Kayınvalideye tavır???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu laf isini eltiyi overek yapmalisin.Mesela cok guzel elbisesi cok yakismis gibi kayinvaliden anlar ne demek istedigini.

Gelinlik provasında kayınvalidenin ne işi vardı onu merak ettim ben

ne gerek var.uyuyan düşmanı uyandırmaya
valideniz o sizin büyügünüz nihayetinde sizin ona saygınız sizden eksiltmez ki.
bırakın yaptıkları ona yeter de artar

Boyle cevap verebilenlere hayranim.ben hep tartismayim diye icime atar attikca sisdim

Yaa yapma çok çiğ

Valide size karışınca bildiğinizi okumadınız mı?
Yeni gelin de nasılsa öyle yapacak diye karışmamıştır belki.

Ya da karışmıştır,kız takmamıştır.

Siz niye durduk yere elti ile kötü olasınızki.
Bu lafı sokmak kayınvalide ile ara açmaz,elti ile açar haberiniz olsun.

Ya valla dınleme verek yok bılmemne dıyenlerı.. gayet te var.. ha surası var,sen de sonucta bıldıgını okumussun,ona da karısmıs fakat soz gecırememıs olabılır.. sadece kelımelerı degıstırıp soruyla yaklasabıırsın.. acık gelın ıstemıyordun ona da bana karıstıgın gıbı karıstın mı bak yagmurdan kacarken doluya tutuldun dıyebılırsın

Heç polemiğe girme .
Herkesın kendı görüşü .
Sende naısl oğluna söz geçiremediyse , diğer oğlunada söz geçirememiş demek .

Deme öyle şeyler. Seninle ilgili konularda hakkını savunman yeterli.

Tabi ki de diyeceksin !

Canım bu sıradan kv tavırları kime lafımı geçirsem kime daha çok baskı yapsam diye düşünüyorlar yaptıklarına devam ediyorlar
Senin yazdıkların ne ki
Benim ki güya avrupa görmüş dedim
Gerdek gecesi çarşaf diye tutturdu
Benim kızlık zarım esnekmis dr gittik karı koca takıldılar pesimize doktorla konuştuk sıkıntı yok dedi doktorun yanina çıktı sormaya tekrar
kovuldu odadan
Ben 1. Gelinim 2 ye yapamadı öyle 3. 'ye hiç yapamaz senin dediğin gibi her halta karışır 3. Gelin açık
Ona hiç laf yok tabi
Boşver allah' a havale et canım sende sürekli düşünüp soyle mi desem böyle mi desem deme ben öyle yaptim en sonunda psikoljik rahatsızlık geçirdim
Ben allah'a havale ettim bir bir de çıkıyor
Gözümden düştüler ilk günden o ayrı esimin hatrı için meraba meraba sadece

Bence durgun suya taş atmanin manasi yok durduk yere laf atmayin. Hem belki size yaptigi gibi eltinizede laf sokmustur orda degilken bilemezsiniz ki...

Sana sergilediği tavırları onada sergiledimi istemiyorum diye falan bn olsam dayanamaz iki laf sokardım zamanında bna lag ettin ama yeni gelinin dekolteside maşallahı var derdim ☺☺

Mesafeyi Koruyun derim dertsiz başınıza dert açmanın ne manası var Eşiniz size karismasa da kizmasa da emin olun içten içe kirilacaktır ve bu iliskinizde farklı bir sorun olarak size geri dönecektir çünkü siz onu dediginiz anda KV her fırsatta bunu oğluna söyleyecektir gözleri yaşlı yaşlı ....

Bence demeyin derseniz eğer bu laf uzun süre ortada dolanır ve kayınvalideyi ezse de eltinizi üzer.ille de bişey demem lazım diyorsanız "Anne büyük konuştun herhalde iki gelininde açık"gibi kendinizi riske atmayacak türden bir cümle kurun bence.Diger türlüsü sizi dedikoducu konumuna düşürür.

Kahkahayla karisik soyle pot kirmis gibi.yani politik ol ama lafini da sok ben olsam duramaz sokardim vallahi...

Yapacağınız negatif bir çok şey kayınvalideyi müstakbel eltinize karşı doldurma olacaktır.
Siz çekmişsiniz halden anlamanız gerekmez mi?
Şu durumda kayınvalideyi bir yerde elti adayının üstüne salmış olacaksınız.
Ben elti adayınızın yerinde olsam sizin sıkıntınız yüzünden kv hıncını benden çıkarsa sizi baştan silerim...

genelde ilkler zor olur sonra zamanla alisir insanlar, siz ilk oldugunuz icin ustunuze gelmisler, ikincide alismislar, ustune dusmeyin bence, kiskandi diye adiniz cikmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…