kayınvalideye gitme sıklığı

Adabilge hayatlarımiz bu kadar mı benzer benim eşimde ailesine çok düşkün 1.5 yıl oldu hiç bi değişiklik yok hepsini allaha havale ettim 2 gorumcem var nişanlandığımı günden beri herşeyim karıştılar aşırı kıskançlık var.KV ile KP ayrılar.evlendik 1 ay geçmedi kayinpederim bize geldi.evimizin anahtarini cektirmis bize sormadan eşimde bir gün calisiyo bir gün evde çok sıkılıyorumdum yanında rahat edemiyordum.eşimde rahatsızlık bu durumdan.ablasını aradı daha yeni olduğumuzu cagirmasini söyledi.ablalari da istemiyor babalarını. Sonra ne demişlerse kayinpederim biz uyurken eve girmiş bavulunu toplayip anahtari da salonun ortasına atıp gitmis.sonra 3 ay geçti aradan gorumcelerim kaynanam ananesi 1 ay bizde kaldılar.memlekete gidincede babalarına bakmadıgimi söylemişler .babalarıda babamı aradı saygısızlık ettiğimi söyledi. Sonra aradım gorumcemi KV mi acmadilar teli.diğer gorumcem açtı o da numaramı silmiş tanımadığı için açtı .nie böyle yaptıklarını sordum sen kimsin bana hesap soramazsin dedi.eşimé soyledim o da haklı soramazsin senden büyük dedi.yapılan haksızlıği gördüğü halde.hastalandilar su bile icemeyecek hala geldiler nasil baktigimi biliyo.ama onun felsefesi yüzüne tukurseler bile yarabbi şükür diyecen.sonra memlekete gittik yazın barisalim kırgınlık olmasın dye.ama gittiğimiz günden beri gorumcelerimin dilinden boşanmak düşmedi.eşim her şeyin farkında kızıyor ama hiç bişey demiyor sessiz kalıyordu. Sonra bi sabah eşim tuvaletin anahtar deliğinı kapatmış küçük yeğenleri var.delikten bakıyorlar oyun yapiyolar.eşimde kapatmış deliği. kahvaltı yaptık odada oturuyoruz eşimle gorumcem bir hışımla girdi içeri deliği kim kapattı dedi eşimde ben değince bağırdı çağırdı yok bu evde sapıkmi var enistesinden zoruna gitmiş. Çingene gibi diğer gorumcem kaynanam hepsi üstüne geldiler.bende eşimi koruyunca susturdular benim doldurduğunu söylediler. Sözde eşim beni kocasından kiskaniyor deliği kapatıyor.. Fesatliga bakarmisiniz. Bende esi yanlis anladi dye gittim yanina ozur diledim adam elinde kumanda uzatmis ayaklari yuzume bos bos bakip onune dõndu.millet birbirine girdi adamin umrunda degil.Eşimi ağlatıp beni de kovdular evden kovdular .babasına gittik .o da KV ile onu ayıranin kızları olduğunu söyledi. Sonuç olarak memleketten döndük annesi ablalari konusmuyor eşimle .sonra eşim barışmak için tekrar memlekete gitti orda beni kötülemleri. Ayrıl dye eşim aradı ailemle iyi geçin yoksa boşanmak için dönecem dye.işyerinde kriz geçirdim sinirden eve geldim kendime zarar verdim.halbuki öyle insanlar için tirnagimi kirmaya bile deymezdi.ailemi aradım Son bi kez seslerini duymak için onlarda eşimi aramislar .komşuya haber vermiş kapıyı kırıp hastaneye kaldırdılar. Ertesi gün babası geldi.demedigini bırakmadı onun yanında beni hirpaladi esimse yerinden kımıldamakta sadece sakin ol dedi.sonraki gün annemler geldi kp onları beni kovdu eşim her zaman ki gibi ailesinin yanında oldu onları savundu .KV KP ablalari ne derse o.ailemle gorusemezmisim hastalık olursa gidemezmisim.cenazelerine gidebilirmisim her ay telefon dokümanım babasına gonderilecekmis arada da baskın yapacakmis benim ailemden biri olursa kovacakmis .daha neler neler attığı tehdit mesajları .KV demin köpek köpekler bile istenmedigi yerde durmaz bunun gibi bi sürü hakaret.ablalariyla görüşüyordu.ameliyat olmuş estetik ameliyatı fotoğraflarını göndermiş kendini acindiriyo.barismislar onca yaptıklarına iğrenç iftiralarini rağmen bundan dolayı tartıştık ne dedilerse onlarla bir olmuş bana karşı şimdi. Bende boşanmak istediğimi
söyledim işten geldim bugün yüzüne bile bakmadım odaya geçtim konuşalım dedi.ailesinden kopamayacagini iyi kötü ailem o benim altan alacaz.bu yüzden boşanmaya lim dedi bende boşanmak istediğimi söyledim tamam dedi dilekçe örneğini getirdi imzasını atmış anlaşmalı bosanalim diyor 1 ayda sonuclanirmis.kal sonuçlanincaya kadar dedi.yarın gideceğimi söyledim. Isi de bırakacağım. Ne yapmalıyım sizce yardım edin simi ayrı odalarda yatıyorum dün gece 5 te yattım 7 de ise gittim sabah à kadar ağlamaktan mahvoldum.ne yapmalıyım sizce

