Kayknvalideme bakarken maaş kartini alsam uygun olurmu?

Ne söylediginden ziyade nasıl söylediği önemli.

Bakici istemiyorlar anladiniz mi.

Yani sırf annenin maaşı kızına kalmasın diye bu kadar tantana? Ok.
Maaş kartını elinden almak değil ama kimde kalıyorsa onun bütçesine destek olmalı...
Gelin bakarken maaşın sadece görümceye akması ne kadar mantıklı
En azından kv kendi masraflaro için kullanmalı

Babaannem mesela maaşını amcama yedirir ama bizde kaldığında tüm masraflarını borca girerek biz karşılarız. Niye?

Evlerine zaten bakılıyor hanimefendi. Ha kendi gitsin yeni hayat kursun yada evinde kalsin onada birsey dedigim yok zaten. Ben insanların hallerinden anlarim.ona her turlu kolayligi sağladım ben. Onun amaci farkli.ise gitse bile geri cikacak 1 hafta surmeden. Ee ben de geri evinize gidin diyemeyecegime göre ...
Amac belli . Ben dunyanin en iyiside olsa gorumcemle durmak zorunda degilim. Kaldiki yaptiklari onca seyler var. Annesinide dahil ediyor olaylara maalesef. Ben kimseyle durmak zorunda degilim bunuda acikbsozlulukle soylerim zaten.ama amacini bildigim icin boyle bir teklif düşündüm. Niyeti salihse zaten kabul ederler .

E işte annen hangi durumda bilirsin en azindan canli sahit. Sinir harbi ve yara almis bir evlilik. Hic birimiz dunyada kalici degiliz. Evlilik bu allah omur verdigi surece devam eder. Yada boyle sarsintilarla itekleyerek devam eder. Ben o sinir harbini yasamak iyiyken kotu olmak istemiyorum. Fitrati biliyorum. Illede beraber olmak . Evlendigimden beri bunu istiyor. Niye oldugunu anlamissinizdir. Bende buna suana kadar direndim yeri geldi acik acik soyledik. Kimse kimseyle kalmak zorunda da degil. Ayrica tek gelinide ben degilim.digerinin esi sehir disinda. KKendideannesinde kaliyor. Kaynim geldiginde annesinin evinde degilde karisinin annesinde kalir. Annesinede 1 saat falan ugrarlar. Ben cok bile fedakarlik yapiyorum

Bakici istemiyorlar anladiniz mi.
peki sen bakıcı mısın ne demek istemiyor öyle iş mi var? İki gün sonra o kız işi bırakacak kayınvalide ömür boyunca sana kalacak niye kabul ediyorsun istemiyorsa çözüm bulsunlar evinin içinde nasıl biriyle yaşayacaksın sürekli

kızı da 1 ayda başından atmış bu kadın ömür boyu seninle kalacak kendi evini de kızı kullanır miss herkes hayatını yaşasın sen stresten çocuk sahibi olama kaynana bak? Kocana açık açık söylemelisin bak hata yapıyorsun

Bakacak gücünüz kuvvetiniz varsa bakarsınız, yoksa başka çözüm bulursunuz. Bunun maaş kartıyla ilgisi nedir?

ya üslubunuz kötü ya da içiniz. Onu ben bilemem.
Maaşını kızı kullanıyor demişsiniz. Beraber oturuyorlar tabiki birlikte harcayacaklar. Bunu söylemeniz ne kadar kötü niyetli.
Çalışsın gitsin evinde otursun beraber yaşamak zorunda değilsiniz. Bakıcı tutsunlar sizde arada gözetleyin bir sorun olup olmadığını

El koymak ne ya?! Bu ne hadsizlik. Görümceniz kv maaşı ile bakıcı tutsun madem bakmak istemiyorsunuz ki böyle bir yükümlülüğünüz de yok. Yine de çok itici konuşuyorsunuz.

Kadın sinirlenmiş yazmış diye bakıyorum ben bu duruma.
Bu aşamaya gelmek kolay degil çünkü.
Evet yanlış ifade etmiş ama bir görümce ve k.valide evlerinde kalacak maaşını talep etmesi oldukça mantıklı.

offf ne bu tantana. kocanız baksın. kayınvalidenize bakma sorumluluğunda değilsiniz. vicdanen baksanız iyi olur ama zorunda değilsiniz. kocanız işten çıksın anasına baksın. siz çalışın.

Bakacaksanız maaş kartı tabiki sizde durmalı. Evet üslubunuz itici ama dolmuşsunuz anladığım kadarıyla ki belirtmişsiniz de zaten. Umarım bir çıkış yolu bulunur.

Ben anlamıyorum görümce olmazsa niye konu sahibi bakıyor. Oğlu varken el kızına mı düşer bakmak. Oğlu işim gücüm var bırakamam diyorsa tek alternatif bakıcı tutmak. Konu sahibinin üslubu kötü ok, ama bu hale kendiliğinden gelmemiş bu kadın o kadar barizki.
Ama sinirini yanlış kişiye yönlendiriyor. Bütün bu yaşadıklarının sorumlusu görümce değil eşin. Aradaki dengeyi kuramayıp, seninle artık kendi ailesini kurduğunu annesine anlatmak yerine senin herşeye katlanman gerektiğini düşünen kişi eşin. Bütün sorun, sıkıntı eşinin tavırlarında. Maaş kartı değil ne verirlerse versinler asla kabul etme. Yatalak değilse haftada 3 gün gelip yemek-temizlik işini halledecek bir yardımcı tutarsınız. Yardım gerektiğinde içinden geliyorsa gider yapar gelirsin. Daha fazlasına gerek yok.

Türkiye 80 milyon , herkes kendi cevresine ve hayatına göre yorum yapıyor doğal olarak , ben de bakıcı tutun dedim çünkü çevremdeki tüm yaşlıların bakıcısı var , hiçbir arkadaşım ya da tanıdığım anne babasına bakmıyor , herkes kendi evinde yaşıyor yaşlıların da bakıcısı var , konu sahibi için bu en efektif çözüm bence

Ama bence konu sahibinin ailesi de o kafada degil.
Sizi yurtdışında yaşıyor biliyorum.
Çok marjinal bir aile değilse ya da küçük elit kesim disinda böyle.
Söz konusu aile olunca bakıcı olayı bu ülkede çok nadir gerçeklesen bir durum.

bence olur hatta kim bakıyorsa kartı o harcasın yıllar önce dedem bi bie vermemişi kartını kayınvaden ve eşinle önce komuş

o kadını aldın mı birdaha senden cıkmaz önce bunu anla yani en az 10 sene belkki 20 sene bayram seyran düsün bunları görümcen calısırsa bayramdada evde durmaz sen bi kaynanayla ömür gecirebilicekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…