymetli neden evledni.benim gunahım ne.bende anamı babmı özlüyorum.ama asla annem babam için ailemi bırakıp gitmiyorum.ya okadar normalleştiki onun benı bırakıp bırakıp gitmesi.bıktım artık
Canım ana kuzusuyla yaşanmaz ya hayatta herşeyin bir tahammül sınırı vardır ama anneci bir erkeğin çekici hiçbir yanı yoktur

bizim okadar dengesizki.ben çocuktan dolayı çok evden çıkamıyorum.ama eşim özllikle hafta sonu mutlaka birkaçkere gide.zaten kayınvalidem çocuğa bakmak için bize geliyor.hafta içi hep görüyorum.ama eşim her fırsatta kısa sürelide olsa gidiyor ailesine.yok şu iş var yok bu iş var.yok şuna gidilcek eşim arabayla annesi gili bırakmaya gide.en son geçen zıvanadan çıktım.bizmkiler şehir dışından zıyarete geldiler.eşim herzamankı gbi anasını aradı akşam.sankı çok uzağız.onlarda mahrumiyet bölgesinde muhtaçlar.neyse eşimin kv dem kendi evinden 2 sokak ötede bir akrabasının evinde.saat akşam 9 falan.yani annesinin yüriyerek evine varması 5 dk.gittiği yerde akrabası yanı evde onu evine bırakbilecek çok insan var.annesine diyorki anne ben gelip seni evine bırakıyım.yuh artık dedim.evde benım annem babam var zıyaretimze gelmiş.sen nereye gidiyorsun.hemde çok saçma bi sebep için.bazem kendimi enayı gibi hissediyorum.onun ailesi tatlıda benımkı acımı.napcam bilmiyorum artık.pisikolojim iyice bozuldu.
Esin abartmis..sinirlenmekte sonuna kadar haklisin.Madem senin anne babana saygi yok sen de ona gore davran ama sunu soylemeden gecemicem eger su hayatta yaptığım hatalara bakarsam en buyugu kv nin yakininda oturmak diyebilirim cok pismanim cok..

biz çok yakın oturmuyoruz, araçla yarım saatlik bir mesafedeyiz. 2-3 haftada bir gidiyoruz. nadiren eşim tek de gidebiliyor, abileriyle ps4 turnuvası falan yapıyorlar :D memnunum ben bu düzenden.

saydırmak değil unutturmamak.evlendik evlendiğimiz günün sabahı eşim oraya gitmek istedi ok dedim. gittiğimizde evde annesi tekti.ikisi bi odaya gittiler eşimin önce ağlama anne falan demelerini duydum epey bi bekledim sonra çıktılar odadan bi baktım ki eşimin de gözleri kıpkırmızı sonra eve döndük eşim mutfağa geçti hala ağlıyor.şok olmuştum şehrinden ailesinden uzakta olan benken ağlayan onlardı....o gün babamı göremedim akşam yine gidelim dedi ona da ok dedim ve ondan sonra heemen hemen her akşam gider olduk..başta taviz verdim evliliğimin içine ettiler...ama içim o kadar rahat ki kapıma geleceğini adım gibi biliyorum.ben senden boşanmam diyor zaten ama onun mutlu olması yetmiyor devam etmemiz için benim de mutlu olmam lazım....biz nişanlandık eşim başladı : yok çevremdekiler sen artık evlendiğinde buralara gelmezsin aileni bırakırsın bak yazıyoruz buraya eşinle hyat sürer aileni aramazsın diyorlar bana gideriz dimi falan diye ağız yoklamaya başladı,,,,sonra anladım ki onu çevresindekiler değil annesi söylüyordu...sürekli beynini yıkamış ki onları bırakmasın diye.sonra da işte en ufak söylemlerimde eşim suçluyordu beni sen ailemi sitemiyorsun sevmiyorsun diye ki söylediğimde biz yeni evliyiz her akşam uğramak zorunda mıyız tarzı şeylerdi. ama nitekim beklediği yanlışı ben ailesine değil ailesi bana yaptı ama ona rağmen hala evet sana terbiyesizlik yaptılar ben de seni savunamadım diyip konuyu kapatıor hatta kabul etsem beni ayaklarına götürecek...bu tarzlardan koca falan olmaz..olsa da bunca yaşanmışlıktan sonra bu evlilik iflah olmaz..
bunun adı gelinle sidik yarıştırmak
oğluşu sizi değil de anacığını dinliyor , siz isteseniz de istemeseniz de tıpış tıpış oraya gidiliyor
kendini saydırıyor başka hiç birşey değil
eğer kendi kızları varsa bundan bin beteri kendi kızlarının başına gelsin onda görsünler
eğer kızları yoksa allah belalarını versin böyle masum kızların başını yaktıkları için