Allah yardim etsin cnm,bundan aile olmaz sana Allahlarindan bulurlar merak etme.

Özünde iyi bir insan ama ipleri ailesinin elinde .bir ömür boyu onların emirleriyle geçiremem.onlar çocuk istemiyorlar dye çocuk bile yapmiyor ben çok istediğim halde.senin cocugunda sevilmez diyolar.kafam çok karışık ya bütün gemileri yakıp gidecem.ya da ömür boyu bunları çekecem.Son gecem ya ise gidecem yarın hiç bişey olmamış gibi.yada işten çıkisimi verip ordan anneme gidip boşanma gününü bekleyeceğim

Ayril canim daha gebcsin bir omur boyu bunlarimi cekicen,senin arkanda durmuyosa o kocayi bosa,gitsin ailesinin yanina cok pisman olucak ama is isden gecicek.

Ders vermek istiyorum kahretsin ki seviyorum da pişman olmaktan korkuyorum. Ailesinin istediği de bu onların istediğini yapmiyim diyorum.sabretmek babası benim evimden beni ailemi kovdu o zaman bile bırakıp gitmedim.sabrettim ama değişen bişey yok bir buçuk yılda yaşlandım sanki tadım tuzum kalmadı.

Ders vermek istiyorum kahretsin ki seviyorum da pişman olmaktan korkuyorum. Ailesinin istediği de bu onların istediğini yapmiyim diyorum.sabretmek babası benim evimden beni ailemi kovdu o zaman bile bırakıp gitmedim.sabrettim ama değişen bişey yok bir buçuk yılda yaşlandım sanki tadım tuzum kalmadı.

Seni anliyorum ama ,esin seni belliki hic sevmiyo deger vermiyo,o ne bicim aile ya evden kovmakta ne demek ayiptir gunahtir,Allahim layiklarini versin,istersen ayrilma bu sekilde kabullen ve yasamaya devam et ama ilerde cocukda olur bu seferde hic ayrilamazsin iyi dusun herseyi.

