Ozlemden ziyade tehdit olarak algiladim ben.Eşinizin amacı ayrılmak değil bence ama siz de eşinizi fazla ihmal ettiyseniz o da içinde size özlem duyuyor olabilir. Romantikligi sizi denemekten ziyade yakınlaşmanizi sağlamak için olabilir bunu da bilinçli yapmasında bence sıkıntı edecek birşey yok. Hepimiz zaman zaman taktikler yapabiliyoruz. Acılarınız, kayıplarıniz var Allah sabır versin. Ama işte hayat devam ediyor bu noktada biraz denge kurmak önemli. Ha tabii icinizden gelmiyorsa da güzelce zaman isteyebilirdiniz. Şu an sağlıklı dusunemediginizi düşünüyorum. Yıkmak kolay yapmak zordur. Terapiye siz başlayın gerektiği noktada eşiniz de dahil olacaktır Ama seviyor ve sevildiginize inanıyorsanız ayrılmaktan bahsetmeyin. Sağlıksiz düşünce yapısıyla bitirdiğiniz şeyi bir gün pişman olduğunuzda toparlayamayabilirsiniz.
Katılıyorum. Seni denemek için bir ay romantik oldum ne demek ya. 10 yıl boyunca öküz markaydı demek, seven bir adam gibi olmaya 1 ay dayanabilmiş.Erkegin gozunden bakarsak konuya,
Disarda işveli cilveli kadın gibi kadınlar varken bir de bizimkine bak..
Iki kayıp verdi diye depresif takiliyor(babasi zaten ortada bile yoktu düne kadar )
Yaşım genç.. ben sevişmek isterim, açık saçık kadin isterim karsimda..
Yasını yine yaşasın ama ben isten gelince bu ruh hali sona ersin. Hayat devam ediyor. Arkadaslarim eşlerini aldatiyor ben yapmadim bile.( ah bi firsatini bulsam neler yapcam'ın kibarcasi. Boylece kendine de deger verdirmeye calisiyor)
Ben sex isterim,erotizm isterim.senin uzun süren yasını cekemem.. 40 ını cikar bitti gitti,normale dön..
Diye dusundugunden yapmis
Ama bu yaptiklari yasla ilgili degil. Inan icine atıp atıp tükenmiş,yorulmuş. Bu evlilige devam edesi yok. Ilk firsatta da aldatir bunun gibiler. Sonrasinda da "sen de kadın olsaydın da beni eve baglasaydin derler". Boylece kendilerini bastirip, sizi suçlu hissettirirler.
Sen de adam hakli miydi acaba "isveli cilveli birhatun olsam, bakimli olsam, evim pirıl piril olsaydi, mis gibi yemekler yapsaydim,misler gibi koksaydim adamin gözü disariya kaymazdi" deyip kafayı yersin.
Bu adam yapacaklarina zemin hazirliyor gibi,bilincli olarak romantik olma taktiği uyguladim ama sonuc yine degismedi diyerek kendine koz topluyor ,kendini hakli cikarmak icin.
Bir süre evinizi ayırin, baktin onsuz da hayat guzel.. boşa gitsin.
Hayat sevismekten ibaret degil. Iri dolgun gogus,iki bacaktan ibaret degil. O da biraz evine sahip ciksin,3_4 gunluk bi tatile cikabilirdiniz, terapiste gidebilirdiniz, disarda guzel bi yemege goturebilirdi havamiz degissin diye.
Bencil, empati yoksunu biri esiniz.
Kendim istersem giderim zaten soylemene gerek yok dedi.Sen ayrılalım diyince eşin ne dedi peki ? Evlılıgı toparlama yolunda mı yoksa ayrılmayı kabul mu etti ? Zamanlaması çok incitici olmuş
Evet haklisin sadece 1 ay oda istekleri icin.soyle bir dusundumde koca bir 10 yil hep kosturmus hesap kitap yapmisim.hep biseyleri denklemeye eksikleri gidermeye evime cocuklarima yetismeye calismisim.Katılıyorum. Seni denemek için bir ay romantik oldum ne demek ya. 10 yıl boyunca öküz markaydı demek, seven bir adam gibi olmaya 1 ay dayanabilmiş.Yav, kadının babası ölmüş, kocasının önüne böreğini koyup öyle gitmiş hastaneye, ben orda koptum zaten.
Bunu bir deneme,kandırılma olarak düşünme bence.1 ay boyunca ilgini çekmeye çalışmış sadece.Yani ilişkisi için uğraşmış senin ilgini istemişHepinize merhaba.konu mart ayinda ablami kaybetmem.ardindan iki hafta once babami kaybettim.iki cocugum var 4 ve 8 yaslarinda.10 yillik evliyim.bu kayiplari yasayana kadar evliligimde sorun yok saniyordum.ayni zamanda annem ile de sorunlarimiz var ve cok uzun olmamasi icin ozetlemem gerekirse esim ve cocuklarimla hayata tutunma cabasi icindeyken bir anda esimin yaptigi konusma ile sarsildim.
Bu konusmayi 1 ay once yapmisti ikicisi dun gece oldu.onu bu konusmaya iten ozel hayatimizin onu mutlu etmemesi.yeterince ilgi gostermiyor olmam ve surekli baskalarinin soylediklerini onunla paylasmammis.
Ben senin aklinda yokum diye bir cumle kurdu.sana 1 ay boyunca bilerek romantik davrandim yine bisey degismedi dedi.kendimi kandirilmis hissettim o an.
