Kayınvalideye tavır???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence karışmayın
Öyle kahkahalı laf çarpmalı olaylar bana kişinin kendini küçük düşürmesinden başka bir işe yaramadığını düşündürüyor
Bir gün laf açılırsa anne o zaman sana çok kırılmıştım ama şimdi ikinci gelininde tesettürlü değil beni çok üzdün onu üzme bari diyebilirsin

belli ki senin sayende kv kapaliligin sadece allahla ilgili bir sey oldugunu gelinlige ya da evlilige mani olmadigini anlamis ve pisman ki bu sefer olaylari akisina birakmis on yargili davrandigini dusunmus ve bence seni sevmis

Ben olsam 90dan golü atardım.şakayla karışık söyleyince hem laf gediğine cuk diye oturuyor hem de karşıda ki kırılmakla kırılmamak arasında gidip gelip kırılmamayı tercih ediyor

Öyle bir şey söylemelisiniz ki hem eltinize laf gitmemeli, hem de kv cuk oturmalı.
''annecim nişan fotoğraflarını gördüm, gelinin tam da istediğin gibiymiş'' deyip kahkaha atabilirsiniz

Bence hiç olay çıakrmayın.Kayınvalideniz sizin değerinizi anlamış olur bence :)

belli ki senin sayende kv kapaliligin sadece allahla ilgili bir sey oldugunu gelinlige ya da evlilige mani olmadigini anlamis ve pisman ki bu sefer olaylari akisina birakmis on yargili davrandigini dusunmus ve bence seni sevmis

Canım ya gerçekten çok tatlısınız
Maşallah çok iyi niyetlisiniz
Ama ben kvyi tanıyorum asla burnundan kıl aldırmaz ak dediğine asla kara demez
Şimdi de çoook bozuktur ama dışarıya karşı renk vermeyecek
Zaten o yüzden bozmak istiyorum
Yoksa ben de böle şeyleri çokta beceremem

Hiç yorum yapma bence , herkes ne yaptığını biliyor görüyor sonuçta..
Belki eltinizede baskı yaptı çok söyledi ama o da sizin taktiğinizi uyguladı yani .
Kv memnun olmayabilir bu durumdan ama oğullarının hatrına sesini çıkarmamış olabilir. Sessiz kalıp izlemek en doğrusu gibi geldi bana...

Laf sokunca elinize ne geçecek?

Geçin dalganızı. Daha beteri başına gelsin diye beddua ederse ne yapacaksınız merak ettim. Çünkü inceden kaşınıyorsunuz.
Boşverin ya size ne. Ettiğini bulmuş bir de yüzüne kahkaha atayım diyorsunuz çok ilginç

Aynısının tersini yaşadım kaynanam düğünde açıl diye tutturdu. Gelinliğime karıştı. Bu açık birine kapan demekle aynı şey. Aynı terbiyesizlik. Ama eşim o istediğini giyer kimse karışamaz dedi. Görümcem de istemedi. Sonuç beni yanına yakıştırmazlar diğer gelinini çok sever. Ona göre şort giyen çok asil çünkü. Kaçıncı yüzyıldayız hala insanların kıyafetine göre yargılayanlar var maalesef.

Neyi yuzune vurmak istiyorsunuz anlamadim. Belki onun acik olmasinida onaylamamistir. Hos gelinlerinin kapali olup olmamasi onu neden alakadar ediyor onuda anlamis degilim ama laf sokmaniz bana cok sacma geldi. Yani laf sokacak bir durum goremedim ben.

Ben de ona benzer şeyler yaşadim. Kaynanam kapali, kapan kapan diye biktirmisti beni. Sen kac yaşinda kapanmistim diye sordum, evlendiyim gibi kapandim dedi ama yalan soylemisti, kaynanamin başi acik resimleri vardi, 35-40 yaşlarinda filandi resimlerde. Gosterdim hani kapaliydin dedim, resim icin açinmistim dedi yalandan))) Elinde tesbihle gezer ama ne dinden anlar ne insanliktan ...
Siz de bos verin, degmez, kotu insan siz olacaksiniz ...

Boşver yarın öbür gün onlar iyi olurlar sen kötü olursun herkes ettiğini bulur bence hiç laf sokma nişana gidip orada görünce şakayla karışık laf sokabilirdin ama hem yokmussun hem de sonradan laf sokmaya gerek yok bence onun da günü gelir o zaman söylersin

Zamanında söyleyemediklerinizi şimdi başkası üzerinden söylemek çok gereksiz.
Ayrıca söylemeyi düşündüğünüz replik çok Türk filmi gibi olmuş. Komik ve saçma.

beceremiyorsan hic girisme

Kayinvalideler ilk gelinlerine aklindaki gelin modeline uydurmaya calisirlar. Daha sonra zaman gectikce eski zamanlarda olmadiklarini cağın degistigini anlarlar ve daha anlayisli olurlar. Kaynana hic laf etme. Hersey degisir. Insanlarda degisir.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ama uzak durun zaten o durumun farkındadır.

Bende kapalı değilim ama kv nin istediği gibi de açık değilim. Geçen bana gelmiş, diğer oğluna beğendiği kızı anlatıyor. Kız süper açıkmış fiziğide çok güzel olduğu içim sergilemekten çekinmiyor, yolda yürürken herkes laf atıp dönüp dönüp bakıyor diye kahkaha atarak anlattı. Beni burada rahatsız eden kızın giyimi vs değildi bir kadının tacizd uğrayıp bir başka kadın tarafından Onur verici birşeymiş gibi görülmesi.

+1
Kesinlikle böylesi daha doğru bir iletişim olur;aynı zamanda daha şık ve iyi niyetli bir yaklaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…