Kayiplar ve bosanma

Umarim.hersey yoluna girer ama girsin diye cabalamak bana zarar verecek kendime haksizlik edecegim.
Tek dusundugum tum cabalarin anlamini yitirdigi.
Cocuklarim icin surec nasil olur bilmiyorum.ama benim.aklimda bitti

40 yasini astigini belki 5 yada 6 yil daha bu zevki yasayabilecegini bunuda sonuna kadar kullanmak istedigini soyledi

Vaktimi harcıyorsun diyor yani açık açık. Bilemedim. Bence ciddi bir sorun var adamla ilgili. Size yaklaşımı çok çirkin şu durumda zaten. Sen önemsizsin, bana hizmet et kafası

Sen haklisin.
Bencil, duygusuz, vicdansız, anlayışsız bir adamla berabersin.
Ne b.k yemek istiyorsa yesin.
Zaten bir gözü dışarda.

Size hayran kaldım. Bunca acıya rağmen çorap satıp ev geçindirdiyseniz siz bu adam olmadan da dimdik durursunuz. Evet siz yas sürecindesiniz ama 2 sene önce yaşanan bir kaybın yası değil bu. Yakın aralıkla iki yakınınızı kaybetmişsiniz ve cidden içerde film izleyecek kadar meseleye uzak olması çok ağır gelir insana. Katibin Ruhu na katılıyorum. Bu adam bir şeylerin önünü açıyor ama bilinçli olarak. Yani sizi suçlayarak. Yarın bir şey yakalarsanız bak ben demiştim diyecek belki. Siz çok güzel konuşmuşsunuz eşinizle. Umarım sizi suçlamak yerine anlar ya da yollarınızı ayırırsınız.

Bence bekle boşanma psikolojik olarak daha sağlıklı düşünebileceğin duruma gelene kadar ertele. Şuan onun ihtiyaçlarını karşılayamayabiliriz gayet doğal. Kendine zaman tanı, düz erkek mantığı onun ki bir de onu düşünme çok güçlüsün babasız da büyütürsün ama yine de bekle boşanma hemen şuan kırgınlık, öfke hepsi iç içe geçmiş durumda

Tesekkur ederim.aslinda cabalamak bana iyi geldi giderimiz vardi ve birinin bunu yapmasi gerekiyordu 10 yil o yapti birazda ben cabalayayim dedim .
Onun icinde cok zor evet anlamaya calistim destek oldum ama bizim birlikte olmaktan ziyade daha onemli gundemimiz olan hayatta kalma cabamizi kenara itip hayatta alacagi zevki hesaplamasi ve bunun suclusu olarak sadece beni gormesi kabul edilemez oldu.
Yorgunum.evet mutsuzum ama evliligimi onemsemedigimi soylemesi ve beni tehdit edip beni kaybediyorsun demesi aklimdan hic cikmiyor.kurtarmak icin caba istegim yok

Başınız sağ olsun, sabır dilerim.
Eşiniz sizi sarsmak, kendinize getirmek istemiş.
Ama biraz ağır geldi yöntemi bana da..
Erkekler bu konularda fazla düz, fazla realist..
Evet tabiri caizse sana şok etkisi yapmak istedim ama yine olmadi dedi.
Tesekkur ederim dostlar sagolsun

Ailesini ihmal eden o, siz değilsiniz. Hayır kocanız nasıl bir insan ben anlamadım. İşsiz kalıyor, iş aramaya gönlü yok o evde yatarken siz çorap satıp evi geçindiriyorsunuz. Ablanız ölüyor yıkılıyorsunuz size destek olup çocuklarla ilgilenip ev işlerini omuzlarından alacağına odasına kapanıp dizi izliyor. Sonra yetmiyor siz bir kayıp yaşayıp iyice çöktüğünüzde yine evin tüm işini size yıkıp çocukları başınıza sarıp yetmezmiş gibi beni cinsel olarak tatmin et yoksa seni aldatırım diyor.

Valla ne vicdan var Eşinizde ne merhamet ne de sorumluluk. Acımı içimde yaşadım demişsiniz ama öyle olmak zorunda değil. Büyük bir kaybınız var evdi bulaşıktı yemekti derdine düşmeden acınızı yaşamaya hakkınız var. Bence ayrılığı bir konuşun, eşiniz güvenilecek bir adam değil.

