Kayiplar ve bosanma

Ozlemden ziyade tehdit olarak algiladim ben.
Beni kaybediyorsun dedi.
Yapici bir konusmadan ziyade suclar nitelikteydi
Zaten suan iletisimi kopardim ne sekilde tekrar kurariz yada kurarmiyiz bilmiyorum.
Sana 3 yil da versem yetmeyecek dedi zaman istedigimde .her an hazir olmayabilirim cocuklarim.var ve evdeler onlar benim onceligim biraz daha yardimci olursan enerjim tukenmez diyorum herseyi yapma birak sonraya kalsin diyor sonra yine ben yapacagim yani.
Aslinda bakis aciniz cok yapici ve dogruda olabilir soyledikleriniz ama kendini dogru ifade edemedi sanirim .
Diger insanlarla kendini kiyaslayip onlarin sozlerini hatirliyorsun ama benim sana hangi tarih araliginda romantik davrandigimi hatirlamiyorsun diyor.

Sen ayrılalım diyince eşin ne dedi peki ? Evlılıgı toparlama yolunda mı yoksa ayrılmayı kabul mu etti ? Zamanlaması çok incitici olmuş

Katılıyorum. Seni denemek için bir ay romantik oldum ne demek ya. 10 yıl boyunca öküz markaydı demek, seven bir adam gibi olmaya 1 ay dayanabilmiş. Yav, kadının babası ölmüş, kocasının önüne böreğini koyup öyle gitmiş hastaneye, ben orda koptum zaten.

Evet haklisin sadece 1 ay oda istekleri icin.soyle bir dusundumde koca bir 10 yil hep kosturmus hesap kitap yapmisim.hep biseyleri denklemeye eksikleri gidermeye evime cocuklarima yetismeye calismisim.
Kendimi hep daha sonrasina ertelemisim cok garip bugun farkettim.dogum gunumu unutmadi diye bana arada sirada bimden profiterol aldi diye mutlu olmusum yetmis bana bunlar.
Ama benim yaptiklarim ona yetmemis tum.mucadelem bosuna gibi.

Bunu bir deneme,kandırılma olarak düşünme bence.1 ay boyunca ilgini çekmeye çalışmış sadece.Yani ilişkisi için uğraşmış senin ilgini istemiş

Bende bunun sarsintisini yasiyorum.sen benim.icin boyle biri degildin cok.saskinim dedim.ama buna cevap vermiyor surekli benden cevap bekliyor.ben cok yorgunum
Yorgun oldugunuzu yaziş biciminden anladim desem inanirmisinz. Belki bende asiri yorgun oldugumdan kelimelerinizden anlayabilirm bilmuyrm
Rabbim sıkıntınızı gidersin insAllah

Bunu bir deneme,kandırılma olarak düşünme bence.1 ay boyunca ilgini çekmeye çalışmış sadece.Yani ilişkisi için uğraşmış senin ilgini istemiş
O bunlari yaparken birinin evi gecindirmesi ve cocuklara bakmasi gerekiyordu cok yoruluyordum .ablami kaybetmek evet cok sarsti ama depresyona girmedim hep cabaladim sadece zamana ihtiyacim vardi.
Birden bire bunun kayipla ilgili olmadigini daha uzun suredir uzak oldugumu soyledi

Yorgun oldugunuzu yaziş biciminden anladim desem inanirmisinz. Belki bende asiri yorgun oldugumdan kelimelerinizden anlayabilirm bilmuyrm
Rabbim sıkıntınızı gidersin insAllah
Inanirim cunku yorgunlugum hayatimin her alanina ulasti.bir gram keyif alamiyorum hicbirseyden bu olaylar zincirinden sonra.
Amin tesekkur ederim umarim sizde rahatlarsiniz en kisa surede

