Kayknvalideme bakarken maaş kartini alsam uygun olurmu?

Haklisiniz sanirim.cunku kaynim ve esi boyle bir sıkıntı yasamiyor. Esimde bitiyor her şey. Simdi aradi işteyken
*Nasılsın vs. Kardeşimi aradinmi diye.
*Niye arayayim ki dedim.
*Hastaneye gideceklerdi o yuzden diyor.
Bana hastaneye gideceklerini soylemediler.dedim
Adama birseymi verdiler birseymi yaptilar bilmiyorum. Hep onları gozu goruyor.

Aklımda sizinle ilgili canlanan görsel bu oldu.
El koymak çok yanlış bir üslup ama zaten satır aralarında evde eşinizle eşit söz hakkinizin olmadığı belli dominant bir kişisiniz. Allah ailenize sabırlar versin

Kayınvalidenizin yanında 7/24 biri mi kalmalı o kadar mı müşkül durumda? Okuduğum kadarıyla paraya ihtiyacınız yok ,maaş kartını alayım derken bir çeşit bloke koymak gibi mi. Siz zaten kullanmayacaksınız görümcede kullanmasın gibi mi.

Esim kadar dominat bir kimse yoktur. Herseye karışır camasir duzenin dahil.ev duzenine vs.ama sadece kardesi uzulecek diye korkar. Benide uzmek istemwz ama.

Aynen oyle.

görümcenizin huyunu suyunu bilemem uzaktan konuşmak tabii kolay
eme oda belki kendine bir hayat kurmak düzene girmek istiyordur
evde oturmaktan annesine bakmaktan yorulmuştur
abisi de biraz baksın ilgilensin istiyordur ve hakkı da
ihtiyacı yokken neden çalışsın diyemezsiniz bu durumda
belki evlenecek vs o zaman ne yapacaksınız neden evleniyor mu diyeceksiniz :)

Tabiki parasida olmasa bakarim ben. Gorumceme soyluyorum zaten evlen yuvani kur anneni dusunme diye. 40 yasinda gorumcem. Hic calismadi okumadi. Kayinvalidem hasta oldu 1 ay oldu ben calisacagim diyor. Normalmi

Sen evlenip yuvani kurmussun, simdi kv.nin maas kartini dusunuyorsun. Yani senin gibi olsun diye mi bu tavsiyeyi veriyorsun yoksa maas kartina daha kolay ulasmak icin mi?

allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin bizim yaşlılığımız nasıl olur bilemeyiz ben olsam bakardım ne ki sofraya bir tabak daha fazla koyarsın maaş kartına el koymak filan ee o zaman huzur evine gitsin kadıncağız orda kart karşılığı zaten bakım var. yazdıklarınızdan zaten hiç sevmedğiniz belli kadının hem parasını alıp hemde surat yapacaksınız . kadın en azından surat çekmez huzur evine gider yaşıtlarıyla takılır.

Tabi eğer siz bakıyorsanız maaşını da siz almalısınz. Hem anasına bakmasın hem parayı alıp yesin. Yok öyle bir dünya. Eşimin anneannesi de 1 gelini 2 çocuğu arasında 4 ayda bir dönüşümlü olarak kalıyor. Kimde kalıyorsa parayı da o alıyor. Gerçi maaşın çoğu hasta bezine felan gidiyor ama olsun.

Hasta bezini devlet karsiliyor zaten. Bir masraf yok

Cok sagolun arkadaslar. Biraz moralim bozuldu bu konuda. Daha fazla kendimi ifade etmek istemiyorum.onerileriniz benim icin değerliydi.Allah hepinizden razi olsun.

görümcen de haklı, kendine bir hayat kurmaya hakkı var, teklifi değerlendirmek istemesi normal. sizin açınızdan bakınca siz de bakmakla yükümlü değilsiniz eğer istemiyorsanız. en iyisi görümceniz, eşiniz ve kadıncağızın maaşı toparlasınlar bir bakıcı tutsunlar tam zamanlı. he siz de eğer maaşı karşılığı bakarım diyosanız da bunu karta el koymak şeklinde açmayın tabi çok irrite edici bir laf. teklif gibi sunun.

aslında görümcenin ise girmesi daha iyi direk bakıcı tutarsınız kardesim evde degil anneme bakıcak biri lazım dersin esin ne diyor bu bakıcı konusuna peki yada görümcen konustugunuz mu bu konuyu hic ve kaynanan kac yasında

Kendi annenize baktığınızda maaş kartına el koyar mıydınız acaba ? Ona göre cevap vereceğim

Şurada durumum az hinlik ogreniyim..

.
Ananem dua ederken der di ki 2 hun yatak 3. Gun toprak ne beni evlatlarıma yuk et ne evlatlarıma beni muhtaç et...
Yaşlılık zor bisey hep yaslanacagiz lakin para biriktirmek yerine iyilik biriktirmek lazım değil mi gelinine evlatlarına tatlı dil güler yüz biz kadınlar küçücük bi şeyden mutlu olan insanlarız ...... Allah cc kimseyi kimseye muhtaç etmesin rabbim bile sana göz kulak vs verdim illa bana ibadet edeceksin demiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…