kayınvalideye misafirliğe giderken ne götürülür kızlar....

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
kızlar yarın memlekete gidecegiz bir haftalıgına ,kayınvalidemlerde kalacagız ,giderken ne hazırlayıp götürsem acaba yemek ,tatlı, börek ,pasta gibi şeylerden fikir verir misiniz:44::44: acil olarak

kendinizin hazırlayacağı tatlı güzel olabilir.börek vs. bayatlar ilk günkü tazeliği olmaz.bence tatlı en güzeli.onun sevdiği yada ailece sevdiğiniz bir tatlı olabilir.

bence çok güzel düşündün kutlarım

uzak yolsa biraz zor olmaz mı oradan oraya yiyecek götürmek:26: kaldı ki ben olsam yolluk niyetine yerim yani onları gidene kadar illa da götürücem diyorsan bildiğin,güzel yapabildiğin ama biraz farklı bi tarif olsun.sonuçta klasik şeyler yaparsan orada aynısını bulma ihtimalin de var.gerçi kayınvalideciğin hazırlık yapar mı bilemiyorum ama:44: tarifi istenecek tarzda birşey yapabilirsen havan olur:82:

yarın gitmeden önce yaparsam bayatlamaz canım en fazla 4 saatlik ylumuz var canım varsa başka fikirlerin söylede yaapayım.tatlı yapacagım da ne yapacagıma karar veremedim ki

süpriz yapacagız canım haber verdik mi kendi çok yoruyo hazırlık yapacagım diye bende eli boş gitmek istemiyorum o yüzden

kızlar yarın memlekete gidecegiz bir haftalıgına ,kayınvalidemlerde kalacagız ,giderken ne hazırlayıp götürsem acaba yemek ,tatlı, börek ,pasta gibi şeylerden fikir verir misiniz:44::44: acil olarak

Ahhh ahhh ince düşünceli bacımm benimmBak güzelim yap bi yaprak sarması hem dayanır yola hemde havan olur..Tabi takdir eden bi k.validen varsa..Benimki eder sağolsun valla sarma dolma yapıp götürdümmü top 10 listesinin 1.numarasındaki yerimi alıyorum hepYanınada istersen şayet bi tuzlu veya tatlı kurabiye yaptınmı oldu bitti...

dondurucumda hazır sarmaladan götürecegim canım gidinceye kadar anca erir zaten

sagol teşekkürler

en guzeli borek:) bi tepsid etatli ohq:) yasadiginiz yere ait yoresel bisilerde alabilirsiniz uzun zamandir yemedikleri:) orayada vardiginizda meyve , tavuk felan alirsiniz ohq afiyet olsun

Baklava hazırlayabilirsiniz, şerbetini orda hazırlayıp dökersiniz. İyi tatiller :)

tamam ...
şimdi neyapıyorum. sarma ,tatlı ve börek götürüyorm.ama nasıl bir tatlı ve börek yapsam yaa takıldım burada .

pirinc boregi aklima geldi hemen:)) cok lezzetli oluyor ....:) bide saatler sonra dahada lezzetli oluyo:)) tatli hamur tatlisi sekerpare olabilir uff karnim acikti ihihihi:)))

Okadar özenme bence...

Al büyük bir tane kaktüs ver eline...

o bizim için çok özenir ama canım ve çok marifetli biridir. ona iş begendirmekte zordur yani o yüzden özenmem lzım...
o oglunu büyütürken çok özenmiş allah razı olsun iki kap yemegimi sakınacagız ondan...

pirinc boregi aklima geldi hemen:)) cok lezzetli oluyor ....:) bide saatler sonra dahada lezzetli oluyo:)) tatli hamur tatlisi sekerpare olabilir uff karnim acikti ihihihi:)))

pirinç böreginin yufkası hazır mı oluyo kendimiz mi açıyoruz canım ...bide onlar böregi hep etli yemeye(su böregi) alışkınlar .pirinçi tuhaf bulabilirler miki yaa böregin içinde.

oğlunu büyütürken çok özenmişte sen niye allah razı olsun diyosun. allah allah saçmalamışsınız valla.tamam saygılı ol giderken pasta börek sarma al götürde bu cümlen sinirlerimi bozdu.senide annen özenerek büyütmüş eşin olsun k.validen olsun allah razı olsun dedilermi hiç sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…