Adabilge hayatlarımiz bu kadar mı benzer benim eşimde ailesine çok düşkün 1.5 yıl oldu hiç bi değişiklik yok hepsini allaha havale ettim 2 gorumcem var nişanlandığımı günden beri herşeyim karıştılar aşırı kıskançlık var.KV ile KP ayrılar.evlendik 1 ay geçmedi kayinpederim bize geldi.evimizin anahtarini cektirmis bize sormadan eşimde bir gün calisiyo bir gün evde çok sıkılıyorumdum yanında rahat edemiyordum.eşimde rahatsızlık bu durumdan.ablasını aradı daha yeni olduğumuzu cagirmasini söyledi.ablalari da istemiyor babalarını. Sonra ne demişlerse kayinpederim biz uyurken eve girmiş bavulunu toplayip anahtari da salonun ortasına atıp gitmis.sonra 3 ay geçti aradan gorumcelerim kaynanam ananesi 1 ay bizde kaldılar.memlekete gidincede babalarına bakmadıgimi söylemişler .babalarıda babamı aradı saygısızlık ettiğimi söyledi. Sonra aradım gorumcemi KV mi acmadilar teli.diğer gorumcem açtı o da numaramı silmiş tanımadığı için açtı .nie böyle yaptıklarını sordum sen kimsin bana hesap soramazsin dedi.eşimé soyledim o da haklı soramazsin senden büyük dedi.yapılan haksızlıği gördüğü halde.hastalandilar su bile icemeyecek hala geldiler nasil baktigimi biliyo.ama onun felsefesi yüzüne tukurseler bile yarabbi şükür diyecen.sonra memlekete gittik yazın barisalim kırgınlık olmasın dye.ama gittiğimiz günden beri gorumcelerimin dilinden boşanmak düşmedi.eşim her şeyin farkında kızıyor ama hiç bişey demiyor sessiz kalıyordu. Sonra bi sabah eşim tuvaletin anahtar deliğinı kapatmış küçük yeğenleri var.delikten bakıyorlar oyun yapiyolar.eşimde kapatmış deliği. kahvaltı yaptık odada oturuyoruz eşimle gorumcem bir hışımla girdi içeri deliği kim kapattı dedi eşimde ben değince bağırdı çağırdı yok bu evde sapıkmi var enistesinden zoruna gitmiş. Çingene gibi diğer gorumcem kaynanam hepsi üstüne geldiler.bende eşimi koruyunca susturdular benim doldurduğunu söylediler. Sözde eşim beni kocasından kiskaniyor deliği kapatıyor.. Fesatliga bakarmisiniz. Bende esi yanlis anladi dye gittim yanina ozur diledim adam elinde kumanda uzatmis ayaklari yuzume bos bos bakip onune dõndu.millet birbirine girdi adamin umrunda degil.Eşimi ağlatıp beni de kovdular evden kovdular .babasına gittik .o da KV ile onu ayıranin kızları olduğunu söyledi. Sonuç olarak memleketten döndük annesi ablalari konusmuyor eşimle .sonra eşim barışmak için tekrar memlekete gitti orda beni kötülemleri. Ayrıl dye eşim aradı ailemle iyi geçin yoksa boşanmak için dönecem dye.işyerinde kriz geçirdim sinirden eve geldim kendime zarar verdim.halbuki öyle insanlar için tirnagimi kirmaya bile deymezdi.ailemi aradım Son bi kez seslerini duymak için onlarda eşimi aramislar .komşuya haber vermiş kapıyı kırıp hastaneye kaldırdılar. Ertesi gün babası geldi.demedigini bırakmadı onun yanında beni hirpaladi esimse yerinden kımıldamakta sadece sakin ol dedi.sonraki gün annemler geldi kp onları beni kovdu eşim her zaman ki gibi ailesinin yanında oldu onları savundu .KV KP ablalari ne derse o.ailemle gorusemezmisim hastalık olursa gidemezmisim.cenazelerine gidebilirmisim her ay telefon dokümanım babasına gonderilecekmis arada da baskın yapacakmis benim ailemden biri olursa kovacakmis .daha neler neler attığı tehdit mesajları .KV demin köpek köpekler bile istenmedigi yerde durmaz bunun gibi bi sürü hakaret.ablalariyla görüşüyordu.ameliyat olmuş estetik ameliyatı fotoğraflarını göndermiş kendini acindiriyo.barismislar onca yaptıklarına iğrenç iftiralarini rağmen bundan dolayı tartıştık ne dedilerse onlarla bir olmuş bana karşı şimdi. Bende boşanmak istediğimi söyledim işten geldim bugün yüzüne bile bakmadım odaya geçtim konuşalım dedi.ailesinden kopamayacagini iyi kötü ailem o benim altan alacaz.bu yüzden boşanmaya lim dedi bende boşanmak istediğimi söyledim tamam dedi dilekçe örneğini getirdi imzasını atmış anlaşmalı bosanalim diyor 1 ayda sonuclanirmis.kal sonuçlanincaya kadar dedi.yarın gideceğimi söyledim. Isi de bırakacağım. Ne yapmalıyım sizce yardım edin simi ayrı odalarda yatıyorum dün gece 5 te yattım 7 de ise gittim sabah à kadar ağlamaktan mahvoldum.ne yapmalıyım sizce
Bu kocaları bu aileleri çok arıyo musunuz?