Evet yas surecim cok zor.geciyor ve ardindan ikinci kayipla afalladim zorlaniyorum.bu surecte bana destekte oldu.onu seviyorum fakat bilincli olarak yaptigi bu deneme olayi beni incitti.
Kibarca yollarimizi ayirabilecegimizi soyledim.benimle ilgili bu kadar rahatsizliklari oldugunu bilmiyordum.bu benim.icin bu surecte alinan saglikli bir kararmi bilmiyorum.ama.cok incindim sadece yazmak istedim hoscakalin
Yorgun oldugunuzu yaziş biciminden anladim desem inanirmisinz. Belki bende asiri yorgun oldugumdan kelimelerinizden anlayabilirm bilmuyrmBende bunun sarsintisini yasiyorum.sen benim.icin boyle biri degildin cok.saskinim dedim.ama buna cevap vermiyor surekli benden cevap bekliyor.ben cok yorgunum
O bunlari yaparken birinin evi gecindirmesi ve cocuklara bakmasi gerekiyordu cok yoruluyordum .ablami kaybetmek evet cok sarsti ama depresyona girmedim hep cabaladim sadece zamana ihtiyacim vardi.Bunu bir deneme,kandırılma olarak düşünme bence.1 ay boyunca ilgini çekmeye çalışmış sadece.Yani ilişkisi için uğraşmış senin ilgini istemiş
Zaman gosterecek olsada biseyler koptu gittiHer şey yoluna girer
Inanirim cunku yorgunlugum hayatimin her alanina ulasti.bir gram keyif alamiyorum hicbirseyden bu olaylar zincirinden sonra.Yorgun oldugunuzu yaziş biciminden anladim desem inanirmisinz. Belki bende asiri yorgun oldugumdan kelimelerinizden anlayabilirm bilmuyrm
Rabbim sıkıntınızı gidersin insAllah
Bende oyle. Eskiden civil civil bi insanken suan enkazım. Hic bisey keyif vermiyo. Aminn insAllah tsklerInanirim cunku yorgunlugum hayatimin her alanina ulasti.bir gram keyif alamiyorum hicbirseyden bu olaylar zincirinden sonra.
Amin tesekkur ederim umarim sizde rahatlarsiniz en kisa surede
Yani bence farketmemişsin ama cok uzun süredir ilgisiz bırakmışsın.Yani olabilir biliyorsun erkekler de ilgi ister.Biraz da bence sen uğraş gönlünü yapO bunlari yaparken birinin evi gecindirmesi ve cocuklara bakmasi gerekiyordu cok yoruluyordum .ablami kaybetmek evet cok sarsti ama depresyona girmedim hep cabaladim sadece zamana ihtiyacim vardi.
Birden bire bunun kayipla ilgili olmadigini daha uzun suredir uzak oldugumu soyledi
Seninle benzer şeyler yaşadım eşimle de bu yüzden uzun süre sorunlarım oldu ama zamanla atlatılıyor ve sonunda anlıyorsunki aslında önemli olan senin çekirdek ailen bence kestirip atma pişman olursun ve hepsi zamanla düzelirHepinize merhaba.konu mart ayinda ablami kaybetmem.ardindan iki hafta once babami kaybettim.iki cocugum var 4 ve 8 yaslarinda.10 yillik evliyim.bu kayiplari yasayana kadar evliligimde sorun yok saniyordum.ayni zamanda annem ile de sorunlarimiz var ve cok uzun olmamasi icin ozetlemem gerekirse esim ve cocuklarimla hayata tutunma cabasi icindeyken bir anda esimin yaptigi konusma ile sarsildim.
Bu konusmayi 1 ay once yapmisti ikicisi dun gece oldu.onu bu konusmaya iten ozel hayatimizin onu mutlu etmemesi.yeterince ilgi gostermiyor olmam ve surekli baskalarinin soylediklerini onunla paylasmammis.
Ben senin aklinda yokum diye bir cumle kurdu.sana 1 ay boyunca bilerek romantik davrandim yine bisey degismedi dedi.kendimi kandirilmis hissettim o an.
Evet yas surecim cok zor.geciyor ve ardindan ikinci kayipla afalladim zorlaniyorum.bu surecte bana destekte oldu.onu seviyorum fakat bilincli olarak yaptigi bu deneme olayi beni incitti.
Kibarca yollarimizi ayirabilecegimizi soyledim.benimle ilgili bu kadar rahatsizliklari oldugunu bilmiyordum.bu benim.icin bu surecte alinan saglikli bir kararmi bilmiyorum.ama.cok incindim sadece yazmak istedim hoscakalin
Bu ne demek simdi aldatmiyorum diye poh pohlanmak istiyor demek.. esiniz cok bencil kotu gunde yaninizda olmasi gerekirken seyinin derdine dusmus cok yazikOlmadigini soyledi.aldatan arkadaslari oldugunu fakat kendisinin boyle bir istegi olmadigini beni sevdigini herseyi benimle yasamak istedigini anlatti.
Aslinda ilgisiz degildi sadece kendi istedigi miktarda olmadi bence cunku genel.olarak kavga etmeyiz bagirma hakaret yada fiziksel siddet yapmayiz .Yani bence farketmemişsin ama cok uzun süredir ilgisiz bırakmışsın.Yani olabilir biliyorsun erkekler de ilgi ister.Biraz da bence sen uğraş gönlünü yapYani kızmak yerine bence onu anlamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?