Kayınvvalidem ve bir garip miras meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Merve yeme bizi şimdi hshshs

Eş ailesi mal mülkünün hesabını sana mı verecek? Sen bu hızla kesin o komşuyla da kanka olmuşsundur maşallah sana

Heh işte o sebeble boş ver malı mülkü senin eşinde komşuya yürüme potansiyeli var. O kisima odaklan.
Bu konuda miras nerede ben o kısmı anlamadım .

Tonlarca altın kalmışta paylaşamamışlar sanki…

Evlenirken yapılan kayırmayı dert etti bugünde… Benim yerimde olsa napacak acaba
Hiç bir şey yapmadılar.
Ah konu sahibi beni aklina getirde 2 bileziğe sevin

Son düzenleme:
Komşu kadını okuyup yorum yazmamışım

Ama buna yazmadan durmadım. Siz bence bir uzman desteği alın. Komşu kadın-koca paronayası, eskileri deşip ortalık karıştırma filan pek normal gelmedi bana. Geçmiş olsun

Başlık kayınvalide ve miras olunca ben de kv öldü de mirası bölüşemediniz sandım başlık içerik uyumu süpermiş

O zaman acil ikiz cocuk yap. Sonra cik kocanin ailesinin karsisina. Bebelerimin hakkini verin hayinlarrr de.

Kızlar valla pes tanımadan etmeden yürümüş diyorsunuz ben konuyu abarttım eşim bir şey yapmadı
O zaman acil ikiz cocuk yap. Sonra cik kocanin ailesinin karsisina. Bebelerimin hakkini verin hayinlarrr de.
İkiz çocuk nasıl yapılıyor siz yaptınız galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…