Kayınvalideye Yardıma Gitmeli Mi?

2 ayda bir cam silmenin nesi bu kadar büyütülüyor anlamadım. Sizin gibi anlayışa sahip insanlar yüzünden böyle bir cam silmekle dünyanın işini yaptığını zanneden erkekler oluyo. Bana dediği zaten aynen şu :elalemin kocaları tabağını sofradan kaldırmıyo,sen beni beğenmiyorsun. Ben evin işinin, çocuk yükünün sadece kadına ait olduğunu düşünmeyen bir insanım. Doğal olarak bu anlayışa sahip olduğunu düşündüğüm bir insanla evlendim, beklentim de o yönde olacak haliyle.

İş açısından da çalışan her insan eşittir. Kimi iş gücüyle çalışır, kimi beyniyle, kimi yatıcılığıyla.
Ayrıca benim söylediğim kendi dağınıklığını toplamak işten sayılmıyor. Her insanın yapması gereken bir şey çorabını,donunu kirliye atmak.

içinden gelmiyorsa gitme ya hep başkalarına bağımlı olmak zorunda mıyız

EŞİNDEN ÇOK SEN KENDİ DAĞINIKLIĞINDAN TEMBELLİĞİNDEN BAHSETMİŞSİN ARKADAŞIM BİRAZ BENCİLLİK VAR SANKİ BANA ÖYLE GELDİ

EŞİNDEN ÇOK SEN KENDİ DAĞINIKLIĞINDAN TEMBELLİĞİNDEN BAHSETMİŞSİN ARKADAŞIM BİRAZ BENCİLLİK VAR SANKİ BANA ÖYLE GELDİ
Allah allah kadınların tembel olmaya hakkı yok mu. Evet tembelim ama bencil değilim.

vallahi eşim camları siliyor sadece demişsin ya ben orada koptum
benim eşim hayatta silmez ağlasamda yırtınsamda vallahi
eşin demekki hiç bişi yapmıyor değilmiş
cam silmek bir erkrk için kolay bişi dğeil sonuçta
benim eşim hemen der ki beni camda insanlar görecek ve diceklerki aaa karısı adama cam sildiriyor
yani eşimi cam silerken düşününce gülesim geldi kesin aşağı düşerdi

konuya gelince bence gidilmeli yaşlı insanlar sonuçta
birde yarım gün çalışıyorsun sanırım dinlenirsin sonra

Kızlar geldik ama boşa geldik. Resmen yük oluyoruz zaten bayağı toplanmışlar, biz hatta tekrar yatak falan çıkarttırmış olduk. Yedik içtik oturuyoruz resmen. Kayınvalidem de bi rahat edemedi, bi ceviz kırıp veriyor, bi fındık veriyor, bi keçiboynuzu getiriyor, bi meyve. Sürekli yedirip içirme peşinde parçalandı. Keşke evde kalsaymışım huzur bozduk.

ay iğrenç sonuçta onu da yıkıyorsun. ve sıvı akacaksa zaten aşağı her şekilde geçer.
kalın havlu sersin bari plaj havlularının XL boylarından
Nevresimden de yataga gecer. En iyisi alez almak.

onların huzurunu bozmuşsunuz belki ama gitmeseydiniz sizin huzurunuz bozulabilirdi.bu durumlarda erkeklerin kafaları pek çalışmıyor.annene yardımdan çok eziyet vericez gidersek ,bence gitmeyelim deseydin.lafı başka anlar gitmek istemiyor yardım etmek istemiyor diye algılardı(genelde böyle oluyor çünkü).kabahatli sen olurdun.bak keyfine bence.iyi niyetle gittiniz zaten ama yapılacak iş kalmamış olsaydı yapcaktınız.

Surati asik degil memnunuyetsiz bir hali yoksa biraz hassas davraniyir olabilirsiniz aksine sizi beslemekten sizinle Zaman gecirmekten keyif aliyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…