Inanirim cunku yorgunlugum hayatimin her alanina ulasti.bir gram keyif alamiyorum hicbirseyden bu olaylar zincirinden sonra.
Amin tesekkur ederim umarim sizde rahatlarsiniz en kisa surede
Bende oyle. Eskiden civil civil bi insanken suan enkazım. Hic bisey keyif vermiyo. Aminn insAllah tskler

Yani bence farketmemişsin ama cok uzun süredir ilgisiz bırakmışsın.Yani olabilir biliyorsun erkekler de ilgi ister.Biraz da bence sen uğraş gönlünü yapYani kızmak yerine bence onu anlamaya çalış

Kadın ailesinden iki kişi kaybetmiş, adam romantizm bekliyormuş. Cidden şaka gibi. Yorumlarda da bi arkadaşın dediği gibi aldatmaya vicdani olarak yer arıyor gibi. Eşim yas döneminde saldı kendini, dışarıda cıvıl cıvıl neşe dolu kizlar var olayi gibi geldi bana da.. yakalanirsa da sizi suçlayacak. Sen kendini saldın benle ilgilenmedin... bahane hazır. Dikkatli olun... Allah yardımcınız olsun. Üzüldüm durumunuza.

soğukluk geçince ilşki terapisine gidin yoksa çözemeyebilirsiniz, eşinize sizin psikolojinizi anlatır uzman sizede onunkini, sorun çözülür.

Seninle benzer şeyler yaşadım eşimle de bu yüzden uzun süre sorunlarım oldu ama zamanla atlatılıyor ve sonunda anlıyorsunki aslında önemli olan senin çekirdek ailen bence kestirip atma pişman olursun ve hepsi zamanla düzelir

Olmadigini soyledi.aldatan arkadaslari oldugunu fakat kendisinin boyle bir istegi olmadigini beni sevdigini herseyi benimle yasamak istedigini anlatti.
Bu ne demek simdi aldatmiyorum diye poh pohlanmak istiyor demek.. esiniz cok bencil kotu gunde yaninizda olmasi gerekirken seyinin derdine dusmus cok yazik

Sizin cercevenizden bakmasını beklemek te eşinize haksızlık tabi genel cerceve ile bilemem ilişkinizi.. bende sizin gibi geçen sene Haziran ayında annemi kaybettim ondan önce hastalık vb sıkıntılı süreçler geçirdim. Sizi dibine kadar anlayabilirim.. ki satır aralarinda eşinizin büyük desteğini aldiginizi ve bu konu olmasa iyi biri olduğunu da siz belirtmissiniz..Kendinizi yalnız hissetmenizi de acinizin kaybını da anlarım. Süreçte size destek olanlarida anlamanız gerekli.. Sürekli empati beklemek te karşı tarafa haksızlık bı yerde.. ki eşiniz yas sürecinden önce de böyle olduğunuzu belirtmiş yani aslinda biseyleri toparlanmanizi beklemiş, ablanizjn kaybını da beklemiş aradan zaman geçmiş .. babanızın kaybını da siz ifade etmediğinizi söylemişsiniz.. ve artık herşeyi denedigibi bana ve bıze yonelmen gerek demis.. Siz hemen resti çekmişsiniz.. Bide hikayede yer değiştirerek bakın olaylara..

Yani bence farketmemişsin ama cok uzun süredir ilgisiz bırakmışsın.Yani olabilir biliyorsun erkekler de ilgi ister.Biraz da bence sen uğraş gönlünü yapYani kızmak yerine bence onu anlamaya çalış
Aslinda ilgisiz degildi sadece kendi istedigi miktarda olmadi bence cunku genel.olarak kavga etmeyiz bagirma hakaret yada fiziksel siddet yapmayiz .
Makul sekilde sorun varsa hadi cozelim derken bana hesaplayarak davranmasini duymak beni cok daha uzaga itti.
Ablam hayatim icin cok onemliydi 6 ay once kaybettim ve elbette etkilendim ama kendimi kapatmadim.bu mucadelemi gormezden gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…