Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

bizdede aynı durum malesef biz her hafta farz görevimizi yerine getiririz onlarsa davet bekler hep,gelincede gitmez kayınvaldem otururda oturur,zor işler ilk başlarda herhafta gitmekten bunalmıştım zamanla alışılıyo herşeye kimbilir biz nasıl k.valide olcaz? :dance:

bizim aramızda 5 blok var:) ama biz de hiç mecburi görev gibi değildir hiçbişey. bi bakarım o gelmiş bazen ben kalkar giderim. ben çalıştıgım için kızıma zaten kayınvalidem bakıyor. ama hiç öle bi hesap yapmadım. haftanın hemen hemen her günü görürüm heralde. mesela bu akşam kızla oda gelicek. bazen markete çıkmış olur ben eve gelmişssem oda çıkar yukarı bi bakarız saat 23.00 olmuşş. ager o gün görmediysek birbirimizi mutlaka akşam ya o beni arar yada ben onu 2 saate yakın konuşuruzda konuşuruz. belkide çok iyi anlaşabildiğimiz için sefiyomm kayınvalidemle görüşmeyii.

ne güzel bende öyle olmayı isterdim ama senin kayınvaliden seni bunaltmıyo demekki

Son düzenleme:
ayyy tam bizimkileri anlatıyosun bizim eşlerimiz kardeş olmasın :) bizi kuma gibi görüyolar
valla bende bazen iade etmek istiyorum

aynen dediğin gibi canım kuma olarak görüyorlar evlendğimden beri bana bir kez bile kızım demedi şöyle içten bi şekilde gerçi içteni boşver hiç demedi bazen çevremde gelinlerini kızı gibi gören gerektiğinde yorulmasına dahi istemyen onlara kıyamayan kayınvaldieler gördüğümde çok bahtsızım diyorum.......benim kayınvalidem oğlu yorulmasın yeter ki bazen elimizde biş eyler olur oğluna ver eşin taşısın der yada markete sen git der bana oğlu yorulmasın diye allahından bulur inş başka bi şey demiyorum allah büyük.....

Son düzenleme:
keşke uzak bi şehire yerleşebilsek..gerçi bu defa da peşimizden gelir kökten kalır

keşke uzak bi şehire yerleşebilsek..gerçi bu defa da peşimizden gelir kökten kalır

canım bende çok istiyorum bu eşhirden gitmeyi çünkü bıktım aile olmak isityorum kayınvalidem böyle oğluna çocuk gibi davrandıkça ayakları üzerinde duran bi eş olamayacak suç eşimde o çocuk gibi gördükçe nazlanıyo çocuk gibi eminm ki başka şehre gitsem oğluma dayanamıyorum der yanımda kalır git kocanlai liglen be kadın herkes kendi eşiyle iliglensin kocanın sana daha çok ihtiyacı var yaşalnmışsınz zaten oğlunun bi eşi var ....

bende 7 yıllık evliyim önceleri evmiz sokağın iki ucundaydı ve hergün kayınvalidem onlara gitmemi isterdi.ama ben fazla samimi olmayı sevmediğim için gitmedim, tabi başlarda bu çok sorun oldu,zamanla kayınvalidemde buna alıştı.şimdi ise evlerimiz yanyana hemen hergün kapıdan görürüz birbirimizi ama evlerine 1yada 2 haftada bir gideriz.çoğu zaman eşime ben ısrar ederim gidelim diye.onlarda çok sık gelmezler ancak biz davet edersek gelirler.böylesi bence en güzeli önceleri gittiğimde arkamdan dedikodumu yapardı eşime yok bulaşıkları yıkamadan gitti, yok işmi yapmadı falan diye şimdi böyle şeyler yaşanmıyor aramızda belkide zamanla birbirimizin huyuna alıştık ondan.

ne güzel bende öyle olmayı isterdim en büyük hayalimdi kayınvalidemle çok iyi anlaşmak ama senin kayınvaliden seni kırmıyo imalı laflarıyla bunaltmıyo demekki

yok cnm valla ben hep derim çok ama çok şanslıyım bu konuda. çevremdeki herkes öyle der çok şanslısın istisna bir durum der. hemde fazlasıyla istisna bizimki. hatta dün akşam bodruma sende gel anne dedim temmuzda gerçekten gelmesini çok istiyorum bana dediki yok yavrum gidin siz kafanızı dinleyin gençsiniz . o kadar ısrar etmeme ragmen olmaz dedi. hatta bodruma erken gitmeyin evlilik yıldönümünüz var onu burda geçirin kızı bana bırakırsınız rahat rahat kutlayın bodruma öyle gidin çocukla dedi. canımdır o benim bugüne kadar bir bardak su istemedi benden. çok severim bayılırım hayranım ben ona

allahım kaynanaya bak bende hayran oldum vallakaydirigubbakcemile3
çok şanslısın canım, allah muhabbetinizi arttırsın

ben baş edemediğimdem küsdüm şimdi keyfim yerinde artık eşimde oturmaya gitmiyor sen yoksun ben de gitmem diyor !!! işim kebap yani !!!

eğer kaynanam iyi niyetli olsayda bana karşı yine küsmezdim ama artık yetti !! dedim

küstüm !!
zemuszemus

benim kayinvalidem iki sokak arkada oturuyor haliyle sik sik geliyor cocugum olmadan haftanin 3 yada 4 gunu gelirdi simdi cocugu sevme bahanesiyel 5 ve alti gune cikti haftada bir kerede biz gidiyoruz sik sik gormek zorunda kaliyorum maalesefffffffffffff...

e yani böyle kaynanaya hayran olunmaz mı

aynı mahalledeyiz.ilk zaman haftada bir mutlaka çağırmam ve gitmemiz gerekiyo sanırdım..çalışıncada zor tabi.baktım eşimin böyle bi niyeti yok..k.valideleride çağır yeter..hemennn gelirler..gleincede h.içi 12 ye kadar otururlardı.bende madem ben çalışıtığım halde onları çağırıyorum onlarda gelip kalmıyo çağırmam o zaman dedim.şimdi 2 ayda bir falan çağırıyorum...yeter bence...

bizde aynı mahhalledeyiz çağırmazsam hayatta bende bugün size gelecem demezki aramız daki yol 10 dk sürüo benide kendisine çağrırken gelirmisin haber veriyim gelirsen die vs sözler kullanır illaki gel demez hatta normalde de çağırmaz bi misafiri gelirse çağrır sizinde kendinize göre hayatınız var de kendisi çok çekmiş 29 yaşında eşini kaybetmiş vee k.validesiyle yaşamış ben gelin geldikten 40 gün sonra vefat etti büyük babanne ozmana kadar beraberdi ve bana hep der sen hayatını yaşa der hiç bi zorluğu yoktur banaa daha hayatta yemek yaptığımı bilemem k.validemde ama o bize nezmn gelse ben yapıyım der mutfağa gerçer herşeyi ayarlar hep arkasından derim ALLAH razı olsun dualarını kabul etsin eşiyle dier dünyada rahat hayat yaşasın...

bende aynı binada oturuyorum bizim yeme içme bir ilk zamanlar herşey güzeldi ne zaman oğlum oldu herşey kötüye gitmeye başladı oğlumu sahiplenmeye felan kalkıştı ama bu aralar nolduysa o kadar ii davranıyoki bende anlamadım ee o böule olunca bende seviyorum şimdi çok iyi anlaşıyoruz bakalım inş. hep böyle gider

nerdeyse hiç gitmem evlerine.zaten eşiminde ailesiyle arası pek iyi değil.ayda bir gelirlerse onlar gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…