• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideyle Bir Yaşam

İki tarafta birbirlerine anlayışla yaklaşırlarsa bence gelin ve kayınvalide çok da güzel geçinirler.Aynı evde yaşamak imkansız değil ama biraz zor bir durum olabilir.Ama gün gelecek hepimiz birer kayınvalide olcaz ne ekersek onu biçeriz inşallah.:teselli::teselli:

cnm dediğine maalesef katılamıyorum...bununla ilgili bi topik açıyorum..yorumlarınızı bekliyorum..benim olayım çok farklı ve içinden çıkılamaz bir durum halini aldı..

Kayınvalidem melek gibi dünya tatlısı bi kadındır. ilk zamanlarda benim önyargılarım yüzünden kızdığım şeyler oluyodu.Ama şimdi anlıyorum ki bi çok şeyi iyi niyetinden yapmış.Mecbur kalsak yani yalnız kalsa onu yalnız bırakmaya gönlüm razı olmaz.Beraber otururum ama kayınpederim varken mümkün değil.Herkes kayınvalideden dertli ben kayınpederimden 10 kaynanaya bedel vallahi.

Yazin icin öncelikle tesekkür ederim, ama nedense hersey gelinden bekleniliyor.
Gelin altan alacak, söylenen sözleri duymayacak, saygili olacak ne olursa olsun yani üc maymunu oynayaca, ama hic düsünmüyorlarmi buda bi insan evladi benimde bi tahamül sinirim var.
Mesela benim kayinvalidem 100 km uzakda annemlerde 60-70 km kayinvalidem annemlere gitmemi istemiyor. birkeresinde telde yüzüme söyledi, esin olmadan annene gitme. neden annem benim kötülümü istiyor. sadece bu da degil kayinvalidem bana neler söyledi hic cevap vermedim simdiye onun bana söylediklerini benim kendi annem, babam bile söylemedi bana.
Benim kayinvalideme yaparsam yapiyim yaranam nede olsa el kiziyim. Allah onu benden uzak etsin insallah bunu söylemek istemezdim ama zorla söyletiriyor.

bende aynı düşünyrm, gelin hep dışlanan taraf nedense bitürlü kabul edemiyolar ama hakedene değer verilir haketmeyene verilmez,bence karşılık olarak göreceksek ben hazırım, bana yaptıklarını duyupta benim onlara davranışımı görseniz heralde bu kız salak derdiniz,gülüp geçiyorum,ayrıca o benim annem deil sevmek zorunda hiç deilim,sevdirseydi ozaman,ayrıca çok biliyolar herşeyi ya büyüklük yapıpta özür dileyemiyolar. Sorun ne biliyomusunuz eğer çalışıyosanız bu kadıncıklar kuzu oluyo, güçlü olduğunuzu görünce pes ediyolar tüm gelinlere tavsiye maddi özgürlüğünüz olsun,anlasınki kaynana oğlunu bigün kapıdışarı edebilirsiniz.....

ne denir bilemedim ki bi rahat durun ablacım ya.. aşk meşk boş işler bunlar evlendikten sonra tey alaaaam ya diyorsun.. acele etme hiç bir şey için biraz bekle eğer mesajlar ve rahatsız etmeler azalırsa bir şey çıkmaz bu işten ama baktın hiç azalmıyor o zaman takıntı haline gelmiş demektir. bence de hemen savcılığa.. biraz bekle ama sakın cevap verme sana ne gönderiyorsa sakın silme hepsi delil olacak çünkü..

bana kalırsa bir şey çıkmaz bu işten.. öyle aşk meşk içinde bir dha dipsiz kuyulara dalma.. hele 1 ayı bırak 1 yıl bekle bi şeyleri tam anlamıyla paylaşmak için.. fena yoksa çok fena

şu an kahkahalarla kendime gülüyorum başka topicteyim sanmışım kendimi vere yazmışım hahaha kusura bakmayın kızlar

bence kaynananla aynı apt. oturma.aynı apt. oturmak demek aynı evde yaşamak demek.belkide sadece yatmaya evine çıkacaksın.hiç özelin olmayacak.zaten sözlün biz birbirimize çok düşkünüz demiş.yani evlenince sen ayrı eve çıkalım deyince seni o evden çıkarmayacak.sorunlar başlayack.en iyisi en başta ayrı ev iste.

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2.5 yıldır kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum.nişanlılık dönemimde çok tedirgin olmuştum ama evleri kendilerinin olduğu için mantıklı geldi çünkü kiraya çıkmak zorlayacaktı bizi. bu iki buçuk yılda başka bir eve çıkmayı düşünmedim maddi durumumuz şimdi çok daha iyi halbuki.kayınvalidem sağolsun çok iyi davranır bana,kızlarından ayırt etmez.bu arada ben çalışıyorum akşam eve gittiğimizde önce onlara uğrarız o da hep yemek hazır isterseniz burda isterseniz götürün evinizde yeyin der mesela. hiç bir konuda dayatması olmadı.girip çıkmalararımıza karışmaz.hatta bazen dışarı çıkacağımızda onları da davet ederiz kv başbaşa çıkın siz der. ha bazen zorlandığın oluyor mesela onlara misafir geldiğinde sen de gitmek mecburiyetinde hissediyosun kendini.ama o kadar yani belki de ben şanslıyım bilmiyorum :nazar: ama eşinizin ailesinin gerçekten iyi davranacağını düşünüyor ve biraz bağlılık sorun değil diyorsanız aynı apartman neden olmasın.ama aynı ev olmaz bu da net!:19:

pardon yanlış yere yazdım :D çok özürr.. başlıklar karıştı :D

Son düzenleme:
Back
X