Kayinvalideyle oturanlar nasil sabrediyorsunuz ???

Maşallah.

Öncelikle Allah yardımcın olsun ev ev üstüne çok zor oluyor ama kısa bir süre de olsa aynı durumu yaşamış biri olarak sana tavsiyem dilin tatlı olsun söylenenleri asla duymaa kesinlikle yüz göz olma kin tutma bunun dışında olduğun gibi davran kendini ezdirme ama lafını tatlı tatlı sok eşin sana destekse daha kolay olur ama destek değilse işte o zaman işin zor bir imtihan süreci bu öyle düşün . Her darliktan sonra bir ferahlık vardır . manevi yönünü kuvvetli tutmaya çalış

dan dun konusmaya alısmıslar ama birseyi unutuyorlar sana kızım diyorlar anak öz kızları degilsin bukadarr rahat konusmamalılar. birsey dediklerinde tepkini göster olması gerektiği gibi birsey diyemezler birdaha

Herkesin evi olmak zorunda değil bence. küçük olsun kirada otur bi dilim ekmek ye ama huzurla ye. o yüzden bilemiyorum sen ev alacam diye psikoloji falan kalmıyo zaten.

Bu sekilde ev sahibi olacagima 5-10 sene daha sonra olurum özgür olurum.
Kirada da otursam kocamla oturur evimin hanimi ben olurum bin kat iyidir.

Bende kaynanamla oturuyorum ve eltim daha geçen ay ayrıldı yanımızdan ama çoğu zaman sabredemiyrm artık Allah yardımcımız olssn kp çok iyi kv den çok iyi ama çoğu zaman çekilmez bende senin gibi suskun ve herşeyi içime atarım

Bizde onlara bakacak kimse yok kaynım evlenir evlenmez bir dk bile kalmam valla

Iyi de böyle ev alsanız ne olacak ?Geri giden yillar birdaha gelecek mi ?
Psikolojiniz bozulacak mesela o yaşadığınız günler unutabilecek misiniz ?
Gidin kirada oturun siz de bi işe girin el birliğiyle alın.
Hayır temiz evi her allahin günü temizleyince size ne para veriyorlar ne sigorta.
Hiç olmazsa dışarda calissaniz para alırsınız böyle de saygısızlık gormezsiniz yani.
Illa destek olacaklarsa kv çocuğunuza baksın siz çalışın.

Diğer saydıklarına hadi çekişmeler falan dedim de kpin ben senin baban gibi yatmıyorum demesiyle hönkürmem bir olurdu. Ailenizi sakın ezdirmeyin sakın. Eşinize anlatın sorunları denge kursun kimse kimsenin hizmetçisi değil.

Ben senin yerinde olsam herkesin olduğu bi ortamda yine terbiyesizlikleri olursa "bundan sonra herkes bana uslubunda dikkatli olsun bin düşünsün bir konuşsun aynı evde yaşamak zorundayız tadımız kaçmasın" derdim ciddi bi şekilde. Kolay gelsin.

Durumunuz nasil bozuldu ikiniz birden işsiz mi kaldiniz? Ama birikim yapacagiz dediginize gore esiniz calisiyor eş calisirken ayri evden kalkip kv evine yerlesmek ne demek ya? Bir yardimlari olcaksa aylik bir miktar para yollayabilirlerdi. Gercekten yaptiginiz cok sacma ben bir göz odada oturur, kıt geçinir yine gitmezdim kv evine.
Anca iki kişi birden işsiz kalır, biseyler olur ozaman mecburiyet olur ama eş calisirken gecinmeyi beceremeyip kv evine gitmek mecburiyet degil bence sizce??

Bırak alma ev ömür boyu kirada otur ama ayrı eve çık. Kendi evine. Onlarda napiyorsa yapsın

Öyle birsey yok.
Ne sabri ne kayinvalidesi.
Uzakta olmasina ragmen sesi bile geriyor beni.
Ayni evde yasamadik ama benim durumlar böyle iken ayni evde yasayanlarin ruh sagligi yerinde kalir mi bilemem.

Ayrica esim hergun 10 lira 20 lira ne getirirse onu biriktiyorum demissiniz sozde kira parasi bile cikmiyormus. O para nezaman birikcekte ev alabileceksiniz? 10- 20 sene kvnin evinde mi oturcaksiniz?
Illa oturcam diyorsaniz, kimsenin duzenine karisamazsiniz. Sonradan gelmissiniz ve gorumcenin ne zaman yiyecegine, sofraya nasil oturalacagina siz karisamazsiniz. Sen ailecek yemek istiyorduysan evini kuracaksin, ailece yiceksin. Onlar sana ayak uydurcak değil. Kendine kv evinde duzen kurmaya calisma. O evin hanimi sen degilsin.

En azından kv cocuga baksin sen çık çalış daha çabuk para birikir. Butun gün evde kaynanayla temizlik yapacagina disarda yap temizliği nerden baksan 100 tl alırsın günlük. Hem sana iyi gelir çıkmak hem saygı görürsün.

sif para birikimi yapmak icin bu sikintiya deer mi?! üstelik ev onlarin okadar kisi ayni evinde herkes icin sikinti. aynen nasil yasiyorsun konu sahibi bende sana soruyorum? sonucta evli bir ciftsiniz. cinsel hayat diye birsey var. biz cocuklardan bile cekinirken evde kv kbaba varken bu is nasil oluyor? gece banyoya kalkinca herkes herseyi biliyor. bunu basil asiyorsunuz?
hic bir birikim benim huzurumdan daha önemli degildir. tek göz odada kirada otururum ama özel yasantim olur.
ya evde kayinbaba kayinvalde yan odada yatarken nasil cift olunuyor

Ev almak için onlarla oturmaya değmez ben huzurumuz peşinde koşarım Ben olsam kaçardım ordan

Mesaın tamamını okumadım ilk paragraf yetti. birlikte oturmuyorum kayınvalide ile. kendisi de çok tatlı bir kadın ama asla düşünmezdim. ev almak çok gerekli bir durum değil ve bunun için kv ile birlikte oturmayı asla istemezdim.

Bence ayrı eve çık kira olsun varsın, yeter ki huzur kaçmasın. çünkü kv melek de olsa birlik ev yürümez...

5 10 lirayla ev alinmaz
nasil yasiyorsunuz böyle ya inan merak ediyorum özel haystinizi nasil yasiyorsunuz? ev kalabalik cinsel olay nasil oluyor ya inan aklim almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…