oğlunu büyütürken çok özenmişte sen niye allah razı olsun diyosun. allah allah saçmalamışsınız valla.tamam saygılı ol giderken pasta börek sarma al götürde bu cümlen sinirlerimi bozdu.senide annen özenerek büyütmüş eşin olsun k.validen olsun allah razı olsun dedilermi hiç sanmam.
pirinç böreginin yufkası hazır mı oluyo kendimiz mi açıyoruz canım ...bide onlar böregi hep etli yemeye(su böregi) alışkınlar .pirinçi tuhaf bulabilirler miki yaa böregin içinde.
annem hazir yufkadfan yapar... evet damak tadina gore.. biz hafif borekleri tercih ediyoruz.. etsiz yani.. ondan cok sevdigimiz hafif bi borektir:) bi de etli olarak tavuk boregi tabikide:)
bi de internette buldugum guzel bi tatli tarifi var:) denedim cok lezzetli oluyo.. gerci su an portakal evlerde bulunmaz ama ... diger arkadaslarda yapmak isterlerse bulunsun paylasmak isterim...
portakal tatlisi..
Malzemeler:
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı portakal suyu
1 tane yumurta
1 tane kabartma tozu
aldığı kadar un
Hazırlanışı:
Malzemeleri sırasıyla karıştır kulakmemesi yumuşağında yoğurceviz büyüklüğünde yuvarlıyıp üzerine fındık veya ceviz koyfırına sür ve soğuk şerbet dök servise hazır.
hazır yufkadan baklava yarım saatte hazır hem de hazır gibi çıtır çıtır nefis oluyor...tarife göre yap;baklava soğuk şerbet ılık olsun...bol kalın cevizli...gidene kadar şerbetini de çeker harika olur..hem de adı ağır"baklava yapmış" denilir...yanına zamanın varsa chese kek olabilir uğraştırmayacak şeyler..
zıkkımın kökünü yesin emi, evlenince oğlunun sevdiği yemekleri önüne koyacak!
Arkadaşlar iyimisiniz tanımadığınız bir kadın için nasıl bir söz böyle şaşkınlık içinde okudum umarım yanlış anladım diyorum tekrar okuyorum bir yerinden tutamadım.Şahsen benim kayınvalideme söylenmiş gibi hissettim bu hakkı ne kadar kolay buluyorsunuz kendinizde.benim annemde bir kayınvalide ve bu söylediğiniz söz için siizi kınıyorum!!!! hiç yakışmadı hemde hiç.zıkkımın kökünü yesin emi, evlenince oğlunun sevdiği yemekleri önüne koyacak!
Sende bir erkek annesisin Allah yavrunu bağışlasın yarın evleneceği zaman sende gelininden saygı beklemeyecekmisin bakalım.Umarım bu sözün işte o zamanlarda aklına gelir.ya şu 9 ay karnında taşıdı, eşimi büyüttü vs... gibi laflardan nefret ediyorum.
sanki o kaynana gelini için doğurdu. nasıl bir mantıktır çözemedim.
kaynana hamile kalmadan sizin annelerinizle görüşüp senin kıza doğuruyorum kıymetimi bilin mi dedi....
Sende bir erkek annesisin Allah yavrunu bağışlasın yarın evleneceği zaman sende gelininden saygı beklemeyecekmisin bakalım.Umarım bu sözün işte o zamanlarda aklına gelir.
Büyütüp bir yaşa getirdiğin okutup meslek sahibi ettiğin oğlunun eşi sana saygısızlık yaparsa belkide oğlundan seni uzaklaştırsa ne düşüncede olursun merak ettim doğrusu.
giyecek tarzı şeyler zaten hep alırızşimdi de aldım canım .biz habersiz gidiyoruz süpriz yapmak için o yüzden yiyecek birşeyler götürüyorumNeden Yiyecek?? Saçma Olmaz mı?:26:
Bence Giyecek Hediye Tarzı Bir Şey Alın..
Evlerine Varmadan da Bir Pasta Alın..
Bu Kadarcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?