- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
Haklısın. Bir cinnet herşeyi çözer:)evet öyle ama düşünün her gördüğünüz yerde aynı konu artık sıkıldım
tepki koyuyorum da bu sefer kötü oluyosun işte kötü olmak lazım aslındakac kılo olursanız olun kımse sızınle boyle konusamaz
hadsiz bir hanımmıs
sız tepkınızı koyarak ıyı yapmıssınız
hayırlı olsun mu desem gecmıs olsun mu desem bılemedım
mutlu gunlerınızın kocccaaamaaan nazar boncugu olsun kayınvalıde :)
değil ama baya genç bakımlı asortik denen tiplerden herşeyi en iyi o biliyor modundaSöylemen gerekeni soylemissin ağzına sağlık tepkini bozma ve boş boş şaka yapmasin ki bu şaka da değil merak ettim kendi sıfır beden mi
değil ama baya genç bakımlı asortik denen tiplerden herşeyi en iyi o biliyor modunda
bir de evi hemen tutalım da koşturmadan zayıflarsınız dedi yani yine bana diyor aslındaHaklısın. Bir cinnet herşeyi çözer:)
söyledim uyarmış bakalımHerkesin bildiği kendine nişanlin seni begeniyosa sorun yok nisanlina kırılıyor sürekli bu tarz şaka yapmasin dan hoslanmiyorum de tatlı dille anlat o annesini uyarsin umarım en büyük sorununuz bu olur kV ler ogullarini hiç paylasamiyo
Gayet iyisin hic takma kafana1.70 boyum kilomda 65 sadece göbek bölgemde fazlalık var biraz
maalesefGöğüsleri büyük olan kadınlar iri görünebiliyolar ona yapacak bişey yok toparlayıcı takmaktan başka.Ama zaten aşırı bi kilonuz yok.KAynanalık yapacak işte.
bundan sonra daha sert olmalıyım demek ki , çok uyardım aslında sert bir şekilde nişanlıma sen kendine bak dedim kv yanında ama işteAynı şakaya daha bu haftasonu bende maruz kaldım.
Benimde kilo direk göbeğe gidiyor.
Ve eşimi sert bir dille uyardım herkesin yanında.
Bir değil iki değil.
Tamam bende sevmiyorum ama herşeyin her kesin bir sınırı vardır.
Sizde nişanlınız üzerinden gerekli mesajı iletebilirsiniz kayınvalidenize.
O zaman fit gelin alsaydınız de kestir at.
Bir dahaki sefere bana bu konu da bir daha şaka yapmayın, istemiyorum artık de.
bundan sonra daha sert olmalıyım demek ki , çok uyardım aslında sert bir şekilde nişanlıma sen kendine bak dedim kv yanında ama işte
evet olacak ama anlatamazsın işteBenimde vücut yapım öle kilo versende orqntisizlik olacak yani.
Gayet normal 5 kilo versen mis gibi olursun ki sen vermek istiyorsan , sen kilondn memnunsan kaynanana zatn laf dusmez fazla takilma1.70 boyum kilomda 65 sadece göbek bölgemde fazlalık var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?