5 yillik evliyim evlendigim gunden beri kv kp le anlasamadik,kv surekli oglunu kiskandi ben ne aldiysam aynini alip evine koydu,surekli onlara gidiyim is yapiyim misafir gelince, kv otursun ben hizmet ediyim istedi,annemlere gittigime karisti,aptal aptal ornekler vererek benim gozumu korkutmak istedi vs.surekli laf soktu.
esimden kaynakli cocugumuz olmadi bu arada tup bebekle hamile kaldim ikizlere tek basina kaldim hic yardim etmedi yazligina gitti,oglu cok zor durumdayiz hic bisiy yiyemiyoruz icemiyoruz dedi(ikiz oldugu icin cok mide bulantisi kusma yasadim)
dusuk tehlikem vardi gelmedi oglunada demiski bende cocuk yaptim buyuttum banada kimse bakmadi demis,ona kimse gel bak demedi bu arada.
Neyse 6 .ayima girdigimide erken dogum yaptim ve kaybettim bebeklerimi,geldiler 5 gun kaldilar guya benim evimde kahvaltiyi ben hazirladim yemegi ben yaptim,hmn tv acmalar gulmeler benim icim yaniyoken onlarin umrunda degildim
Gittiler yazliklarina 10 gun gecti ariyipta nasil oldun demediler,kv gorumce kp hic biri.surekli kocasini doldurup oglunun ustune saldilar,Allahtan esim benim yanimda herseyi giruyo sen bosver biz yolumuza bakalim diyor.

Ben her hafta giderim, hafta içi de bir durum olursa gidiyoruz.
Ne sık görüşüp kendini bunaltcan, ne de az görüşüp özletcen

