Biz veriyoruz zaten esim ihmal etmez surekli destek olur.Görümce çalışsın, çalışınca çalıştığı eve gider. eşiniz ayda 500 versin, diğer kardeş de versin o kadar. Kayınvalidenizin de maaşı bi bakıcı tutmaya yeter. Yarın öbürgün psikoloğa seans başına en az 700 TL vermekten iyidir. Hem görümceniz de mübarekleri bırakır, belki sosyalleşince bi mübarek bulur evlenir. yazık yalnızlıktan nelere sarmış..
Maddi durumunuz iyi, paraya önem vermiyorsunuz ama bakma konusunda el koysam mi diyorsunuz direkt bakamam da demiyorsunuz.Allahim herkesi Hayirli insanlarla karşılaştırsin. Kimse kimsenin halinden anlamaz. Evet paranoyak davraniyor olabilirim. Ama kirilmak ve kendimi hasta etmek istemiyorum inaninki. Oyle gezen tozan bir insan degilim.maddi gucumuz cok sukur iyi. Paraya onem de verdigim yok ama bazi haksizliklar ve insanin uzerine gelinmesi nefsi harekete geciriyor. Inan butun bu olanlar birikmislikten.
Diger sayfalari okursaniz biraz fikir sahibi olursunuz bu konuda.Maddi durumunuz iyi, paraya önem vermiyorsunuz ama bakma konusunda el koysam mi diyorsunuz direkt bakamam da demiyorsunuz.
Madem durumu iyi eşinizin, annesinin maaşına katsın yatılı bakici bulsun, bu seçenek hic aklınıza gelmiyor ama başka şey geliyor.
Ben yazarken insanların yanlış ifade etmiş dediğine pek inanmıyorum inanan inansın. Konuşurken olabiliyor çokça ama yazarken düşünme süremiz çok daha fazla.
Okudum baştan beri. Lütfen anlamıyorsunuz siz zekasizsiniz imalarini bit kenara bırakın artık.Diger sayfalari okursaniz biraz fikir sahibi olursunuz bu konuda.
ay çıkarsaydınız ses o zaman vaktindeAma ben bakarkende millet keyfini düşünürse kötü niyetli ben oluyorum oyle degil mi. Biraz insaf. Ben evlenirken tum ev esyalarimi kendileri secti aldi. Ses cikarmadim.esim sesini cikaramiyor onlara .daha neler neler el insaf
İnsan eti ağır derler.. zor tabi.. ama görümcende kendince haklı değil mi.. bakıcı tutun olmadı sürekli kontrolde olsun.. yatana da zor bakana da.. Allah yardımcınız olsun.. kart konusunda şok oldum.siz en iyisi maaşıyla bakıcı tutun masraflarını karşılayın kayinvalidenizn..Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Yani diğer sayfaları okumadım gerekte yok belli durum zaten burada görümce annesine artık bakmak istemediği için bahane uyduruyor gibi ve hala kendi bakıyor gibi maaşını o almaya devam edecek gibi görünüyor sizde en azından sizi enayi yerine koymasın diye maaşı sizin almanız gerektiğini düşünüyorsunuz ve haklısınız bence üslubunuz itici olmuş sadece ama siz bakacaksanız eğer maaşıda sizin evinize girmesi kadar normal birşey yok niye bukadar linç gözünüzün sadece parada olduğunu düşünmüyorum ben kayınvalidenin sizden bakacak kimsesi ve maaşı olmasa yinede bakardınız bence ben şahsen hiç bir çıkar olmadan gözüm gibi bakarım vicdanen ama ortada bakmadığı halde maaşını almaya devam etmek isteyen biri varsa para göz olan kişi odur siz değil.Diger sayfalari okursaniz biraz fikir sahibi olursunuz bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?