Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

O zaman bi işe girin, çalışın hanımefendi

Kv babasının evinde ne işiniz var

Minnet etmeyin madem

:) Zor dimi
çalışmamam neden herkesi bu kadar rahatsz ediyor onu anlamadım bu benim seçimim eşiminde rızası yok zaten ev içinde ölüp bitmiyorum bu evde oturmak istemiyorum dediğimde ben kirada oturamam diyor eşim minnet duyan o yani ben değil.

çok şükür vicdanım rahat benim anne hakkının farkındayım eşimin annesi o bilsin hürmet etsin benim onunla işim yok eşimi gördüğü halde gece 4.5lara kadar ağlayan birinin gözyaşlarının samimiyetini çok net bence ben kimseye karşı kötü düşünmem ve eminim ki Yaradanda bana ona göre müdehale edecektir.

ben eşime defalarca git ara sor deöişimdir hatta annesinin ağlayışını samimi bulmasamda hergün ara diyorum oda hergün gitsin ben gitme demiyorum oda bu sebepten hergün gitmeme laf etmiyor.

Usenmedim kadın size napmis olabilir diye eski konulara baktım
Dedesi ev vermiş? Ailesi de içini döşemiş.
Ve anladigim kadariyla hayatında bir gün bile calismamis olan siz yapılanı az bulmussunuz. Aileniz daha çok harcamismis. Ne kadar mesela? Bir ev parası mi?
Evinize gelen birakin kV, KP, misafire kahve yapmaya erinmissiniz.
Bencede sizden gelin olmaz.
Siz evlenecek ve kisileri idare edebilecek olgunluğa sahip değilsiniz.
3 kuruşun hesabını yapıp size verilen imkanlara burun kıvıran birisiniz, nankörlük demek daha dogru sanırım
Ve bence kötü kalpli birisiniz. Bu kadar kin bünyeye zarar. Üstüne de saygısızsınız.

Bugün ki konuya dönersek Allah kV nizin kalbine ferahlık versin, sizi adam yerine koyup iletişim kurmaya calismaktan umarım vazgeçer. Ve bunu yaparken de umarım içi rahat olur.

Yanı ben kv istemiyorsam.onun evini de istemem bu kadar basit

Akıl.var mantık var madem esin de ailesini bu kadar gözden çıkartmış o da minnet etmesin çıksın o evden muhtaç durumda suan sende bence kv minnet etmemek böyle olur çalıs
Hem seni calistirmicak hem sen calismaya gönlüm olmicak hem onların evi ohh öyle hayat var mı

Sen kötü kv gormemissin seni o evde bi dk tutmaz yanı
Niye tutsun ki yüzüne bile gulmuyorum.diyorsun mecbur mu kadin

Bide annenle bir olup ailesini kotuluyorsunuz anasına bak kızını al annen anne gibi akıl versin sykret kızım kirada olabilirsin desin yada kendileri size güzel bir ev alsınlar damat ne olsa sizden yana.............

Burda herkes gelin ve herkes seni suçluyor bi dusun istersen

Yuh bize ev verseler valla pervane olurum arkadaş kendine gelmeli insanlar ne sıkıntılar çekiyor tıkıt paranın çoğu kiraya gidiyor şükür edin mutlu olun

evet dedesi ev verdi eşimede harcamaların hepsini yapacağını söyleyen ailesi bütün eve benim sayemde 13bin liralık bir bütçe harcadı ev eşyasına 20 bin civarı harcadık biz benim bahsettiğim masraf buydu.bayram meselesi çok başka bir mevzu eşimin ailesine ben eşim zor görmeye gittik onlarda eşimin ricasıyla bize gelmişlerdi bunları gören benim kahve yapasım gelmedi evet böyle bir aileye benden gelin olmayacağı için gelinlik yapmıyorum haklısınız.orada bahsedilen üç kuruş ne bilmiyorum ama herkesin bir hayatı var o kadar şey yaşıyor benim burada yazdıklarım belki yaşadıklarımın onda biri değil son 3-5 ayı özet geçemem sonuçta.Kötü kalpli olsam onlara tepkisin kalıp susmak yerine kırardım ağzıma geleni derdim eşimin iyiliği karşısında sustum hep saygısız olduğum biryer olmadı şükür bunu hiçbiri iddaa edemez.Son dua için teşekkür ederim amin inşallah.

ev için ölmedim düğün olmadan o evde oturmak istemiyorum bile dedim o ev gözümde yok olsa kul köle olurdum onlara zaten ailemin evi yok ki bana alsınlar annem kötülemek için değil neden böyle yaptıklarını sorguladı bir ev için kul köle olamayız biz kimseye ailemin yok şükür açta açıkta değiller asıl bunu düşünüp yalakalık yapmak saçmalıp evin hatrına iyi davran nasıl bir mantık?

Yazık, çok yazık. Allah sizin gibi gelinlerle karşılaştırmasın inşallah. Ne kadar büyütmüşsünüz her şeyi. Sizin gibi tanıdıklarım var ama, sizin niyetiniz zaten baştan araya mesafe koyup ayağını kesmek, bunun için de bahaneler buluyorsunuz.

Sizin neden sorununuz olsun ki bedavadan eve konmuşsunuz yemeği de bedavaya getiriyorsunuz aileniz de yiyorsunuz sürekli. Keşke herkes sizin gibi akıllı olsa.
öyle canım ya dedik ev gerekli o çok meraklı olduğum evdede durmak yerine aileme gelip bedavadan yiyip içiyorum niyetim tamamen bu hıhı oldu.

Allah bilir niyetimi size göre ne küçük bilmiyorum ama düğün üstün ayrılmamız için olan çaba küçük değil çok yeterli bir sebep bence.

Bence çok yanlış düşünüyosunuz.
Düğün arefesinde her aile arasında sorun çıkar. Kaldı ki kadın sizi arayıp nedenini soruyor. Ama siz söylemiyorsunuz. Söyleyin, belki aranızdaki sorunu çözersiniz. Siz hiç ailenizle tartışmadınız mı? Ha baktınız kv iyi niyetli değil o zaman mesafenizi tam koyun.
Eşinizin söyledikleri ne kadar yanlış. Yarın öbür gün aynısını size de söylerse n'apardınız? Öz annesine bunu diyen birinden beklenir yani.
Son olarak eşinizin annesi sizin de anneniz sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…