• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideyle tartışmıştık ama ufak bir operasyon geçirdi, sizce ziyarete gitmeli miyim?

Kv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Hastaneye gidersem tek gitmek zorundayım
Ama nişanlım da beraber gidelim bir gün dedi
Sizce?
Doğurup büyüteceğiz elin kızı gelip bize hakaret edecek oğlan da msalaklığından susacak.. onu da reddederim.. bir de ne yüzle gideceksin ki?

Kv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Sizce?
daha nişanlıyken birbirinize ağzınıza geleni sayacak duruma geldiyseniz durum sıkıntılı. asıl problem bu bence

İki tarafın birbirine karşı büyük saygısızlığı olmuş o konuya girmeyeyim ama her şeye rağmen nişanlı kalabildiğiniz için illa gidecekseniz nişanlınızla gitmelisiniz bence.

Nişanlım annesine karşı beni savunduğu sürece bir problem göremiyorum ayrıca insan ailesini seçemiyor
Aboo Allahım 2 oğlum var sen konuyu biliyorsun gözümden sakınıyorum tövbe tövbe ne emeklerle büyüyorlar, hayırlı olup hayırlı insanlarla karşılaşsınlar inşallaaaaah.

Bende evli bir kadın olarak konu ne olursa olsun asla eşimin benim anneme ağzına geleni sayacak cesareti vermem. Bende onun annesine asla öyle bir saygısızlık yapamam. Gerekirse konunun açığa çıkması için elimden geleni yaparım ama saygımı bozmam. Yani şimdiden durum böyle ise ilerde sizi daha da zorlayacak şeyler illa ki olacaktır. Herkes sınırlarını bilmeli... Henüz çocuğum yok ama netice de annelerimizin bizi ne zorluklarla büyüttüğünü anlatmaya gerek yok. Biraz da bu açıdan düşünebilirsiniz. Ama tabii kayınvalide adayınızın da yaptığı şey hoş değil fakat çözümü sizin yaptığınız olmamalıydı.

Kv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım (küfür hakaret yok)
bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Sizce?
Öncelikle yaşadığınız durum çok üzücü Keşke bu kadar Yüz göz olmak zorunda kalmasaydınız. Evlendiğiniz zaman Sürekli yüz yüze Bakmak zorunda kalacaksınız. Ben kayınvalidemlere karşı Hep haklı olmama rağmen Eşimin beni desteklemesine rağmen yine de erkekler annesinin ve eşinin arasının kötü olmasını istemiyor yani bazıları eşine dayatarak bunu yaptırmaya çalışıyor haklı da olsan haksız olsa da anneme gideceksin bazı eşlerde, Benim eşim gibi Sen haklısın sana bırakıyorum diyor ama tavırlarından suratından Her şey ortaya çıkıyor. o yüzden sizin Balık baştan kokmuş Bence uzatmayın Derim tabii hakkınızda hayırlısı

Ağzınıza geleni saydıktan sonra hasta ziyaretine gitmeniz hiç samimi gelmez ki. El mecbur gideyim, gönlünü alayım, arayı yeniden ısıtayım diyorsanız da nişanlınızla gidin bence.

Ağzıma geleni sayacak kadar yüz göz olduysam gitmem. Nişanlısınız sonuçta evli değilsiniz.

Ama nişanlın evlenince ama o annem, annem de annem diyecek. Çünkü bütün erkekler bir anneci oluyor evlenince nedeni bilinmez şekilde. O yüzden çok güvenme şimdi senden yana olmasına.

Aynı evin içine girince benim ailem ve ben x senin ailen ve sen gibi bir gruplaşma oluyor. Buradaki üyeler uyarmıştı dersin.

Ben olsam gitmezdim illa gideceksenizde nisanlinizla olani tercih edin.

Kv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım (küfür hakaret yok)
bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Sizce?
Gidin tabiki de belki de aranız da düzelir ve henüz nişanlısıniz evlenirseniz kv de ailenizin bir üyesi olacak...

Back
X