[QUOTkesim sidans, post: 43997897, member: 718395"]Adabilge hayatlarımiz bu kadar mı benzer benim eşimde ailesine çok düşkün 1.5 yıl oldu hiç bi değişiklik yok hepsini allaha havale ettim 2 gorumcem var nişanlandığımı günden beri herşeyim karıştılar aşırı kıskançlık var.KV ile KP ayrılar.evlendik 1 ay geçmedi kayinpederim bize geldi.evimizin anahtarini cektirmis bize sormadan eşimde bir gün calisiyo bir gün evde çok sıkılıyorumdum yanında rahat edemiyordum.eşimde rahatsızlık bu durumdan.ablasını aradı daha yeni olduğumuzu cagirmasini söyledi.ablalari da istemiyor babalarını. Sonra ne demişlerse kayinpederim biz uyurken eve girmiş bavulunu toplayip anahtari da salonun ortasına atıp gitmis.sonra 3 ay geçti aradan gorumcelerim kaynanam ananesi 1 ay bizde kaldılar.memlekete gidincede babalarına bakmadıgimi söylemişler .babalarıda babamı aradı saygısızlık ettiğimi söyledi. Sonra aradım gorumcemi KV mi acmadilar teli.diğer gorumcem açtı o da numaramı silmiş tanımadığı için açtı .nie böyle yaptıklarını sordum sen kimsin bana hesap soramazsin dedi.eşimé soyledim o da haklı soramazsin senden büyük dedi.yapılan haksızlıği gördüğü halde.hastalandilar su bile icemeyecek hala geldiler nasil baktigimi biliyo.ama onun felsefesi yüzüne tukurseler bile yarabbi şükür diyecen.sonra memlekete gittik yazın barisalim kırgınlık olmasın dye.ama gittiğimiz günden beri gorumcelerimin dilinden boşanmak düşmedi.eşim her şeyin farkında kızıyor ama hiç bişey demiyor sessiz kalıyordu. Sonra bi sabah eşim tuvaletin anahtar deliğinı kapatmış küçük yeğenleri var.delikten bakıyorlar oyun yapiyolar.eşimde kapatmış deliği. kahvaltı yaptık odada oturuyoruz eşimle gorumcem bir hışımla girdi içeri deliği kim kapattı dedi eşimde ben değince bağırdı çağırdı yok bu evde sapıkmi var enistesinden zoruna gitmiş. Çingene gibi diğer gorumcem kaynanam hepsi üstüne geldiler.bende eşimi koruyunca susturdular benim doldurduğunu söylediler. Sözde eşim beni kocasından kiskaniyor deliği kapatıyor.. Fesatliga bakarmisiniz. Bende esi yanlis anladi dye gittim yanina ozur diledim adam elinde kumanda uzatmis ayaklari yuzume bos bos bakip onune dõndu.millet birbirine girdi adamin umrunda degil.Eşimi ağlatıp beni de kovdular evden kovdular .babasına gittik .o da KV ile onu ayıranin kızları olduğunu söyledi. Sonuç olarak memleketten döndük annesi ablalari konusmuyor eşimle .sonra eşim barışmak için tekrar memlekete gitti orda beni kötülemleri. Ayrıl dye eşim aradı ailemle iyi geçin yoksa boşanmak için dönecem dye.işyerinde kriz geçirdim sinirden eve geldim kendime zarar verdim.halbuki öyle insanlar için tirnagimi kirmaya bile deymezdi.ailemi aradım Son bi kez seslerini duymak için onlarda eşimi aramislar .komşuya haber vermiş kapıyı kırıp hastaneye kaldırdılar. Ertesi gün babası geldi.demedigini bırakmadı onun yanında beni hirpaladi esimse yerinden kımıldamakta sadece sakin ol dedi.sonraki gün annemler geldi kp onları beni kovdu eşim her zaman ki gibi ailesinin yanında oldu onları savundu .KV KP ablalari ne derse o.ailemle gorusemezmisim hastalık olursa gidemezmisim.cenazelerine gidebilirmisim her ay telefon dokümanım babasına gonderilecekmis arada da baskın yapacakmis benim ailemden biri olursa kovacakmis .daha neler neler attığı tehdit mesajları .KV demin köpek köpekler bile istenmedigi yerde durmaz bunun gibi bi sürü hakaret.ablalariyla görüşüyordu.ameliyat olmuş estetik ameliyatı fotoğraflarını göndermiş kendini acindiriyo.barismislar onca yaptıklarına iğrenç iftiralarini rağmen bundan dolayı tartıştık ne dedilerse onlarla bir olmuş bana karşı şimdi. Bende boşanmak istediğimi söyledim işten geldim bugün yüzüne bile bakmadım odaya geçtim konuşalım dedi.ailesinden kopamayacagini iyi kötü ailem o benim altan alacaz.bu yüzden boşanmaya lim dedi bende boşanmak istediğimi söyledim tamam dedi dilekçe örneğini getirdi imzasını atmış anlaşmalı bosanalim diyor 1 ayda sonuclanirmis.kal sonuçlanincaya kadar dedi.yarın gideceğimi söyledim. Isi de bırakacağım. Ne yapmalıyım sizce yardım edin simi ayrı odalarda yatıyorum dün gece 5 te yattım 7 de ise gittim sabah à kadar ağlamaktan mahvoldum.ne yapmalıyım sizce[/QUOTE]
hadi kardesim kendini ezdirdin de; ne diye aileni ezdiriyorsun. onlar kim ki senin aileni evden kovuyor, hadi kovdu ailenle sen neden gitmedin? senin yerinde olsam o koca musvettesine " ben çol çocuk yok yeni koca bulurum mutlu da olurum,sen o karaktersiz ailenle çooook kadından bosanirsin" derim. yeni hayatına başla tohumla mi saymislar eline.

