Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

Ss_esperanza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
183
1
26
Kayseri
Arkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Size bi sorum olacak kayınvalidesiyle oturan herkes çok pişman burda okuduğum kadarıyla :26:
Dubleks bir evde üst kat 3 oda alt kat 4 oda bir evde kayınvalide ve kayınbabayla oturmak sizce hata mı olur.
Üst kat kapıyla alt kattan ayrılacak ama sonucta aynı evin içi..
Annesiyle suanda çok iyiyiz fakat acaba ilerde evlilik durumunda beraber otursak pişman olurmuyum.
Sevgilerimle..

ben evli değilim ama evli olup da kayınvalidesiyle bir yaşayıp mutlu olana pek denk gelmedim.

bir hastalık veya muhtaçlık olmadığı sürece, kendi annem babamla bile oturmak istemem evlenince...

Aynı sekilde bende hiç mutlu olana denk gelmedim :26: Neden acaba ben çok seviyorum annesini acaba ilerde bende mi kötü olurum annesiyle

Son düzenleme:
ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum
evlenmeden çnce aman canım ne olacak evim ayrı nasıl olsa diyordum
ahh kafam ahhh
evlendim gördüm neler oldu
şimdiki aklım olsa dört nala uzaklasır kaçarım
değil aynı evde aynı binada bile oturulmaz..
tabi istisnalar iyi kaynana modelleride vardır.. ama benimki cadolozun teki
burnumdan getirdi zehir etti elimden gelse bi kaşık suda boğarım o kadar nefret ettirdi
valla kardeşim iyi düşün doğru karar ver.. hiç bişey evlenmeden önceki gibi güllük gülüstanlık olmuyor.. bazı şeyler köprüyü geçene kadar
sonrası ise ahlar vahlar keşkeler pişmanlıklarla dolu oluyor ..

Ayni evin icinden iyi, ayni apartmanda yasamkatn kotu. Arada bir durum olmus.

ben evli değilim ama tercih etmezdim, açıkçası komşu olup alt üst oturanlar bile ne kadar dertli. sizinki de kötü olacak diye bir şey yok ama sonuçta çekirdek aile daha tatlı diye düşünüyorum :)

Ne gibi sorunlar yasadınız çok merak ediyorum :26:
Özel değilse paylaşırmısın aynı hatalara düşmeyelim

Gercekten hastalik yada farkli bir zor durum söz konusu degilse oturulmamali die düsünüyorum..Cünkü BÖYLE BIR DURUMDA ruh halin

nasil olursa olsun onlari bi sekilde göreceksin cogu zaman senin ruhunda yada evliliginde olabilecek bu dalgalanmalari üzerlerine

alinacaklar mahremiyetinizde zedelenecek haliyle tavsiye etmiyorum

ben evli değilim ama tercih etmezdim, açıkçası komşu olup alt üst oturanlar bile ne kadar dertli. sizinki de kötü olacak diye bir şey yok ama sonuçta çekirdek aile daha tatlı diye düşünüyorum :)

Ben küçük bi ailede yasıyorum annem,kız kardeşim ve ben.Geniş bir ailem olmasını hep çok istedim .
Acaba pisman olurmuyum diye sizdende fikir almak istedim

.

Sizler böyle dedikçe vazgeçiyorum yahuuu

Aynı sekilde bende hiç mutlu olana denk gelmedim :26: Neden acaba ben çok seviyorum annesini acaba ilerde bende mi kötü olurum annesiyle

KöTü OLMAN ihtimal dahilinde peki ozaman neden bu riski alip evliliginde sorun yasayasin...imkani olanlar kesinlikle oturmamali..Olmayanlarda

evliligi ertelemeli NOKTA....!!!

Ben küçük bi ailede yasıyorum annem,kız kardeşim ve ben.Geniş bir ailem olmasını hep çok istedim .
Acaba pisman olurmuyum diye sizdende fikir almak istedim

evli olmadığım için sanırım çok basit olacak örneklerim kusura bakma ama ne kadar sevsende iyi geçinsende onlarla mesela duştan çıkıp bornozunla mutfağa gidip bi su içmek istemez misin, kocanla televizyon seyrederken ona kur yapmak ne biliyim romantik bi akşam yemeği hazırlayıp mumlar yakmak filan, gecenin bir vakti gülüp eğlenmek bunlar kısıtlı yaşanabilir aynı evin içinde.

Canim benim kayinvalidemle iki sokak var aramda yinede mutlu degilim basta benimde hersey yolundaydi cok iyi davraniyodu kizi gibiydim de simdi el kiziyim onun icin ustelik bes aylik evliyim disunki bes ayda dedirtti bunu bana neticede anne baba saygi duymak lazim ama altli ustlu olunca mecbur tek tencere pisecek ve esinle basbasa yemek yeme firsatiniz bile olmayacak bunun gibi bi cok ayrinti var eger sansin warsa ayri bi ilcede iste evi canim en az bi vesait olsunnnnnnn

Arkadas guzel bir noktaya deginmis, modundadalgalanmalar olacak ama surekli dipdibe olacaksin.

Mesela yorgunsun canin evde yalniz kalmak istiyor, kaynanan kahve icmeye gelecek falan bu bile rahatsizlik verici.

Ikide bir yemege cagiracaklar, yemege gelecekler. Her adiminiz izleniyor olacak. Mahremiyet denen seyi araki bulasin

Olursunnn tatlim olursun burada tecrübe konusuyor:111: kaldiki ben ayni evde bile oturmadim ayni semt ayni sokak düsün gerisini

Aksam aksam çok güldüm yaaaa okadar dertlisiniz yani .
Evin en küçük oğlu olduğu için kendini sorumlu hissediyo biraz bende suan bi problem yasamadıgım için beraber yasamayı dusundum
Ama sanırım biraz daha dusunmem gerek

.

Ayy sanırım benim sandığım gibi bişe değil bu evlilik
Katlar ayrı olacak ya bizim oturma odamız banyomuz vs ayrı olacak yukarda ,annesiyle falan çok sık görüşmicez sanmıştım :26:

Canim biraz degil cok dusun enine boyuna baya dusun hatta dusunme ayri ev iste evin i bile rahatca dagitamayacaksin ya heran kapim calacak korkusuyla surekli evi toparlama derdìnde olacaksin yorgun oldugunda gel cay yaptin mi gelin gelip icip gidiyim falannnn iyyyyyy nefret ediyommmm

Ne gibi sorunlar yasadınız çok merak ediyorum :26:
Özel değilse paylaşırmısın aynı hatalara düşmeyelim

herseyden önce özelin olmuyor bütün gözler senin üzerinde gelin sıfatını taşıyosun ya sorumlulukların var
bi de ben tek kızım çok rahat yetişmiştim kimse karışmaz bişey demezdi bana
ama evlendim kaynanam ipleri eline almak istedi sanki nikahı ona kıydım

gelenime gidenime dışarı çıkmama kıyafetime yemem içmeme yatmama kalkmama artık aklına ne geliyosa herseyime laf etti
inanın düşündükçe allahım nasıl dayanmışım nasıl bir sabır varmış ben de diyorum ..şu an yazarken bile aklıma geliyor yaşadıklarım titriyorum resmen
şu an ölse gözümün önünde bir bardak suyu bile verirsemm Allahtan korkuma veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…