- 30 Aralık 2009
- 23.647
- 94.367
- 1.123
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Ya Merve yeme bizi şimdi hshshsKimseye yürümedi atıp tutmayın ben ne anlatıyorsam o kadarını biliyorsunuz ben abarttım hepsi bu burdan da a yazsak herkes boşanın eminim çoğu kişi her şeye susan kişilerdir öyle diyen hoş benim de aklım var
Eş ailesi konularını yalan yanlış anlatıyorsun o zaman.Abarttım onları
Böyle değil olay kandırdılar hep sonradan öğrendim ona rağmen bizden istediler bulaştılar yoksa kimsenin malında gözüm yok olsa ilk yoktu zaten kabul etmezdim her söyledikleri yalan çıktı
Eksik anlattım haklısın sesli mesaj yok mu burda,Eş ailesi konularını yalan yanlış anlatıyorsun o zaman.
Bir dediği diğerini tutmayan birinin lafına göre mi yorun yapalım?
Hikaye anlatmak hoşuna gidiyor anladık biz onu.Eksik anlattım haklısın sesli mesaj yok mu burda,
Bu konuyu da abartmışsindir belki ha MerveEksik anlattım haklısın sesli mesaj yok mu burda,
Valla isteyen yorum yapsın herkesi zorlamadım kiAdam seni boşasa da kurtulsa valla.
Adamı boşuyordun hani, şimdi evlenirken ki altınlar, yapılmayanlar, ailene karşı tavırlarına mı yorum yapalım…
OlabilirBu konuyu da abartmışsindir belki ha MerveD
Heh işte o sebeble boş ver malı mülkü senin eşinde komşuya yürüme potansiyeli var. O kisima odaklan.Olabilir
Aynen canım gözünle gördün zatenHeh işte o sebeble boş ver malı mülkü senin eşinde komşuya yürüme potansiyeli var. O kisima odaklan.
Haklısınız teşekkür ederimAma bu durum sizi ilgilendirmez ki. Eşinizin problemi tepki gosterecekse o göstersin. Zaten aranız iyi değil bide bunu çıkarırsan sinirler iyice gerilecek.
Bu konuda miras nerede ben o kısmı anlamadımHeh işte o sebeble boş ver malı mülkü senin eşinde komşuya yürüme potansiyeli var. O kisima odaklan.
Başlık kayınvalide ve miras olunca ben de kv öldü de mirası bölüşemediniz sandımEşim gil 3 erkek 2 kız kardeş. Eşimle ben memuruz ama yeni memur 0 birikmişlik. Neyse diğer kardeşleri özel sektör. 1 ablası evli 1 i de daha küçük. 3 erkek kardeş 2 yıl içinde evlendi diğer 2 kardeşe üst ve alt kattan ev verildi ve düğün altını yapıldı eşyaya da büyük ihtimalle yardım ettiler. Bize de sadece 2 bilezik verildi siz olsanız ne yapardınız ben önce bilmiyordum ayakta uyuttular her şeyi sonra öğrendim eşim de onlar küçükken yapmış diye salladı baş edemedi. Sizce ne yapılır ayrıca onlara adetleri tam yaptılar benim ailemi aramadılar bile zaten 1 yıldır görüşmedim ha üstüne de hakaret küfür iftira ve bizden para istemeler görüşmüyoruz ama çok merak ettim siz olsanız ne yapardınız
O zaman acil ikiz cocuk yap. Sonra cik kocanin ailesinin karsisina. Bebelerimin hakkini verin hayinlarrr de.Kimseye yürümedi atıp tutmayın ben ne anlatıyorsam o kadarını biliyorsunuz ben abarttım hepsi bu burdan da a yazsak herkes boşanın eminim çoğu kişi her şeye susan kişilerdir öyle diyen hoş benim de aklım var
Kızlar valla pes tanımadan etmeden yürümüş diyorsunuz ben konuyu abarttım eşim bir şey yapmadıBu konuda miras nerede ben o kısmı anlamadım.
Tonlarca altın kalmışta paylaşamamışlar sanki…
Evlenirken yapılan kayırmayı dert etti bugünde… Benim yerimde olsa napacam acaba
Hiç bir şey yapmadılar.
Ah konu sahibi beni aklina getirde 2 bileziğe sevin
İkiz çocuk nasıl yapılıyor siz yaptınız galibaO zaman acil ikiz cocuk yap. Sonra cik kocanin ailesinin karsisina. Bebelerimin hakkini verin hayinlarrr de.
Başlık kayınvalide ve miras olunca ben de kv öldü de mirası bölüşemediniz sandımbaşlık içerik uyumu süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?