Eşimin daha kendi çoraplarını sağa sola atarken hiç de böyle bir şey söylemeye hakkı yok bence.Eşinin sinirini kv den çıkarma..
Canın iş yapmak istemeyebilir eşin bundan yakınadabilir ..
Emin ol senden çok daha kötü durumda olanlar var ...
Çok normal standart karıkoca tartışması geçmiş aranızda ..
Uzatma bence ..
Nacizane fikrim de eşinin haklı olduğu yönler var ..
Gitmememin saygısızlık olacağını zannetmem, kendisi zaten bayramda geldiğinde bir iş olduğunda misafir gelmesini istemediğini söylemişti bana. Bu sefer onları yedirip içirme derdine düşüp rahat edemiyorum dedi. Ama biz gideriz, hazır bir şeyler alırız diye düşündük. Ev işlerini bir gün sonra yapamam çünkü kalınacak bir yer öyle sabah git akşam gel olmuyor. Pazar günü dönebiliriz ancak.tabiki gitmelisin. o senin büyüğün ve evlendiğin sevdiğin adamın annesi herşeyden önce. saygıyı eksik etmemek lazım. kendi ev işlerini de bi gün sonra yaparsın nolacak
Çalışıyorum, iş de yapıyorum.sen çalışmıyorsun evdesin ve hiç iş yapmıyor musun
kayınvalidenin evinde misafir olmazsın.. seni yedirip içirmek için uğraşmasına gerek yok. böyle bişey yapmak isterse ' ne gerek var annecim misafirmiyim ben' dersin. bu kadar basitEşimin daha kendi çoraplarını sağa sola atarken hiç de böyle bir şey söylemeye hakkı yok bence.
Gitmememin saygısızlık olacağını zannetmem, kendisi zaten bayramda geldiğinde bir iş olduğunda misafir gelmesini istemediğini söylemişti bana. Bu sefer onları yedirip içirme derdine düşüp rahat edemiyorum dedi. Ama biz gideriz, hazır bir şeyler alırız diye düşündük. Ev işlerini bir gün sonra yapamam çünkü kalınacak bir yer öyle sabah git akşam gel olmuyor. Pazar günü dönebiliriz ancak.
Çalışıyorum, iş de yapıyorum.
Sadece işte özellikle bu sıra çok yorulduğumu hissediyorum ve hayati şeyleri yapıyorum. Her gün evi şöyle bir yalandan silip süpürüyorum, bulaşıkları kaldırıyorum, yemek yapıyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?