- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Canim biraz degil cok dusun enine boyuna baya dusun hatta dusunme ayri ev iste evin i bile rahatca dagitamayacaksin ya heran kapim calacak korkusuyla surekli evi toparlama derdìnde olacaksin yorgun oldugunda gel cay yaptin mi gelin gelip icip gidiyim falannnn iyyyyyy nefret ediyommmm
.
Ayy sanırım benim sandığım gibi bişe değil bu evlilik
Katlar ayrı olacak ya bizim oturma odamız banyomuz vs ayrı olacak yukarda ,annesiyle falan çok sık görüşmicez sanmıştım :26:
ama evlendim kaynanam ipleri eline almak istedi sanki nikahı ona kıydım
puAHAHAhahahyyy güzellllllllllllllllllllllll
aynı apartmanda oturanlar bile pişmanken bir sürü sorun yaşarken sizin aynı evde oturmanız sorun yaşamanız olası bir durumevleri yakın olanlar bile kaçacak delik arıyorlar valla kayınvalide huysuz ise yalıda köşkte otursanız yine çekilmez neyseki ben şanslıyım bu konuda aynı şehirdeyiz ama evlerimiz yakın değil ayda bir kere gidip geliyoruz böylece gül gibi geçinip gidiyoruz
Valla tatlim biri bizi gözetliyor modunda yasamak istiyorsan kabul et derim eeee DAHA ne diyim yahuuu
herseyden önce özelin olmuyor bütün gözler senin üzerinde gelin sıfatını taşıyosun ya sorumlulukların var
bi de ben tek kızım çok rahat yetişmiştim kimse karışmaz bişey demezdi bana
gelenime gidenime dışarı çıkmama kıyafetime yemem içmeme yatmama kalkmama artık aklına ne geliyosa herseyime laf etti
inanın düşündükçe allahım nasıl dayanmışım nasıl bir sabır varmış ben de diyorum ..şu an yazarken bile aklıma geliyor yaşadıklarım titriyorum resmen
şu an ölse gözümün önünde bir bardak suyu bile verirsemm Allahtan korkuma veririm
aynı apartmanda oturanlar bile pişmanken bir sürü sorun yaşarken sizin aynı evde oturmanız sorun yaşamanız olası bir durumevleri yakın olanlar bile kaçacak delik arıyorlar valla kayınvalide huysuz ise yalıda köşkte otursanız yine çekilmez neyseki ben şanslıyım bu konuda aynı şehirdeyiz ama evlerimiz yakın değil ayda bir kere gidip geliyoruz böylece gül gibi geçinip gidiyoruz
Yok canim oyle plmuyo surekli didsecek yok gelmiyosun yok davet etmiyosun oglumu ozledim dirrrdirrdirrrr virr virrr virrr
puAHAHAhahahyyy güzellllllllllllllllllllllll
Ay canim gulme yaa bende kendimi bazen kayinvalidemle evliymisim gibi hissediyorum esimin tatil gunlerinde bile nereye gidecegimize o karar veriyo(( ve kendisiyle kocasida geliyo onlardan nefret ediyorum cunku kasitli yapiyolarrrr
Ben gerçekten çok iyi düşüneyim bu konuyuGözümün önüne geldide suan yasadıklarınız bide ben sinir tedavisi gören bi insanım heralde kıyamet kopar
Yalnız bide şu sorun var kızlar ben spor salonu açmayı düşünüyorum bi kaç sene içinde peki bi bebeğim olursa onu kime emanet edicem kolaylıkla :26:
Keendi annemle bazı olaylardan dolayı görüşmicem tek şansım kayınvalidem kalıcak aynı ev içinde hemen kuzumu bırakır işime giderim diyede düşündüm yanlışmıdır acaba
Yeterki sen kv deyle yasama die yakin olsak getir kizzz ben bakicam bebegine dicemmmdeee cok ucmus bu abla diceksin:111:
gördügün üzre bu kv ler bizim sinirlerimizi kökten sallamis yerinden hafiften tirlattikmi ne
Ay canim gulme yaa bende kendimi bazen kayinvalidemle evliymisim gibi hissediyorum esimin tatil gunlerinde bile nereye gidecegimize o karar veriyo(( ve kendisiyle kocasida geliyo onlardan nefret ediyorum cunku kasitli yapiyolarrrr
hadiii gelinnn hepbirlikte kv lerden nefret edelimmmm evrene negatif bir enerji yayalim belki kozmoz kv ve kp rin hakkindan gelir
Bence vazgec yolun basindaykenSimdi hersey iyi olabilir de ileride ne olacagi belli olmaz sonra buraya konu acmayin eyvah cok pismanim diye Allah göstermesin
Ben gerçekten çok iyi düşüneyim bu konuyuGözümün önüne geldide suan yasadıklarınız bide ben sinir tedavisi gören bi insanım heralde kıyamet kopar
Yalnız bide şu sorun var kızlar ben spor salonu açmayı düşünüyorum bi kaç sene içinde peki bi bebeğim olursa onu kime emanet edicem kolaylıkla :26:
Keendi annemle bazı olaylardan dolayı görüşmicem tek şansım kayınvalidem kalıcak aynı ev içinde hemen kuzumu bırakır işime giderim diyede düşündüm yanlışmıdır acaba
Aynen evleri yakin olupta kacacak delik arayanlara bi örnek ariyosaniz BeN:111: Fazla uzaga gitmeyin yani:90:
Kızlar bide annesi çok kültürlü çok kibar hanım hanımcık bi kadın
Acaba bu durum onun ilerde kaynanalık yapması ihtimalini düşürmez mi
Benim korktuğum konu evimde aldıklarıma karışması,evimin şeklini değiştirmesiBen pek anne sevgisi vs göremedim acaba o sevgiyide görebilirmiyim diyede istiyodum biraz
Bide erkek arkadasım çok sinirli biri ailesinden çekinir çok tartışma yaşamayız diyede düşündümyanlışmıdır yorumları alayım
Allah tez günde kurtarsın senide canımben hiç kayınvalideyle yaşamadım ama yaşayanları gördükçe kesin bizde papaz olurduk diyorum... çünkü bana karışılmasından hiç hoşlanmam ayrı şehirde yaşayanlar bile dertli senede bir iki defa geliyor 1 ay yatılı kalıyor ortalığı karıştırıp gidiyor diyende çok ayrı şehirlerde olmak bile riskli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?