Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

Çok haklısın gerçekten..
Ama ben çok toz pembemi görüyorum acaba ablalarımızn haline bakıyorum çok vahim vakalar var
Annesi çok dindar kültürlü kibar bi kadın bebeğimin harika biri olacağına eminim onun elinde.Ama yok yahu vallahi sinir oldum evlenmiyorum ben

ahhh BACIMMM biz cok gördük o kültürlü kibar hanimlariiiiii hepsinin icinde bir cadaloz saklidir emin ol

Ayrica su eve tadilat yaptir diyen olmus yaa..O kadar masrafa ne gerek var git o parayla ev tut yahuuu:111:

Bu vakaaları görünce evlenmekten vazgeçtim yahu
Ayrı eve çıkma şansımızda var ama ayol suan kafam alt üst oldu acaba o tatlı kadının içinde ne cinlikler yatıyor merak ettim

anne sevgisi kalabalık aile ortamı bunları arama hiiç sen bu konuda eşine yatırım yap sinirli olsun ailesinden çekinecekse hiç çekinmesin eşin bişeye kızdığında onu sakinleştireceklerinimi düşünüyorsun daha çok kışkırtmasınlarda

Tmm BULDUM bu anneler gününde kv me uzaya gidisi olup dönüsü olmayan bilet alicam netten

güzel fikir geçen gazete okudum ünlüler uzaydan arsa alıyormuş sende bi fiyatları araştır bakalım anne düşündük taşındık sana yeryüzünde layık bir yer bulamadık dersin

Son düzenleme:

Sonradan okadar pişman olacağıma sanırım en başta tedbirimi almam lazım dediğiniz gibi
Kaynanası öz annesi gibi yasayanlar hiç yok heralde buralarda Ben anne sevgisini çok arıyorum acaba görebilirmiyim diyede çok yumuşak başlı davranıyorum ama sanırım ipleri elime almam lazım

En iyisi ben ayrı ev konusunu alıştırayım hepsini Bebeğimide arabayla bırakırım kayınvalideme en iyisi

YOK artik demek gerek normalde ama bak demiyorum nedennnn cünkü yasananlar hep ayniii...Ne güzel demissin uzaktan sevvvvv icinden sevvv...

Bencee yakindanda görmeee disindandaaa nefrettt etttt

hemen hemen aynı şeyler yaşanıyor.. ben sinir hastası oldum bişey olunca hemen elim ayağım titriyor psikoloji falan kalmadı bende
bak düşün bu saatte bütün kaynana madurları uyanık :)
benimki gelse bile hoşgeldin demiyorum koltugun köşesinde oturup tek bir laf etmeden çıkıyor gidiyor suratına uzun zamandır hç kafamı kaldırıp bakmadım yokmuş gibi davranıyorum
bunlar oglanlarını kıskandıklarından ellerinden geleni ardına koymuyorlar .. alana kadar iyiler hoşlar sonra çıkarıveriyorlar pençelerini..evlendim sekiz ay boyunca eşimle beni hç başbaşa bırakmadı eşim işten gelliyodu bu tlf açıp bi bahaneyle yanına çağırıyordu saatlerce yollamıyordu hasta numarası falan yapıyodu pislik
nişenlıyken evin yedek anahtarlarını almış vermedi evlenince nerden biliyim her çıktıgımda evime giriyodu hertarafı kontrol ediyor karıştırıyordu ne alıyoruz ne yiyoruz içiyoruz.. anladım emin oldum eşime ispatladım gittim kilidi değiştirdim.. insana yapmayacagı şeyleri yaptırıyor, düşünmeyecegi seyleri düşündürüyor bunlar..

YOK artik demek gerek normalde ama bak demiyorum nedennnn cünkü yasananlar hep ayniii...Ne güzel demissin uzaktan sevvvvv icinden sevvv...

Bencee yakindanda görmeee disindandaaa nefrettt etttt

En çok sizin kayınvalidenizi merak ettim Nasıl bişey bize benziyor mu
Sizi bu kadar bezdiren biri nasıl bişey çok meraktayım vallahi

benimde anne babam ayrı bende anne ve baba sevgisi görmedim kv de 70 yaşının üstü olunca birde çok iyi anlatıldı benide ayy hiç unutamıyorum ilk gördüğünde :)))))) barbi bebek bu diye sevmişti ey gidi günlerr ilk yarama basan kv oldu anan baban ayrı ana nedir bilmiysun vs diye oho sen yuvanı kur olsun anne sevgisi görmedinse ilerde çocuklarına daha iyi anne olucaksın demektir güçlü bir yuva sahibi olacaksın demektir

Konu sahibi ,ben evlemeden önce ailemle oturdum dedim ki;ben kesinlikle ynı apartmanda oturmam başka bir semtte otururum aksi halde evlenmem dedim.ve benimle gerçekten evlenmek isteyen eşim kabul etti ve evlendik.şimdi kavga etsek de rahatız karışan yok.eltim aynı binada oturuyor herşeyine özenle kv karışır.o yüzden sakın öyle bir hataya düşme şimdi iyisiniz çünkü uzaksınız bi yakınlaş ozaman gör kültürlü kvalideyi.bir de annenle ilişkin soğuk olsa da kv anne olmaz olamazzz....

Heralde hepiniz tesadüf değilsiniz bi bildiğiniz var ki ayrı otur diyosunuz en iyisi ayrı oturmak

evet genelde aşa yukarı aynı sorunlar eve almıyorum diye bu duygu sömürüsünü tavan yaptırıyordu önceki küsmelerimde ağlıyor yerlere yatıyordu benle konuşsun diye afettim hep sonra bi baktım dahada çıtayı yükseltiyo üstünü başını yırtıp eşime karın yaptı dedi :) birde eşim yani o bana yakıştıramadığı oğlundan 19 yaş küçüğüm :) ona rağmen oğlu brad pit ben ben bülent ersoyum onun gözünde :)

Hep savunurum kv lik yapmanin yasi yoktur al sana bir örnek daha yas 70 ama cadalozluk bitmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…