Cok tesekkur ederim dusunceleriniz icin.
Bence yasamak istediklerini yapacak sorumluluga sahip degil bu nedenle beni suclayarak beni bunlari yapmaya sen ittin diyecek.
Surekli erkek arkadaslarinin evli olduklari halde yaptiklari kacamaklari anlatiyor .ama ben yapmiyorum.degerini bil der gibi.
Madem bu kadar mutsuzdun neden 10 yil ve iki cocuk?
Baskalari onemli onlarin soyledikleri onemli ben yokum.aklinda dedi.kirildigim seyleri ona anlattigim icin

Aslinda kendimi koseye sıkışmış hissediyorum ama ayni zamanda sirtimdanda vurulmus gibiyim.
Duygularim cok karisti saygi ve besleyemiyorum.artik ihanete acilan bir yol gibi

Tam.olarak bu yazdiklarinizi hissediyorum aslinda .
Bu zamana kadar onun durust biri oldugunu dusundum bu nedenle cabaladim.
Ama bana seni denedim 1 ay boyunca romantik davrandim ve sen farketmedin bile dedi.beni denemis icinden geldigi icin degilmis

Kendi aklı da başkalarının yaşadıklarında. Yaptıklarım şöyle dursun, aklım yapamadıklarımda Diyor resmen. Öyle bir hayat hoşuna gidiyorsa tehdit ve suçlama ile değil boşanıp yapsın madem. Siz en iyisini bilirsiniz çünkü tüm yorumlarınızı okuyarak anladım ki gayet aklı başında ve olgunsunuz. 30 kere cebinizden çıkarırsınız o adamı.

Evet yapamadiklari duyduklari onu tahrik ediyor bende oyle dusunuyorum.
Ama anlamakta zorlaniyorum cunku 10 yilimiz var ve zor bir surecteyim her anlamda.
Kizlarimi duruma alistirma pandemi sureci ve kayiplar ardindan esim var atlatirim dedigim anda bana yapilan hainlik.
Beni denedigini soylemesi romantik davranmis 1 ay beni denemek icin ama yine degismemisim.ben .neler hissettigimle ilgilenmiyorki
Tesekkur ederim destek ve dusunceleriniz icin

Vaktimi harcıyorsun diyor yani açık açık. Bilemedim. Bence ciddi bir sorun var adamla ilgili. Size yaklaşımı çok çirkin şu durumda zaten. Sen önemsizsin, bana hizmet et kafası
Evet bunu bir hizmet eksikligi gibi goruyor bende boyle hissettim ve onada soyledim.
Duzelmezsen beni kaybedersin diyorsun ben duygularimla yasayan biriyim ve sana lutfen beni birakma hadi birlikte olalim.diyemem dedim.
Aslinda duzelmeyecek olan bu dusuncem zorunda oldugum icin beni birakmasin diye ona istedigini uzatmak bence cok travmatik

Yani bunu demek yerine hadi artık toparlan, evliliğimiz eskisi gibi olsun gibi yapıcı cümleler kurabilirmiş. Ne bileyim belki bir tatil organize edebilirmiş. Sevgisiz geldi ifadesi, çok donuk. Kendinizi tepsiye koyup sunmayın adamı kaybetmemek için de. Bu sizi daha çok yaralar. Kullanılma psikolojisine girmeyin.

Sen haklisin.
Bencil, duygusuz, vicdansız, anlayışsız bir adamla berabersin.
Ne b.k yemek istiyorsa yesin.
Zaten bir gözü dışarda.
Keske bunu beni suclayarak yapmasaydi
Durustce disarida bir hayat var ilgimi cekiyor beni rahat birak deseydi o gun bosanirdim

biraz kendini değiştirmeyi denemek istermisin direk yıkıcı olmuşsun eyvallahın yok gibi anladımki eşiniz ilgisiz kalmış sizden yardım istiyor biraz onuda anlamayı deneyin

Bunu yapamam onada soyledim bu saatten sonra istesemde gelemem cunku bu tehditlerine boyun egmek olur dedim.
Dun kizlarimi dondurma yemeye goturdum sakin ve bos.bir alandi gelmedi cok sicak dedi ben her daim 3 kisilik yasiyorum zaten
O film izler yatar uyur yer isterse konusur sohpet eder istemezse tek.kelime etmeden aksam olur .kulaklik kulaginda gezer evde kizlarim.odasina girmeye cekinir ama yinede severler babalarini bazen rica ederim.cocuklari sev ozlediler birak telefonu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…