Adabilge hayatlarımiz bu kadar mı benzer benim eşimde ailesine çok düşkün 1.5 yıl oldu hiç bi değişiklik yok hepsini allaha havale ettim 2 gorumcem var nişanlandığımı günden beri herşeyim karıştılar aşırı kıskançlık var.KV ile KP ayrılar.evlendik 1 ay geçmedi kayinpederim bize geldi.evimizin anahtarini cektirmis bize sormadan eşimde bir gün calisiyo bir gün evde çok sıkılıyorumdum yanında rahat edemiyordum.eşimde rahatsızlık bu durumdan.ablasını aradı daha yeni olduğumuzu cagirmasini söyledi.ablalari da istemiyor babalarını. Sonra ne demişlerse kayinpederim biz uyurken eve girmiş bavulunu toplayip anahtari da salonun ortasına atıp gitmis.sonra 3 ay geçti aradan gorumcelerim kaynanam ananesi 1 ay bizde kaldılar.memlekete gidincede babalarına bakmadıgimi söylemişler .babalarıda babamı aradı saygısızlık ettiğimi söyledi. Sonra aradım gorumcemi KV mi acmadilar teli.diğer gorumcem açtı o da numaramı silmiş tanımadığı için açtı .nie böyle yaptıklarını sordum sen kimsin bana hesap soramazsin dedi.eşimé soyledim o da haklı soramazsin senden büyük dedi.yapılan haksızlıği gördüğü halde.hastalandilar su bile icemeyecek hala geldiler nasil baktigimi biliyo.ama onun felsefesi yüzüne tukurseler bile yarabbi şükür diyecen.sonra memlekete gittik yazın barisalim kırgınlık olmasın dye.ama gittiğimiz günden beri gorumcelerimin dilinden boşanmak düşmedi.eşim her şeyin farkında kızıyor ama hiç bişey demiyor sessiz kalıyordu. Sonra bi sabah eşim tuvaletin anahtar deliğinı kapatmış küçük yeğenleri var.delikten bakıyorlar oyun yapiyolar.eşimde kapatmış deliği. kahvaltı yaptık odada oturuyoruz eşimle gorumcem bir hışımla girdi içeri deliği kim kapattı dedi eşimde ben değince bağırdı çağırdı yok bu evde sapıkmi var enistesinden zoruna gitmiş. Çingene gibi diğer gorumcem kaynanam hepsi üstüne geldiler.bende eşimi koruyunca susturdular benim doldurduğunu söylediler. Sözde eşim beni kocasından kiskaniyor deliği kapatıyor.. Fesatliga bakarmisiniz. Bende esi yanlis anladi dye gittim yanina ozur diledim adam elinde kumanda uzatmis ayaklari yuzume bos bos bakip onune dõndu.millet birbirine girdi adamin umrunda degil.Eşimi ağlatıp beni de kovdular evden kovdular .babasına gittik .o da KV ile onu ayıranin kızları olduğunu söyledi. Sonuç olarak memleketten döndük annesi ablalari konusmuyor eşimle .sonra eşim barışmak için tekrar memlekete gitti orda beni kötülemleri. Ayrıl dye eşim aradı ailemle iyi geçin yoksa boşanmak için dönecem dye.işyerinde kriz geçirdim sinirden eve geldim kendime zarar verdim.halbuki öyle insanlar için tirnagimi kirmaya bile deymezdi.ailemi aradım Son bi kez seslerini duymak için onlarda eşimi aramislar .komşuya haber vermiş kapıyı kırıp hastaneye kaldırdılar. Ertesi gün babası geldi.demedigini bırakmadı onun yanında beni hirpaladi esimse yerinden kımıldamakta sadece sakin ol dedi.sonraki gün annemler geldi kp onları beni kovdu eşim her zaman ki gibi ailesinin yanında oldu onları savundu .KV KP ablalari ne derse o.ailemle gorusemezmisim hastalık olursa gidemezmisim.cenazelerine gidebilirmisim her ay telefon dokümanım babasına gonderilecekmis arada da baskın yapacakmis benim ailemden biri olursa kovacakmis .daha neler neler attığı tehdit mesajları .KV demin köpek köpekler bile istenmedigi yerde durmaz bunun gibi bi sürü hakaret.ablalariyla görüşüyordu.ameliyat olmuş estetik ameliyatı fotoğraflarını göndermiş kendini acindiriyo.barismislar onca yaptıklarına iğrenç iftiralarini rağmen bundan dolayı tartıştık ne dedilerse onlarla bir olmuş bana karşı şimdi. Bende boşanmak istediğimi söyledim işten geldim bugün yüzüne bile bakmadım odaya geçtim konuşalım dedi.ailesinden kopamayacagini iyi kötü ailem o benim altan alacaz.bu yüzden boşanmaya lim dedi bende boşanmak istediğimi söyledim tamam dedi dilekçe örneğini getirdi imzasını atmış anlaşmalı bosanalim diyor 1 ayda sonuclanirmis.kal sonuçlanincaya kadar dedi.yarın gideceğimi söyledim. Isi de bırakacağım. Ne yapmalıyım sizce yardım edin simi ayrı odalarda yatıyorum dün gece 5 te yattım 7 de ise gittim sabah à kadar ağlamaktan mahvoldum.ne yapmalıyım sizce

Back
X