Haklisiniz sanirim.cunku kaynim ve esi boyle bir sıkıntı yasamiyor. Esimde bitiyor her şey. Simdi aradi işteykenBen anlamıyorum görümce olmazsa niye konu sahibi bakıyor. Oğlu varken el kızına mı düşer bakmak. Oğlu işim gücüm var bırakamam diyorsa tek alternatif bakıcı tutmak. Konu sahibinin üslubu kötü ok, ama bu hale kendiliğinden gelmemiş bu kadın o kadar barizki.
Ama sinirini yanlış kişiye yönlendiriyor. Bütün bu yaşadıklarının sorumlusu görümce değil eşin. Aradaki dengeyi kuramayıp, seninle artık kendi ailesini kurduğunu annesine anlatmak yerine senin herşeye katlanman gerektiğini düşünen kişi eşin. Bütün sorun, sıkıntı eşinin tavırlarında. Maaş kartı değil ne verirlerse versinler asla kabul etme. Yatalak değilse haftada 3 gün gelip yemek-temizlik işini halledecek bir yardımcı tutarsınız. Yardım gerektiğinde içinden geliyorsa gider yapar gelirsin. Daha fazlasına gerek yok.
Kayinvalidemin dili resmen baglanmis kizi konusur onun adina.esimin de yavas yavas öyle oldugunu dusunuyorum.bence olur hatta kim bakıyorsa kartı o harcasın yıllar önce dedem bi bie vermemişi kartını kayınvaden ve eşinle önce komuş
Esim kadar dominat bir kimse yoktur. Herseye karışır camasir duzenin dahil.ev duzenine vs.ama sadece kardesi uzulecek diye korkar. Benide uzmek istemwz ama.Eki Görüntüle 2974479
Aklımda sizinle ilgili canlanan görsel bu oldu.
El koymak çok yanlış bir üslup ama zaten satır aralarında evde eşinizle eşit söz hakkinizin olmadığı belli dominant bir kişisiniz. Allah ailenize sabırlar versin
Aynen oyle.Kayınvalidenizin yanında 7/24 biri mi kalmalı o kadar mı müşkül durumda? Okuduğum kadarıyla paraya ihtiyacınız yok ,maaş kartını alayım derken bir çeşit bloke koymak gibi mi. Siz zaten kullanmayacaksınız görümcede kullanmasın gibi mi.
:)Eki Görüntüle 2974479
Aklımda sizinle ilgili canlanan görsel bu oldu.
El koymak çok yanlış bir üslup ama zaten satır aralarında evde eşinizle eşit söz hakkinizin olmadığı belli dominant bir kişisiniz. Allah ailenize sabırlar versin
görümcenizin huyunu suyunu bilemem uzaktan konuşmak tabii kolayEvleri var . Gorumcemle kayinvalidem kaliyor zaten. Kayinvalidemin emekli maasi var.kizi kullaniyor. Evleride kira degil. Insan bilir ailenin icindekilerin ne oldugunu. Esime baski yapitiklarini biliyorum. Benim evimde esimle oturmamdan rahatsiz oluyor kendisi. Beraber oturmak istiyor ki butun isleriben yapayim diye. Yukarida arkadaşlar uslubumu begenmemis olabilirler. Ama gercekten artik sinir oluyorum.esim eve ne aliyorsa onlarada ayni alisverisi yapar surekli gideriz. Herkese soruyorum. Sizin anneniz hastayken ihtiyacinizda yokken. Calisamayacaginizi bilerek . Bunca yil evde oturupta . Simdi ben calisacagim demek .eşimede baski yapmak hos birseymi.kendinizi bejim yerime koyun olumsuz yorum yapan kardeslerim.
Tipik Türk toplumu el alem ne der diye bakıcı tutmuyorlar. Millet annesine bakamadı diyecek.Bakici istemiyorlar anladiniz mi.
Tabiki parasida olmasa bakarim ben. Gorumceme soyluyorum zaten evlen yuvani kur anneni dusunme diye. 40 yasinda gorumcem. Hic calismadi okumadi. Kayinvalidem hasta oldu 1 ay oldu ben calisacagim diyor. Normalmi
Tabi eğer siz bakıyorsanız maaşını da siz almalısınz. Hem anasına bakmasın hem parayı alıp yesin. Yok öyle bir dünya. Eşimin anneannesi de 1 gelini 2 çocuğu arasında 4 ayda bir dönüşümlü olarak kalıyor. Kimde kalıyorsa parayı da o alıyor. Gerçi maaşın çoğu hasta bezine felan gidiyor ama olsun.Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Ben karismiyorum dedim konuyu kapadim.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Hasta bezini devlet karsiliyor zaten. Bir masraf yokTabi eğer siz bakıyorsanız maaşını da siz almalısınz. Hem anasına bakmasın hem parayı alıp yesin. Yok öyle bir dünya. Eşimin anneannesi de 1 gelini 2 çocuğu arasında 4 ayda bir dönüşümlü olarak kalıyor. Kimde kalıyorsa parayı da o alıyor. Gerçi maaşın çoğu hasta bezine felan gidiyor ama olsun.
görümcen de haklı, kendine bir hayat kurmaya hakkı var, teklifi değerlendirmek istemesi normal. sizin açınızdan bakınca siz de bakmakla yükümlü değilsiniz eğer istemiyorsanız. en iyisi görümceniz, eşiniz ve kadıncağızın maaşı toparlasınlar bir bakıcı tutsunlar tam zamanlı. he siz de eğer maaşı karşılığı bakarım diyosanız da bunu karta el koymak şeklinde açmayın tabi çok irrite edici bir laf. teklif gibi sunun.Kizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
Kayinvalidem biraz rahatsız ve bekar gorumcem bakiyor ona.Bu siralar bakmaktan bıktı ki yeni seyler turetiyor. ise girecem deyip duruyordu. Gecen gun esim ben yokken bir ziyarete gitti morali bozuk döndü. Ne oldu deyince döküldü.
Kardesim calismak istiyor iyi hir is firsati ciktu annem hasta nasil olacak falan dedi.
Ben hemen anladim tabi ihaleyi bana yikmaya calisiyor görümce. Ise girincede durmaz zaten biliyorum. Sen bakarmisin diyemedi eşim. Tepkimi bilir.
Biliyorum bubteklif edilecek bana. Yine ortalik karisacak. Bende diyorum ki kayinvalidemi alsam yanima maas kartina el koymak sartiyla. Bende boyle teklifte bulunsam. Ne dersiniz? Tecrubelere ihtiyacim var
Kendi annenize baktığınızda maaş kartına el koyar mıydınız acaba ? Ona göre cevap vereceğimKizlar yine bir gorumce sorunuyla karsi karsiyayim. Her ay sorun cikariyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?