Kayınvalideye ne demeli

Söylemen gerekeni soylemissin ağzına sağlık tepkini bozma ve boş boş şaka yapmasin ki bu şaka da değil merak ettim kendi sıfır beden mi

tepki koyuyorum da bu sefer kötü oluyosun işte kötü olmak lazım aslında

değil ama baya genç bakımlı asortik denen tiplerden herşeyi en iyi o biliyor modunda

Herkesin bildiği kendine nişanlin seni begeniyosa sorun yok nisanlina kırılıyor sürekli bu tarz şaka yapmasin dan hoslanmiyorum de tatlı dille anlat o annesini uyarsin umarım en büyük sorununuz bu olur kV ler ogullarini hiç paylasamiyo

Aynı şakaya daha bu haftasonu bende maruz kaldım.
Benimde kilo direk göbeğe gidiyor.
Ve eşimi sert bir dille uyardım herkesin yanında.
Bir değil iki değil.
Tamam bende sevmiyorum ama herşeyin her kesin bir sınırı vardır.
Sizde nişanlınız üzerinden gerekli mesajı iletebilirsiniz kayınvalidenize.
O zaman fit gelin alsaydınız de kestir at.

Göğüsleri büyük olan kadınlar iri görünebiliyolar ona yapacak bişey yok toparlayıcı takmaktan başka.Ama zaten aşırı bi kilonuz yok.KAynanalık yapacak işte.

bundan sonra daha sert olmalıyım demek ki , çok uyardım aslında sert bir şekilde nişanlıma sen kendine bak dedim kv yanında ama işte

Verdiğin tepki de haklısın eşim kilolu biraz bnm annem öyleydi bn her defasında eşimin yanında bn onu öyle sevdim diyip gururlanma su için çabalıyordum ve etrafımda kim varsa bu konu açıldığında eşime laf ettirmesini damatlık giyecekse bnm yanımda giyinecek diye diye susturdum ve kendi babam eşimden zayıf kendine dikkat eder hep laf yemisimdir bu yüzden ama sağ olsun KV hep birlikte sorun çıkardığı için eşim anneme takılmaya fırsat çok da bulamadı ama bnde aşkım sağlığın için doğru söylüyor diyerek kabullendirdim inşallah zayıflamaya karar verdi bakalım bnada çok zayifsin dedi eşimin tarafı onlar biraz balık etli diyelim şişko demeyelim de hep dedim kp de vardı beğenmeyen almasın zorla vermedi annem babam dedim bni de hep böyle moralimi bozdular... KV hiç takma zaten düğün arifesinde yeterince zayifliyorsun ve bide tecrübe olarak evliyim ne olursa olsun KV sakın çok iyiyiz diye herşeyi paylaşma

Benimde vücut yapım öle kilo versende orqntisizlik olacak yani.

bundan sonra daha sert olmalıyım demek ki , çok uyardım aslında sert bir şekilde nişanlıma sen kendine bak dedim kv yanında ama işte
Bir dahaki sefere bana bu konu da bir daha şaka yapmayın, istemiyorum artık de.
Demezsen devamı gelir.
Sadece bu konu için değil başka şeylerde de ısrarcı olamazlar.

Bni de her gördüklerinde kızım çok zayifsin erer napayim dedim en sonunda sıkıldım da sevmediğim kişilerde orada kuzenleri felan diyet yapıyoruz felan diyorlar siztam bir gelinlik yapıp eee napalim bizde böyle dedim ben sisko seviyorum kocam da zayıf ama her zaman kocacigima eşlik ederim yengecim dedim sürat ifadelerini görsen ohhh iyi oldu derdin ya yaranaazsin tatlım kilolu da olsan zayıf da olsan eşim de bende 172 cm boyundayız ya kendi ailesi esimin yanında senden uzun diyip güldüler kendi kendilerine bitirdiler biliyor musun hiç kendini üzme eşim şimdi ne yapsalar hayatım ne diyorsun der bana bırak derim sagolsunlar o kadar onlar yüzünden tartıştık kavga ettim ayrılma durumuna geldim ki hala bazen benim sinir kat dayım artıyor tartışma çıkıyor boşver ya sen küçük oğlunuza almasaydiniz de gec...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…