kayinvalideye karsi uslup

Hayir biz kv kotuledikce konu sahibi daha cok asik oluyo kv ye. Hic gulecegim yoktu valla cnm ozaman madem cok seviyodun ne diye kiriyorsunuz kadini allaaaaskina yaa.
Bunu nerden cikardin bilmiyorum ama ufacik bebeginle, yurt disinda, azicik maasinla ve kocaman yogunluktaki derslerinle basetmeye calis bakalim ne yaparsin? Kv su an benim icin cok onemli, cok degerli cunku bebegime bakiyor. Ve ben de bu sayede rahatca okuluma devam edip, derslerime calisiyorum.

ABD de aileler çocuklarını kime baktırıyor. Onlarda kv veya annenin gelip baktığını sanmıyorum.
Oncelikle bircok farkli aile sekli var. Kari-koca calisiyorsa maaslari iyidir ve kres-bakici hatta yatili dadi tutan var. Anne ogrenciyse baba bakiyor. Baba ogrenciyse anne bakiyor. Ama anne baba ikisi de ogrensiyse iste onlarin cogunluk anane-babanne donusumlu gelip bakiyor hem de oyle 3 ay da degil 6 ay-1 yil gibi araliklarla. Anne baba ogrenci olup, uygun bir bakici-kres bulan da var, ama ben bulamadim.

Inadim inat adim kel murat modunda senin kaynana
Anlamaz ne yapsanda anlamaz
Kafansindaki seylere odaklanmis kaynanan
Vazgeciremezsin
He deyip sirtini sivazla napcan baska bacim
Laf Anlatmaya calisma uzulen sen olursun

Siz de dediğim dediksiniz ama
Kadıncagız tasımak istemiyor
Üstelik sizin zorunızla gelmiş
Gönüllü gelmemiş yani
Siz niçin ısrar ediyorsunuz peki ?

Taşımıyorsa o zaman karşı ödemeli kargoyla göndereceksin Rose, bu konuda hiçbir şey yapamazsın.. keza annen de sana bir şey gönderecekse ya kargoyla gönderecek ya da bir zahmet kalkıp gelecek.. hem ben gitmeyeyim, hem de hazır giden varken şunu da yollayayım olmaz.. gencecik kadınım, o 4 tekerli yanımda yürüttüğüm bavulu herhangi bir durumda kaldıracak olsam birinden yardım istiyorum kaldırmıyorum ne kadar hafif olursa olsun.. kaldı ki bu yaşlı kadın, orada beli incinse sittin sene söylenir, altından kalkamazsınız..

Amma uzatmışsınız kargo denen bir şey var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…