- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.393
- 53
- Konu Sahibi Kedigibi1453
HelalE ağzınıza geleni saydıysanız biter yani bir daha görüşülmez. Ameliyat filan da mühim değil. Nişanlınız da adam olsaydı ayrılırdı sizden zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HelalE ağzınıza geleni saydıysanız biter yani bir daha görüşülmez. Ameliyat filan da mühim değil. Nişanlınız da adam olsaydı ayrılırdı sizden zaten.
He kız helal iftira çok güzel bir şey yaşasın
Doğurup büyüteceğiz elin kızı gelip bize hakaret edecek oğlan da msalaklığından susacak.. onu da reddederim.. bir de ne yüzle gideceksin ki?Kv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Hastaneye gidersem tek gitmek zorundayım
Ama nişanlım da beraber gidelim bir gün dedi
Sizce?
Müfteri bir insanın yetiştirdiği çocukla evlenme inadı neden? Başka talip yok mu?He kız helal iftira çok güzel bir şey yaşasın
He valla haklısın iftira atmayı kv lere hak görüyorum gelin insan evladı değilki şekerim ne bilsinDoğurup büyüteceğiz elin kızı gelip bize hakaret edecek oğlan da msalaklığından susacak.. onu da reddederim.. bir de ne yüzle gideceksin ki?
daha nişanlıyken birbirinize ağzınıza geleni sayacak duruma geldiyseniz durum sıkıntılı. asıl problem bu benceKv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Sizce?
Aboo Allahım 2 oğlum var sen konuyu biliyorsun gözümden sakınıyorum tövbe tövbe ne emeklerle büyüyorlar, hayırlı olup hayırlı insanlarla karşılaşsınlar inşallaaaaah.Nişanlım annesine karşı beni savunduğu sürece bir problem göremiyorum ayrıca insan ailesini seçemiyor
Çalışıyor maalesef ayrıca ben kolay kolay saygımı bozacak biri değilim :)İki tarafın birbirine karşı büyük saygısızlığı olmuş o konuya girmeyeyim ama her şeye rağmen nişanlı kalabildiğiniz için illa gidecekseniz nişanlınızla gitmelisiniz bence.
Aminnnn teyzeAboo Allahım 2 oğlum var sen konuyu biliyorsun gözümden sakınıyorum tövbe tövbe ne emeklerle büyüyorlar, hayırlı olup hayırlı insanlarla karşılaşsınlar inşallaaaaah.
Ağzıma geleni söyledim demediniz mi ? Daha nasıl saygı bozulacaktı anlamadım ?Çalışıyor maalesef ayrıca ben kolay kolay saygımı bozacak biri değilim :)
Öncelikle yaşadığınız durum çok üzücü Keşke bu kadar Yüz göz olmak zorunda kalmasaydınız. Evlendiğiniz zaman Sürekli yüz yüze Bakmak zorunda kalacaksınız. Ben kayınvalidemlere karşı Hep haklı olmama rağmen Eşimin beni desteklemesine rağmen yine de erkekler annesinin ve eşinin arasının kötü olmasını istemiyor yani bazıları eşine dayatarak bunu yaptırmaya çalışıyor haklı da olsan haksız olsa da anneme gideceksin bazı eşlerde, Benim eşim gibi Sen haklısın sana bırakıyorum diyor ama tavırlarından suratından Her şey ortaya çıkıyor. o yüzden sizin Balık baştan kokmuş Bence uzatmayın Derim tabii hakkınızda hayırlısıKv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım (küfür hakaret yok)
bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Sizce?
Olayı bilmediğiniz için böyle yargılamanız çok normal, karşınızdaki insan size iftira atıp da ikili oynayıp seni istemiyorum derse çok da güzel sayarsınız..
Gidin tabiki de belki de aranız da düzelir ve henüz nişanlısıniz evlenirseniz kv de ailenizin bir üyesi olacak...Kv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım (küfür hakaret yok)
bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Sizce?