Kayınvvalidem ve bir garip miras meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merve Aycan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
997
482
18
Eşim gil 3 erkek 2 kız kardeş. Eşimle ben memuruz ama yeni memur 0 birikmişlik. Neyse diğer kardeşleri özel sektör. 1 ablası evli 1 i de daha küçük. 3 erkek kardeş 2 yıl içinde evlendi diğer 2 kardeşe üst ve alt kattan ev verildi ve düğün altını yapıldı eşyaya da büyük ihtimalle yardım ettiler. Bize de sadece 2 bilezik verildi siz olsanız ne yapardınız ben önce bilmiyordum ayakta uyuttular her şeyi sonra öğrendim eşim de onlar küçükken yapmış diye salladı baş edemedi. Sizce ne yapılır ayrıca onlara adetleri tam yaptılar benim ailemi aramadılar bile zaten 1 yıldır görüşmedim ha üstüne de hakaret küfür iftira ve bizden para istemeler görüşmüyoruz ama çok merak ettim siz olsanız ne yapardınız

Kız sen eşini komşuna kaptırmadın mı? Hani boşanıyordun. Ne ara eşin oldu, ne ara adamın ailesinin malına mülküne göz diktin.

Millete yuruyen kocayi bosardim. Cocuk yapmazdim.
Kimseye yürümedi atıp tutmayın ben ne anlatıyorsam o kadarını biliyorsunuz ben abarttım hepsi bu burdan da a yazsak herkes boşanın eminim çoğu kişi her şeye susan kişilerdir öyle diyen hoş benim de aklım var

Biz senin yalanciniz Merve.
Atıp tutan biz değiliz sensin.
Nasıl da rahat yazıyorsun şunları.

Bir hak aranacaksa bu eşinizi ilgilendiriyor sizlik bir durum yok.
Boyle kayin ailenin parasinin derdine düşmekte hic hoş degil. Siz onlarin cocugu degilsiniz, kayinailenizle birlikte mi kazandiniz parayi da ortak cikiyorsunuz. Canlari kime isterse ona yaparlar. Gonul ister eşit olsun ama olmadiysa bir şey yapamazsiniz.
Eşiniz ve ailesi arasinda bir durum bu.

Yapilmamasi cok dertse evlenmeseydiniz baştan.

Hic bir şey senden evinden kocandan uzak olsunlar yeter.

Böyle değil olay kandırdılar hep sonradan öğrendim ona rağmen bizden istediler bulaştılar yoksa kimsenin malında gözüm yok olsa ilk yoktu zaten kabul etmezdim her söyledikleri yalan çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…