kendinizin hazırlayacağı tatlı güzel olabilir.börek vs. bayatlar ilk günkü tazeliği olmaz.bence tatlı en güzeli.onun sevdiği yada ailece sevdiğiniz bir tatlı olabilir.
bence çok güzel düşündün kutlarım
yarın gitmeden önce yaparsam bayatlamaz canım en fazla 4 saatlik ylumuz var canım varsa başka fikirlerin söylede yaapayım.tatlı yapacagım da ne yapacagıma karar veremedim ki
uzak yolsa biraz zor olmaz mı oradan oraya yiyecek götürmek:26: kaldı ki ben olsam yolluk niyetine yerim yani onları gidene kadarilla da götürücem diyorsan bildiğin,güzel yapabildiğin ama biraz farklı bi tarif olsun.sonuçta klasik şeyler yaparsan orada aynısını bulma ihtimalin de var.gerçi kayınvalideciğin hazırlık yapar mı bilemiyorum ama:44: tarifi istenecek tarzda birşey yapabilirsen havan olur:82:
kızlar yarın memlekete gidecegiz bir haftalıgına ,kayınvalidemlerde kalacagız ,giderken ne hazırlayıp götürsem acaba yemek ,tatlı, börek ,pastagibi şeylerden fikir verir misiniz:44::44: acil olarak
Ahhh ahhh ince düşünceli bacımm benimmBak güzelim yap bi yaprak sarması hem dayanır yola hemde havan olur..Tabi takdir eden bi k.validen varsa..Benimki eder sağolsun valla sarma dolma yapıp götürdümmü top 10 listesinin 1.numarasındaki yerimi alıyorum hep Yanınada istersen şayet bi tuzlu veya tatlı kurabiye yaptınmı oldu bitti...
Okadar özenme bence...
Al büyük bir tane kaktüs ver eline...
pirinc boregi aklima geldi hemen:)) cok lezzetli oluyor ....:) bide saatler sonra dahada lezzetli oluyo:)) tatli hamur tatlisi sekerpare olabiliruff karnim acikti ihihihi:)))
şekerim sen en büyük hediyesin zaten
o bizim için çok özenir ama canım ve çok marifetli biridir. ona iş begendirmekte zordur yani o yüzden özenmem lzım...
o oglunu büyütürken çok özenmiş allah razı olsuniki kap yemegimi sakınacagız ondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?