Boyle yaparsaniz kayinvalideye degilde, mustakbel eltinize laf soylemis olursunuz.Uzak durun , mutlu olun.İyi akşamlar arkadaşlar
Benim kayınvalidem kendince çok muhafazakar biri ve ona göre tüm kadınlar kapalı olmak zorunda
Ben evlenirken "başörtüsüz gelin istemiyorum" diye çıkarmadığı olay kalmadı
Tüm nişanlılık sürecini burnumuzdan getirdi Benim gelinlik provama gelip çok açık diye olay çıkardı
Ki giyenlere saygı duyuyorum ama ben dekolte mini etek felan giyen birisi de değilim Sadece tesettürlü değilim
Neyse şimdi kaynım nişanlandı geçen ay eşimin memleketinde Ben nişana iş dolayısıyla gidemedim
Ve yeni gelin çok dekolte bir abiye giymiş
Gayet kendine yakıştırmış benlik birşey yok
Ancak kayınvalidem yarın memleketten dönüyo karşılamaya gidicez ( bu arada evlendikten sonra pek sorun yaşmadık mesafeli bir ilişkimiz oldu)
Kayınvalideme yarın
"Aa hani siz başörtüsüz gelin istemiyordunuz yeni gelininizin başörtüsü dışında da sizin açınızdan sorunları var galiba" deyip yüzüne bir kahkaha atmayı düşünüyorum Ne dersiniz
Not: bu arada eşim bana karışmıyor istersem derim yani
Hayır değilimSen kapalı mısın?
Sizin hiç bir şey söylesenize gerek yok aslında kayın valideniz kendi ayağına sıkmış gibi.Yeni eltimle henüz tanşmadım giydiği kıyafetle ilgilenmiyorum normal şartlarda
Zaten laf söylemek istediğim kişi kayınvalidem eltim değil
Ayrıca kıskanmam için bir sebep yok çünkü bende istediğim kıyafetleri giydim kayımvalidem olay çıkarfığı ile kaldı
Ama şimdi yaptıklarını yüzüne vurmak istiyorum
Sorum da zaten bu doğru olur mu
Hemen degil de yeri ve zamani gelince gozlerini gözüne diker söylersin istersn.İyi akşamlar arkadaşlar
Benim kayınvalidem kendince çok muhafazakar biri ve ona göre tüm kadınlar kapalı olmak zorunda
Ben evlenirken "başörtüsüz gelin istemiyorum" diye çıkarmadığı olay kalmadı
Tüm nişanlılık sürecini burnumuzdan getirdi Benim gelinlik provama gelip çok açık diye olay çıkardı
Ki giyenlere saygı duyuyorum ama ben dekolte mini etek felan giyen birisi de değilim Sadece tesettürlü değilim
Neyse şimdi kaynım nişanlandı geçen ay eşimin memleketinde Ben nişana iş dolayısıyla gidemedim
Ve yeni gelin çok dekolte bir abiye giymiş
Gayet kendine yakıştırmış benlik birşey yok
Ancak kayınvalidem yarın memleketten dönüyo karşılamaya gidicez ( bu arada evlendikten sonra pek sorun yaşmadık mesafeli bir ilişkimiz oldu)
Kayınvalideme yarın
"Aa hani siz başörtüsüz gelin istemiyordunuz yeni gelininizin başörtüsü dışında da sizin açınızdan sorunları var galiba" deyip yüzüne bir kahkaha atmayı düşünüyorum Ne dersiniz
Not: bu arada eşim bana karışmıyor istersem derim yani
Eltimi tanımıyorum bile kıyafetine ne diyebilirim
Kayınvalidem konusunda uyarmam tanımadığım bir insanı yanlış anlaşılabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?