"Karasidans, post: 43998054, member: 718395"]Özünde iyi bir insan ama ipleri ailesinin elinde .bir ömür boyu onların emirleriyle geçiremem.onlar çocuk istemiyorlar dye çocuk bile yapmiyor ben çok istediğim halde.senin cocugunda sevilmez diyolar.kafam çok karışık ya bütün gemileri yakıp gidecem.ya da ömür boyu bunları çekecem.Son gecem ya ise gidecem yarın hiç bişey olmamış gibi.yada işten çıkisimi verip ordan anneme gidip boşanma gününü bekleyeceğim[/QUOTE]
vallahi özünde iyi biri değil, ailesine iyi biri. el iyisi. durduğun kabahat

o kadar sinirlendim ki anlatamam. sizde ne sabır varmış, sabır taşı catlardi karşınızda. okudum ben delirdim resmen. Bu evlilik olamaz. çocuğa bile onlar karar veriyormus.siz hiç aile olamamissiniz. yazık o kadına karaktersiz çocuk yetistirmis.

İlk evlendiğimizde hergün gel yemeği bizde yiyin dediler
Gözlerim büyüdü, ben hergün iş çıkışı anneme bile gitmem. Size gelene kadar geçecek süre içinde yemek yapar yeriz dedim
Afalladılar, babamda ordaydı güldü
Yani açık sözlüyüm kem küm yeni gelinim tamam hergün gelelim demem, saçma bi teklifti evlerimizde yakın değildi

Her hafta sonu gitmemize rağmen eşimin anneannesi gelmiyosunuz etmiyosunuz diyordu ( Kayınvalidem bişey demese de annesini dizginlemek yerine izler hak verirdi )
Öyle mi
15 günde bire attım ziyareti
Gidince dk 1 gol 1 gelmiyosunuz etmiyosunuz dediler hala, bizde önce 'hoşgeldin' denir gelene dedim
Hoş geldin demeyi öğrendiler
Baktılar boruları bana ötmüyo zamanla kibar olmayı az buçuk çözdüler en azından bana karşı
Şimdi kızım oldu, torunlarını özlerler diye yine haftada bir gidiyorum.
Haftaiçi annem bakıyo sağ olsun çalıştığım için, görüyo yeterince torununu zaten diye annemi haftasonu rahatsız etmiyorum. Kalan birgünde biz üçümüz geziyoruz

Psikolojimi bozdular .kaynanam mesajlar atıyo köpek bile istenmedigi yerde durmaz köpekten bile beter sin kan emicisin diyor.ama allaha havale ettim onunda kızları var bana yaptıklarını en kötü şekilde çıkarsın allah.bi de bunları dedikten sonra özür bekliyo. Eşimin de kanına girdiler ablalariyla konuşuyordu eşim barıştır mis onları.bende tartıştık eşimle bana eşimé o kadar iftira atıp evden kovdular.hiç onurun yokmu dedim tartıştık. Boşanmak istediğimi söyledim dün dilekçeyi getirmiş imzalamiş benim imzalamami bekliyo .benim yuvami yıkıyorlar.allahta onlara daha beter ini göstersin

Her akşam marketlerıne uğrar selam verip hemen eve gelir :) Ben konuşmadığım için gitmiyorum.

Ben gitmedim onlarda gelemiyolar sorunlar bittimi hayır. Şimdi kızının yanına gelecek kiziyla birlikte eşimi dolduruyorlar.yanına gelemicez dye.bu defa eşimle tartışıyoruz annem evime gelemiyor dye.

bızım evımız yakın aksam ısten dondukten sonra once kendı anneme sonra kayınvalıdeme ugradıgım oluyor bazen de hıc gıtmedıgım zamanlar.. Bazen onlar gelıyor.. ama hıc rahatsız olmadım gıtmedıgımız zamanda ozluyorum.. Ben garıp mıyım hıc bılemedım :)

Back
X