- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum
evlenmeden çnce aman canım ne olacak evim ayrı nasıl olsa diyordum
ahh kafam ahhh
evlendim gördüm neler oldu
şimdiki aklım olsa dört nala uzaklasır kaçarım
değil aynı evde aynı binada bile oturulmaz..
tabi istisnalar iyi kaynana modelleride vardır.. ama benimki cadolozun teki
burnumdan getirdi zehir etti elimden gelse bi kaşık suda boğarım o kadar nefret ettirdi
valla kardeşim iyi düşün doğru karar ver.. hiç bişey evlenmeden önceki gibi güllük gülüstanlık olmuyor.. bazı şeyler köprüyü geçene kadar
sonrası ise ahlar vahlar keşkeler pişmanlıklarla dolu oluyor ..
ben evli değilim ama tercih etmezdim, açıkçası komşu olup alt üst oturanlar bile ne kadar dertli. sizinki de kötü olacak diye bir şey yok ama sonuçta çekirdek aile daha tatlı diye düşünüyorum :)
.Gercekten hastalik yada farkli bir zor durum söz konusu degilse oturulmamali die düsünüyorum..Cünkü BÖYLE BIR DURUMDA ruh halin
nasil olursa olsun onlari bi sekilde göreceksin cogu zaman senin ruhunda yada evliliginde olabilecek bu dalgalanmalari üzerlerine
alinacaklar mahremiyetinizde zedelenecek haliyle tavsiye etmiyorum
Aynı sekilde bende hiç mutlu olana denk gelmedim :26: Neden acaba ben çok seviyorum annesini acaba ilerde bende mi kötü olurum annesiyle
Ben küçük bi ailede yasıyorum annem,kız kardeşim ve ben.Geniş bir ailem olmasını hep çok istedim .
Acaba pisman olurmuyum diye sizdende fikir almak istedim
Ben küçük bi ailede yasıyorum annem,kız kardeşim ve ben.Geniş bir ailem olmasını hep çok istedim .
Acaba pisman olurmuyum diye sizdende fikir almak istedim
Arkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Size bi sorum olacak kayınvalidesiyle oturan herkes çok pişman burda okuduğum kadarıyla :26:
Dubleks bir evde üst kat 3 oda alt kat 4 oda bir evde kayınvalide ve kayınbabayla oturmak sizce hata mı olur.
Üst kat kapıyla alt kattan ayrılacak ama sonucta aynı evin içi..
Annesiyle suanda çok iyiyiz fakat acaba ilerde evlilik durumunda beraber otursak pişman olurmuyum.
Sevgilerimle..
Olursunnn tatlim olursun burada tecrübe konusuyor:111: kaldiki ben ayni evde bile oturmadim ayni semt ayni sokak düsün gerisini
.Canim benim kayinvalidemle iki sokak var aramda yinede mutlu degilim basta benimde hersey yolundaydi cok iyi davraniyodu kizi gibiydim de simdi el kiziyim onun icin ustelik bes aylik evliyim disunki bes ayda dedirtti bunu bana neticede anne baba saygi duymak lazim ama altli ustlu olunca mecbur tek tencere pisecek ve esinle basbasa yemek yeme firsatiniz bile olmayacak bunun gibi bi cok ayrinti var eger sansin warsa ayri bi ilcede iste evi canim en az bi vesait olsunnnnnnn
Aksam aksam çok güldüm yaaaaokadar dertlisiniz yani .
Evin en küçük oğlu olduğu için kendini sorumlu hissediyo biraz bende suan bi problem yasamadıgım için beraber yasamayı dusundum
Ama sanırım biraz daha dusunmem gerek
Ne gibi sorunlar yasadınız çok merak ediyorum :26:
Özel değilse paylaşırmısın aynı hatalara düşmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?