biz eşimin ailesine gidiyoruz onlar ister çağırsın ister çağırmasın canımız istedikçe giderdik.biz 5 gidersek onlar 1 gelecekler biliyorum
ama onlar çağırmasam 2 ayı bulur da demezler bi gün şu çocuklara gidelim bi kahve içelim
illa özel olarak davet beklerler .hemde yemek daveti.
buda bana normal gelmiyo.her ailemi böyle acaba.
bizim aramızda 5 blok var:) ama biz de hiç mecburi görev gibi değildir hiçbişey. bi bakarım o gelmiş bazen ben kalkar giderim. ben çalıştıgım için kızıma zaten kayınvalidem bakıyor. ama hiç öle bi hesap yapmadım. haftanın hemen hemen her günü görürüm heralde. mesela bu akşam kızla oda gelicek. bazen markete çıkmış olur ben eve gelmişssem oda çıkar yukarı bi bakarız saat 23.00 olmuşş. ager o gün görmediysek birbirimizi mutlaka akşam ya o beni arar yada ben onu 2 saate yakın konuşuruzda konuşuruz. belkide çok iyi anlaşabildiğimiz için sefiyomm kayınvalidemle görüşmeyii.
ayyy tam bizimkileri anlatıyosun bizim eşlerimiz kardeş olmasın :) bizi kuma gibi görüyolar
valla bende bazen iade etmek istiyorum
aynen dediğin gibi canım kuma olarak görüyorlar evlendğimden beri bana bir kez bile kızım demedi şöyle içten bi şekilde gerçi içteni boşver hiç demedi bazen çevremde gelinlerini kızı gibi gören gerektiğinde yorulmasına dahi istemyen onlara kıyamayan kayınvaldieler gördüğümde çok bahtsızım diyorum.......benim kayınvalidem oğlu yorulmasın yeter ki bazen elimizde biş eyler olur oğluna ver eşin taşısın der yada markete sen git der bana oğlu yorulmasın diye allahından bulur inş başka bi şey demiyorum allah büyük.....[/QUOTE
aynen.geçen gün annemlerle birlikte kayınvalideye gittik annemin yanında kızım kızım diyip duruyo o kadar yapmacık ki ama anlatamam. eşime diyorum annemin sayesinde annen bugün iyi bana kızım dedi diyo o her zaman söylüyo bilmiyo ki kendisi ve annemin yanında onlara göstermelik yapıyo.bi iş olsa eşim bana yardımcı olmaya kalksa yeter oğlum yeter kendini yorma der ama kendi işlerini canını çıkarıncaya kadar yaptırır bana gelince gözü çıkar
keşke uzak bi şehire yerleşebilsek..gerçi bu defa da peşimizden gelir kökten kalır
Yaklasık ıkı aydır her gun evındeyım.
Yaklasık ıkı aydır her gun evındeyım.
ne güzel bende öyle olmayı isterdim en büyük hayalimdi kayınvalidemle çok iyi anlaşmak ama senin kayınvaliden seni kırmıyo imalı laflarıyla bunaltmıyo demekki
yok cnm valla ben hep derim çok ama çok şanslıyım bu konuda. çevremdeki herkes öyle der çok şanslısın istisna bir durum der. hemde fazlasıyla istisna bizimki. hatta dün akşam bodruma sende gel anne dedim temmuzda gerçekten gelmesini çok istiyorum bana dediki yok yavrum gidin siz kafanızı dinleyin gençsiniz . o kadar ısrar etmeme ragmen olmaz dedi. hatta bodruma erken gitmeyin evlilik yıldönümünüz var onu burda geçirin kızı bana bırakırsınız rahat rahat kutlayın bodruma öyle gidin çocukla dedi. canımdır o benim bugüne kadar bir bardak su istemedi benden. çok severim bayılırım hayranım ben ona
yok cnm valla ben hep derim çok ama çok şanslıyım bu konuda. çevremdeki herkes öyle der çok şanslısın istisna bir durum der. hemde fazlasıyla istisna bizimki. hatta dün akşam bodruma sende gel anne dedim temmuzda gerçekten gelmesini çok istiyorum bana dediki yok yavrum gidin siz kafanızı dinleyin gençsiniz . o kadar ısrar etmeme ragmen olmaz dedi. hatta bodruma erken gitmeyin evlilik yıldönümünüz var onu burda geçirin kızı bana bırakırsınız rahat rahat kutlayın bodruma öyle gidin çocukla dedi. canımdır o benim bugüne kadar bir bardak su istemedi benden. çok severim bayılırım hayranım ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?