Merhaba bayanlar,
Ben ve esim ABD de yasiyoruz, bu 5. yilimiz. Islerimizin/derslerimizin yogunlugundan bu sene ilk defa kv yi getirdik tr den, yalvar yakar, zar zor bebegimize bakmasi icin.
5 yildir evliyiz, ilk defa bu kadar uzun bir arada yasiyoruz. Gelin gorun ki bazen istemeyerek de olsa kv yi kiriyorum sanirim. Asiri derecede dikkat ediyorum kirmamaya, uzmemeye, cunku zaten yalvararak getirdik, zaten evde misafir ve gecici. Ayrica en cok da bana yardimi oluyor, sagolsun.
Yalniz bir huyu var asiri inatci ve dedigim dedik birisi. Herseyine susuyorum, karsilik vermiyorum ama bazen istemeyerek de olsa kiriyorum. Bir ornek vereyim mesela, esimin birkac arkadasi ufak tefek birsey istedi, toplasaniz 5 kilo yapmaz. Kv de surekli soyleniyor gunlerdir ben bunlari nasil tasirim, nasil gotururum, ne yaparim, ne ederim, nasil tasirim belim agriyor vs vs gunlerdir soyleniyor. Esim aciklama yapiyor, ben aciklama yapiyorum hala dedigi dedik. Ben de dedim ki hic tanimadigimiz insanlardan bile rica ettik sagolsunlar goturduler, hem de cok daha agirdi dedim. Onlar tasimis, ben nasil tasiyayim vs dedi. Gelirken nasil tasidiysan giderken de tasirsin dedi esim. Gelirken turk aile buldum yardim etti dedi, giderken de bulursun dedi esim, ya bulamazsam vs dedi. O zaman bizim valizi (ki 5 kilo bile yok) birak icerde, sonra tekrar gel al dedi. Nasil yaparim oyle olur mu nasil tasirim vs susmuyor. O zaman bizim valizi cope at dedim, hic de sinirli degildim, sakince soyledim. Aman demez olaydim, ne bicim konusuyorsun diye kustu bana. Ya bu kucuk bir ornek, her olayda dedigim dedik, caldigim duduk, 3 aydir kari-koca bir anneyi hicbirseye inandiramiyoruz, ne anlatsak, hem de saatlerce, hala kendi bildigine gidiyor, hala ayni seyleri soyluyor, hala kendi inandigina inaniyor. Haydi beni gectim, esim cevremiz tarafindan bilirkisi olarak taninir, lafi sozu dinlenir, bir tek annesi ikna olmuyor.
Yani tamam yakin zamanda gidecek ama ben kv ile nasil konussam, nasil gonlunu etsem, nasil kirmasam bilmiyorum gercekten. Boyle kus kus ayni evin icinde, kirgin kirgin hic icime sinmiyor. Hep de ozur diliyorum, alttan aliyorum, gonlunu etmeye calisiyorum ama pek icine sindigini sanmiyorum. Bu gidisle bir daha gelmez diye korkuyorum. Gelsin istiyorum cunku derslerim cok yogunnnn ve kizim cok yaramazzzz